Visa Dining Collection
Sichern Sie sich Reservierungen in einigen der angesagtesten Restaurants der USA und Mexiko mit Ihrer Visa Infinite®-Karte oder in Kanada mit Ihrer Visa Infinite Privilege®-Karte. Es gelten Einschränkungen. Lesen Sie die allgemeinen Geschäftsbedingungen.
Entdecken Sie Restaurants mit Visa Dining Collection in Greater Boston
Harvest
Moderne amerikanische Küche•CambridgeDas Restaurant Harvest empfängt Sie im Herzen des Platzes Harvard Square und bietet ein Fest moderner amerikanischer Gastlichkeit. Das Harvest bietet Ihnen inspirierte amerikanische Küche auf der Basis der frischsten Zutaten aus der Region und Produkten der Saison. Genießen Sie hier das Mittag- und Abendessen sowie einen Sonntagsbrunch oder wählen Sie in der Lounge von der Bar-Speisekarte. Freuen Sie sich hier auch auf den saisonal geöffneten Außenbereich, die Garden Terrace. Die Plätze auf der Terrasse werden nach Verfügbarkeit vergeben. Im Harvest können Sie auch einen privaten Speisesaal für 15 bis 60 Personen in Anspruch nehmen. Dort können unter anderem private Feierlichkeiten wie Mittagsmenüs, Abendessen und Empfänge ausgerichtet werden.
Grill 23 & Bar
Steak•Back BayDas Grill 23 & Bar ist seit mehr als 30 Jahren das beste Grillrestaurant für Steaks und Fisch in Boston. Es wurde regelmäßig vom Bostoner Magazin The Improper und dem Boston Magazine zum besten Steakhouse von Boston gekürt sowie zum besten Steakhouse von New England vom New England Travel & Leisure Magazine. Um den Gästen ein unvergessliches Erlebnis zu bieten, wird nur das beste Dry Aged Prime Beef verwendet. Zusätzlich zur Á-La-Carte-Auswahl beeindruckt eine innovative und einfallsreiche wöchentliche Speisekarte mit Signature-Gerichten, die die Fülle an Frische der Region betonen. Das Grill 23 & Bar rühmt sich mit einer Weinkarte, die mehr als 1000 Flaschen mit Weinen aus der ganzen Welt umfasst und seit 2002 den Wine Spectator Best of-Award of Excellence erhält.
Eastern Standard
Amerikanisch•Fenway–KenmoreOriginally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant has reopened its doors just up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare, including raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like steak tartare, baked rigatoni, steak frites, and butterscotch bread pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event or large party reservation.
Uni
Modern Asiatisch•Back BayDas Uni ist die Weiterentwicklung von Ken Oringers gemütlicher Sashimibar gleichen Namens, die sich in den ehemaligen Räumlichkeiten des Clio einquartiert hat, seit Anfang 2016 geführt vom Chefkoch Tony Messina. Es serviert Ihnen japanische Fusionsküche mit den frischesten Meeresfrüchten von Tokios berühmtem Tsukiji-Fischmarkt und von regionalen Fischern aus New England. Weitere Einflüsse kommen von des Straßen von Tokio, Schanghai, Singapur, Bangkok und Bangladesch.
Bistro du Midi
Französisch•Back BayDie Küche im Bistro du Midi bietet einfache aber raffinierte Aromen der Provence und aus Südfrankreich. Genießen Sie die umfangreiche preisgekrönte Weinkarte in einer entspannten Umgebung mit Blick auf Bostons schönen Public Garden. Das Café auf Straßenniveau verfügt über raumhohe Fenster, und im Frühjahr und Sommer ist die Terrasse einer der besten Orte in der Stadt, um im Freien zu speisen.
Citrus & Salt
Modern mexikanisch•SeaportWir sind begeistert, Teil des Stadtviertels South End/Back Bay zu sein – in zentraler Lage mitten in der Stadt. Unser Schwerpunkt liegt auf qualitativ hochwertigen Gerichten, kreativen Cocktails und großartiger Gesellschaft. Wir freuen uns auf Ihren Besuch!
The Banks Seafood and Steak
Aus Dem Meer•Back BayDas Post 390 variiert saisional inspirierte Speisen auf moderne Weise. Die Leidenschaft von Chefkoch Deutmeyer sind frische Zutaten und unvergessliche Aromen. Auf der ersten Etage befindet sich das "Tavern": hier erwarten Sie eine einfache, aber erlesene Speisekarte und Atmosphäre. An der Bar, im erhöhten Sitzbereich und im Bankett finden 25 Personen Platz. Ein wunderschöner, vierseitiger Kamin spendet wohlige Wärme. Über eine massive schmiedeeiserne Treppe wird die Energie der ersten Etage zum "Dining Room" auf der obe.ren Etage übertragen Hier erwartet Sie ein feineres Gourmeterlebnis. Freuen Sie sich auf eine offene Küche, Weinauslagen, zwei private Speisezimmer, einen zusätzlichen Bereich am Kamin und eine Aussicht auf Sehenswürdigkeiten wie Copley Place, Trinity Church und Hancock Tower. Im Clarendon Building an der Ecke, an der sich die Clarendon Street und die Stuart Street treffen, auf der Seite des ehemaligen Nebengebäudes des Back Bay Post Offices, erwartet Sie das Post 390 in idealer Lage. Von hier aus erreichen Sie nach einem kurzen Spaziergang die Stadtteile South End und Back Bay.
Faccia a Faccia
Italienisch•Back BayFaccia a Faccia is the new coastal Italian restaurant from award-winning chef and restaurateur Ken Oringer. Led by Chef de Cuisine Alex O’Connor, the restaurant focuses on seasonal dishes highlighting the diverse cuisine of the coastal Italian region, drawing inspiration from their travels across Liguria, Sicily, Sardinia, and more. Faccia a Faccia features an expansive outdoor patio with lush greenery, inspired by al-fresco dining in Italy. Located below Faccia a Faccia is a natural wine bar called Bar Pallino. Helmed by Beverage Director Jodie Battles, Bar Pallino showcases an extensive list focusing on organic, natural and biodynamic selections.
Row 34 - Boston
Aus Dem Meer•Fort Point ChannelWe’re Row 34. If we could eat oysters and drink beer for every meal period, we probably would. Professionals Only.Our menu changes daily. Visit our website to take a look at our most up to date menus. Row 34 serves up a seafood-heavy menu in an industrial-inspired setting. Chef/Owner Jeremy Sewall's menu offers fish entrees and an extensive oyster selection, along with craft beers and an eclectic wine list. Classic comfort food side dishes round out the menu.Looking for another reservation? Visit one of our sister restaurants: Row 34 (Portsmouth, NH, Burlington, MA & Cambridge, MA).
Mahaniyom
Thailändisch•BrooklineMAHANIYOM is a tapas/family-style Thai cuisine that brings an exceptional dining experienceto our guests by serving meticulously home-cooked style, authentic Thai cuisine made fromscratch and handcrafted cocktails in an unpretentious feel-like-home atmosphere thatreminisces our home Thailand. Walk-ins welcome. Reservations are available 30 days in advance. We are very small, we highly recommend reservations during peak hours! Reservations and dine-in guests are designated up to 90 minutes. If you are running late, please call us at (617) 487-5986. We hold the table up to 15 minutes past the reservation time.
Hook + Line
Aus Dem Meer•SeaportHook + Line is a hospitality forward concept new to Boston’s Seaport neighborhood by Tom Schlesinger-Guidelli. We are a full service sit down New England Seafood restaurant + bar featuring a wood-fired grill serving lunch, brunch + dinner. Dash from our sprawling waterfront patio overlooking the ICA onto the Seaport commuter ferry!Let Chef Mark Cina and our teams take care of you!
Alcove
Amerikanisch•West EndA welcoming neighborhood restaurant on the edge of Boston’s West End, Alcove is filled with comfortable American fare with a New England seafood flair & great cocktails from hospitality veteran Tom Schlesinger-Guidelli. Both the airy dining room and large patio look out onto the Charles River & provide spectacular views of the Zakim Bridge. A stones throw away from the Garden, and within walking distance of the North End, Paul Revere House, Faneuil Hall, Freedom Trail, Downtown, Charlestown Navy Yard, USS Constitution, Tea Party ships + museum, Haymarket, Boston Common, Beacon Hill, State House, ferries, & the Greenway. We offer a variety of unique spaces for private groups of 12 to larger groups of 270.
Row 34 - Cambridge
Aus Dem Meer•CambridgeWe’re Row 34. If we could eat oysters and drink beer for every meal period, we probably would. Professionals Only.Our menu changes daily. Visit our website to take a look at our most up to date menus.Row 34 serves up a seafood-heavy menu in an industrial-inspired setting. Chef/Owner Jeremy Sewall's menu offers fish entrees and an extensive oyster selection, along with craft beers and an eclectic wine list. Classic comfort food side dishes round out the menu.Looking for another reservation? Visit one of our sister restaurants: Row 34 Boston, Row 34 Burlington, Row 34 Portsmouth, NH.
The Nautilus - Boston Pier 4
Pan-Asiatisch•SeaportRight on the water in the heart of Boston's Seaport with intimate dining rooms, two bars, & the city's best seasonal outdoor patio, the Nautilus Pier 4 (est. 2021) is one of Boston's few 'can't miss' restaurants. Built on the idea that 'Everything is Better' Shared the Nautilus brings it, plain & simple. Featuring ‘New England coastal seafood meets Asian haute street food’ cuisine, culinary inspired seasonal & regional cocktails, 20+ beers, & a "Best Of" Wine Spectator award winning wine & sake list plus a curated energetic soundtrack, & a lively yet neighborly atmosphere. The Nautilus makes the new & unfamiliar feel right at home. Lunch Fri, Sat, Sun 12pm to 3pmDinner Mon - Sun 5 or 530 to 930 or 10 depending on the day.Reservations recommended. Perfect for specials occasions, large groups, private parties or casual drop ins. First come first serve bar. 300 Pier 4 Boulevard. Right by the ICA
La Royal
Peruanisch•CambridgeMaria Rondeau and JuanMa Calderón of Boston's award-winning Celeste (Eater Boston's 2018 Restaurant of the Year and Esquire Best New Restaurant) and Esmeralda in Vermont (Esquire's 2021 list of Best New Restaurant in America), open La Royal, their newest Peruvian restaurant down the block from their Cambridge home. While at Celeste, JuanMa recreates his mother’s rustic home-cooking that he grew up with in Lima, his menu at La Royal explores the varied cuisines throughout Peru, offering original takes on dishes from the country’s different regions. They also bringing the same spirit of curation and collaboration from both Celeste and Esmeralda to this project… at La Royal, they've collaborated with professor and award-winning cookbook author Darra Goldstein on a selection of macerated liquors. Maria, a trained architect, has designed the space to create an inviting, lived-in feel, with the kitchen at the heart of the whole project.
Toro
Tapas / Kleine Gerichte•South EndToro, in Boston, helmed by James Beard Award-winning chef, Ken Oringer, serves delectable Spanish tapas dishes in its contemporary and charming restaurant. The tortilla Española with a kale, egg, potato and onion omelet and the Boquerón's white anchovies in vinegar and olive oil make excellent pintxos starters. Some of Toro's most vibrant and delectable tapas plates include the chicken empanada de pollo with charred tomato salsa, the salt cod fritter croquettes de Bacalao with tempura lemon rings and the asado de huesos roasted bone marrow with oxtail marmalade. Equally inventive cocktails, such as the morning star with spicy gin, dark rum, citrus and ginger beer and the tinto de verano with red wine mixed with lemon-lime soda.Toro's weekend brunch plates include the salchicha y huevos jalapeno maple sausage, fried eggs and crispy potatoes and along with other plates, make it a prime brunch spot.
Coppa
Italienisch•South EndDas gemütliche Weinlokal Coppa erwartet Sie in einer ruhigen Seitenstraße im Bostoner South End. Die mit dem James Beard Award ausgezeichneten Küchenchefs Jamie Bissonnette und Ken Oringer kreieren für Sie kleine italienische Gerichte. Diese werden ausschließlich mit regionalen und nachhaltig angebauten Zutaten zubereitet. Das Coppa besticht durch eine vielfältige Weinkarte und seine einzigartigen Cocktails. Bitte beachten Sie, dass Sie je nach Verfügbarkeit auf der Terrasse verweilen können und für die Außenbereiche keine Reservierungen möglich sind. Reservierungen werden nur für den Speisesaal angenommen. Sie können auch an einigen Tischen und an der Bar Platz nehmen. Aufgrund der gemütlichen Atmosphäre im Coppa melden Sie sich für Reservierungen für Gruppen mit mehr als 4 Personen bitte direkt telefonisch im Restaurant.
The Vermilion Club
Amerikanisch•DowntownPerched on the mezzanine of The Connector at Winthrop Center in Downtown Boston, The Vermilion Club is Chef John Fraser’s modern take on a classic chophouse. The space exudes a vibrant energy, making it the ideal destination for all occasions. Named after Dale Chihuly's masterpiece sculpture above our 55-foot bar, The Vermilion Club embodies a design-forward ethos conceptualized by Thomas Juul-Hansen.Chef Fraser's Mediterranean heritage shines through in the menu, featuring elevated steakhouse classics and Northeastern favorites. Beverage Director Amy Racine unveils an expansive cocktail lineup featuring over 70 meticulously curated cocktails, reintroducing classic cocktails with a contemporary twist. The pastry program is under the expert guidance of Chef Sofia Schlieben, and her large-format Caramelized Puff Pie takes center stage.Welcome to the club.
Little Donkey
Tapas / Kleine Gerichte•CambridgeDas Little Donkey ist das neueste Restaurant der Chefköche Ken Oringer und Jamie Bissonnette, die mit dem James Beard Award ausgezeichnet wurden. Die Köche begeisterten Sie bereits mit Bostons geliebtem Toro, dem Coppa und dem Toro in NYC, Bangkok und bald auch Dubai. Das Little Donkey begrüßt Sie inmitten des Central Square in Cambridge und ist Oringer und Bissonnettes erstes Restaurant im Bereich von Boston seit mehr als 6 Jahren. Es bietet Ihnen ein einladendes, kulinarisches Erlebnis vom Tag bis in die Nacht und serviert Ihnen marktgerechte, kleine Teller mit internationalen Gerichten, die von den Weltreisen der Köche inspiriert wurden.
Celeste
Peruanisch•SomervilleIt’ll be hard to find a restaurant as welcoming and lovely as Celeste. The Union Square spot feels like a party hosted by your very cool artsy friends, who just happen to make the best ceviche in town. Every dish here is tantalizing—throw in pisco-heavy drinks and a psychedelic cumbia playlist, and you’re in for the very best of Andean culture.Recently included in The New York Times Best restaurants in Boston, Chef JuanMa and co-owner Maria Rondeau have been nominated for James Beard Best New Restaurant Semi-Finalist, Esquire's Best Restaurants in America, and Eater's Best Restaurant in Boston.
Comfort Kitchen
Aus aller Welt•DorchesterNested in Uphams Corner, Dorchester, we're a lively and intimate 30-seat restaurant serving brunch on the weekend and dinner at night with a full bar and outdoor patio. Our food is a celebration of the ingredients and flavors of the African diaspora connected from Asia to the Americas — global comfort food. We are proudly Black-owned, immigrant-owned, and women-owned. We believe that food is a vital aspect of community building and we envision a place that is actively engaged in highlighting the culture, art, and history of our community.- Patio dining: patio reservations are weather-dependent and may be canceled due to inclement weather. Our patios are partially covered protecting from light to moderate rain and light wind. - Timing: dinner's last seating is at 8:45pm and brunch's last seating is at 1:30pm. Your table is reserved for 90 mins for parties of 1-5 guests and 2 hrs for parties of 6+ guests.