Visa Dining Collection
Sichern Sie sich Reservierungen in einigen der angesagtesten Restaurants der USA und Mexiko mit Ihrer Visa Infinite®-Karte oder in Kanada mit Ihrer Visa Infinite Privilege®-Karte. Es gelten Einschränkungen. Lesen Sie die allgemeinen Geschäftsbedingungen.
Entdecken Sie Restaurants mit Visa Dining Collection in Charleston
Church and Union - Charleston
Amerikanisch•Downtown CharlestonIm 5Church wird Ihnen neue amerikanische Küche in einer ungezwungenen und dennoch eleganten Atmosphäre serviert. Freuen Sie sich auf ein innovatives Design, erstklassiges Essen und herausragenden Service.
Ma'am Saab
Pakistanisch•Downtown CharlestonNestled in the historic district of downtown Charleston, experience an elevated take on Pakistani cuisine by Chef Maryam Ghaznavi. Be prepared to embark on a journey into Pakistan- featuring a focused menu with dishes originating back to the mughal era. Expect crowd favorites like Butter Chicken, Biryanis, Bihari Kabab and more, along with extensive craft cocktail, mocktail and Delta 9 THC infused libations inspired by the flavors and spices from the subcontinent. With architectural details that pay homage to the history and culture of the subcontinent while looking into the future thanks to Artificial Intelligence based artistry, Ma’am Saab (which means “Boss Lady” in the Urdu language) is unique to any other restaurant in Charleston.
Oak Steakhouse - Charleston
Steakhaus•Downtown CharlestonDas Oak Steakhouse bietet eine exquisite Auswahl an saftigen PRIME-zertifizierten Angus Beef Steaks wie das 680 g schwere Prime Bone-In Ribeye oder das Prime NY Strip. Freuen Sie sich auch auf Meeresfrüchtespezialitäten mit saisonalem Fisch frisch vom Markt, Jumbo Lump Krabbenkuchen sowie Austern im Rockefellerstil oder aus der Halbschale. Zu den Spezialitäten des Hauses und den vegetarischen Speisen zählen hausgemachte Pappardelle (klassische Bolognese oder Marinara), gegrilltes Dutch Valley Veal Porterhouse oder geschmorte Short Ribs von der CAB Prime Niman Ranch. Executive-Koch Jeremiah Bacon, gebürtig aus Charleston in South Carolina, steht für das Konzept „von der Farm direkt auf den Tisch“ und erhält die Zutaten für das Menü von heimischen Bauern und Fischern wann immer möglich. Cocktail-Spezialitäten, Martinis und eine umfangreiche Auswahl an Weinen ergänzen das einzigartige historische Ambiente auf kunstvolle Weise. Das Restaurant erwartet Sie im ruhigen Viertel South of Broad.
Jackrabbit Filly
Chinesisch•North CharlestonJackrabbit Filly proudly serves award-winning, heritage driven New Chinese American cuisine in the heart of Park Circle, North Charleston. Our ingredients support local farmers and fishermen. Our wines are all-natural and support women producers. And our cocktail list supports a good time. We can't wait to have you in!
Brasserie la Banque
Französisch•Downtown CharlestonBrasserie la Banque is a neighborhood French restaurant nestled in historic downtown Charleston, SC. Paying homage to traditional French cuisine in a lively and welcoming environment, Brasserie la Banque celebrates life's memorable moments from impromptu drinks to convivial gatherings and leisurely meals. Led by owner and industry veteran Steve Palmer of Indigo Road Hospitality Group, the restaurant is a culmination of Palmer's work and his passion for the classic French brasserie and its cuisine. The menu features a selection of traditional French dishes alongside more innovative fare. Aptly named for its previous role as a city bank, Brasserie la Banque is located within the iconic 1 Broad Street corner building that dates back to the 1700s.
O-Ku
Japanisch•Downtown CharlestonDas O-Ku feiert authentische asiatische Küche mit südlichem Flair und bietet ein Menü, das einzigartige Zutaten und anspruchsvolle Präsentation auf das Eleganteste kombiniert. Von kleinen Platten bis zu Sushi-Spezialitäten serviert das O-Ku frischen Fisch von den besten Märkten der Welt. Kosten Sie hier fangfrische Meeresfrüchte aus Norwegen, Schottland, Hawaii und Neuseeland sowie aus lokalen nachhaltigen Quellen. Die Karte des O-Ku vereint authentische japanische Aromen mit zeitgenössischen Einflüssen. Japanische Vorspeisen läuten das Genusserlebnis ein, gefolgt von traditionellen Sushi der Saison, die das einzigartige Design der Umgebung reflektieren. Freue Sie sich auf Spezialitäten wie Lachs-MisoYaki, Harumaki und deftige Schweinebauch-Teriyaki. Dazu werden im O-Ku anspruchsvolle Cocktails, erstklassiger Sake, Sekt, Rot- und Weißwein sowie eine einzigartige Bierauswahl serviert.
Tempest
Moderne amerikanische Küche•Downtown CharlestonTempest has been named the country’s #1 new restaurant by readers of USA Today’s travel guide, 10Best. Located on historic Market Street next to sister location, Church and Union Charleston. Tempest features hyper-local, sustainable Coastal Modern-American food, with a seasonal menu curated by Chef Adam Hodgson and Bravo Top Chef Alum Chef Jamie Lynch.Tempest’s noteworthy raw and roast menu features both chilled and charcoal roasted options, with a variety of meats, fresh produce, and chef curated accompaniments that go beyond the sea, offering a taste for every palate.
The Kingstide
Aus Dem Meer•Daniel IslandThe Kingstide is Daniel Island's first and only waterfront restaurant. Boasting a pristine setting along the Wando River's meandering waterways, the beautifully appointed two-story space features an abundance of windows that maximize natural light and picturesque views. Envisioned and executed by renowned Charleston-based Cortney Bishop Design, The Kingstide's rustic yet refined interiors offer a nautical nod that goes beyond coastal expectations The menu offers a variety of seafood dishes thoughtfully presented in both raw and wood-fired preparations. Inspired by the beautifully simple flavors of the sea, The Kingstide partners with local and regional fisheries, farmers, and purveyors to showcase the Lowcountry's bounty through fresh, seasonally driven cuisine.