Visa Dining Collection
Sichern Sie sich Reservierungen in einigen der angesagtesten Restaurants der USA und Mexiko mit Ihrer Visa Infinite®-Karte oder in Kanada mit Ihrer Visa Infinite Privilege®-Karte. Es gelten Einschränkungen. Lesen Sie die allgemeinen Geschäftsbedingungen.
Entdecken Sie Restaurants mit Visa Dining Collection in Phoenix
Fat Ox
Italienisch•ScottsdaleInspired by the rich culinary history of the Bue Grasso (fat ox) Festival of Carrù Italy, Fat Ox serves modern interpretations of traditional Italian dishes from acclaimed local Chef /owner Matt Carter.The sleek 7,000 sq/ft restaurant features hand made pastas crafted in house daily, slow-roasted meats and seafood, an international wine list and a full craft cocktail bar to make for a truly special experience.The newly renovated front patio and our beautiful courtyard patio are the perfect place to enjoy the fall weather.
Ocean 44
Nicht Spezifiziert•ScottsdaleThe Ocean 44 menu is designed with fresh seafood and quality ingredients in mind. The Mastros provide ultra-grade seafood, salmon, lobster, crab, oysters and more. Much of the menu is served a la carte, letting each guest personalize their experience. Ocean 44 is seafood reinvented in a vibrant upscale atmosphere specializing in world-class seafood & great steaks. Different than anything we have done in the past, the fine dining atmosphere blends dramatic and intimate settings. At the core of Ocean 44 is chef sourced, highest graded sustainable fresh seafood from around from the world, enhanced with unique and interesting appetizers and side dishes that go beyond the traditional seafood menu. Scottsdale's best seafood & romantic restaurant.
elements at Sanctuary Camelback Mountain
Amerikanisch•ScottsdaleDas Elements ist eines der besten Restaurants in Paradise Valley und bietet amerikanische Küche frisch von der Farm. Das Sanctuary hat sich zu einem der besten Restaurants in Scottsdale entwickelt und erwartet Sie zu einem unverwechselbaren, luxuriösen Erlebnis. Freuen Sie sich auf die innovative Küche der Food-Network-Berühmtheit und Executive-Koch Beau MacMillan, der nur die besten Bio-Produkte für seine saisonalen Menüs verwendet. Seit dem Ausbau des Elements Restaurant in Scottsdale genießen Sie ein unverwechselbares und luxuriöses Ambiente sowie den privaten „Chef's Table“ XII, an dem Sie den Köchen über die Schulter sehen können. Das Praying Monk lädt mit Veranstaltungen im Innen- und Außenbereich sowie herrlichem Blick auf den Camelback Mountain zum Verweilen ein. Die Jade Bar und das Edge mit einer spektakulären und einzigartigen Atmosphäre sind die idealen Orte für den Genuss frischer Cocktails auf einer der einladenden Außenterrassen bei Sonnenuntergang.
The Mission – Old Town Scottsdale
Lateinamerikanisch•Old Town ScottsdaleDas Herz von Old Town Scottsdale schlägt nun nach lateinamerikanischer Trommel, nach der Eröffnung des The Mission, das die Restaurantszene aufwirbelte. Der renommierte Küchenchef des Zinc Bistro, Matt Carter, bereitet moderne lateinamerikanische Küche mit Einflüssen aus Spanien, Mexiko, Zentralamerika und Südamerika vor. Die hausgemachten Tortillas, Arepas und Salsas werden täglich frisch zubereitet und alle Fleischsorten werden am Plancha-Grill oder auf einem Grill mit Pecan- oder Mesquiteholz, das ein reiches Aroma erzeugt, gebraten.
Steak 44
Steakhaus•Central PhoenixDas Steak 44 ist ein gehobenes, warmes und modernes amerikanisches Steakhouse. Die Speisekarte umfasst erstklassige Steaks und umfangreiche frische Meeresfrüchte sowie einzigartige und originelle Optionen, die mehr als ein traditionelles Steak bieten.
Lon's at The Hermosa
Amerikanisch•Paradise ValleyLON ist am Hermosa ist eine authentische Arizona Hacienda durch spektakuläre Landschaft umgeben. Seine eleganten Speisesaal verschmilzt hausgemachte Adobe und rustikale Schmiedearbeiten mit schmeichelnden Beleuchtung und sorgfältig gedeckten Tischen. Genießen Sie die preisgekrönte Global insipired Arizona Tarif auf der großen Terrasse oder von einem der Kamine in den Wohn- und Essbereich, geschmückt mit Kunstwerken von Lon Megargee. Die Menüs im LON Angebot ein unvergessliches kulinarisches Erlebnis, das Geist, Kreativität und Wärme mit kräftigen Aromen und überzeugenden Kombinationen erfasst, die eine moderne Version auf der Vielzahl von Lebensmitteln mit Ursprung in der westlichen Hemisphäre zu reflektieren. Unser Küchenchef und Gärtnermeister eine große Auswahl an Bio-Kräuter, Erbstück Gemüse und Obst auf dem Gelände wachsen. Geerntet auf dem Höhepunkt ihres Aromas und in Kombination mit anderen lokal angebauten Produkten, werden die Zutaten in brillant kreativen Gerichten eingearbeitet.
Cafe Monarch
Moderne amerikanische Küche•Old Town ScottsdaleDas Monarch empfängt Sie in Scottsdale, Arizona in elegantem, sehr romantischem Ambiente zu moderner amerikanischer Küche. Wir erwarten Sie in der Altstadt von Scottsdale mit einem saisonalen, vom Küchenchef inspirierten 4-Gänge-Menü zum Festpreis, das wöchentlich wechselt. Unser gemütlicher, von Kerzenlicht erhellter Innenhof und der romantische Speiseraum sind umgeben von Reben, Laternen und sprudelnden Springbrunnen. Das familiengeführte Monarch wird von Küchenchef/Besitzer Gus Lewkowicz geleitet.
Virtu Honest Craft
Moderne europäische Küche•Old Town ScottsdaleChef Gio Osso intime Treffpunkt befindet sich in Old Town Scottsdale Bespoke Inn versteckt, wo sein Menü moderne Küche durch seine mediterranen Wurzeln und globale Einflüsse inspiriert verfügt. Einfach "ehrlichen Handwerk" genannt Menü Chef Gio wechselt wöchentlich und von zuverlässigen und befriedigend tragenden Säulen wie hausgemachte Pasta, herzhafte Fleischgerichte und hervorragende Meeresfrüchte besteht. Begleiten Sie uns für das Mittagessen oder Abendessen an sieben Tagen in der Woche oder Brunch an den Wochenenden in unserem gemütlichen Speiseraum für 30 Personen, oder einen schönen Arizona Abend auf unserer wunderschön beleuchteten Terrasse genießen.
Grassroots Kitchen & Tap Scottsdale
Moderne amerikanische Küche•ScottsdaleDem Handwerk gewidmet Das familiengeführte Grassroots Kitchen & Tap wurde im Jahr 2011 gegründet und ist an zwei Standorten, in Scottsdale und Phoenix vertreten. Genießen Sie täglich das Mittagessen und Abendessen im Grassroots Kitchen & Tap und die klassisch amerikanische Küche mit südlichen Einflüssen sowie den bemühten Service in einer freundlichen und familiären Atmosphäre. Das Grassroots Kitchen & Tap lädt bei einer großen Auswahl an Craft-Bieren, Weinen (beides vom Fass) und speziellen Cocktails zum Verweilen ein. Freuen Sie sich auf eine rustikale und doch moderne Atmosphäre, besonders geprägt durch Americana Kunstwerke und große Terrassen zum Speisen.
Wrigley Mansion - Geordie's
Amerikanisch•BiltmoreOpulent 1930s ambiance, sophisticated menus and stunning views.Step into the world of 1930s grandeur at Geordie’s Restaurant & Lounge. Led by Chef Nick Kennedy, enjoy enticing seasonal cuisine served in an elegant yet welcoming setting by our gracious staff. Recently refreshed and restored, Geordie’s grand dining rooms and unique Chef’s Table transport guests to a more refined era while delighting in the thoroughly modern fare. Indulge in an unforgettable dinner surrounded by breathtaking views. Along the way, you'll discover why Wine Spectator recognized us as one of America’s Top 100 Wine Restaurants, thanks to an outstanding wine program that includes more than 18,000 bottles.
Santo Arcadia
Mexikanisch•Central PhoenixBrought to you by the ownership group behind Tacos Chiwas, Bacanora, Espiritu Mesa and Cocina Chiwas, Santo Arcadia is the newest addition to the Chiwas Family. James Beard nominated Chefs Roberto Centeno, Armando Hernandez and Nadia Holguin present you with both classic and nouveau regional Mexican cuisine. Spotlighting regions, ingredients and flavors near and dear to their own hearts.
Christopher's at Wrigley Mansion
Moderne französische Küche•BiltmoreChef Christopher Gross, a James Beard Award winner, is among the top chefs in the U.S. His accolades include the Robert Mondavi Culinary Award of Excellence, being named one of America's 10 Best New Chefs by Food & Wine Magazine, and an 18/20 rating by Gayot.Juxtaposed against the historic Wrigley Mansion, Christopher’s is a modern glass-and-steel gem featuring Chef Gross's creative weekend Tasting and weekday Classics menus. Perched atop a hill, the restaurant offers stunning city and mountain views from every table, an intimate dining room adorned with local art, and an open kitchen centered around a wood-fired grill. With a lively chef’s counter and open-air patio, Chef Christopher and his team not only cook but also serve, providing a fresh, ever-changing menu that delivers a unique and unforgettable hospitality experience.
Tarbell's
Amerikanisch•BiltmoreDas Tarbell serviert Ihnen seit 1994 organische, saisonale Speisen mit lokalen Produkten, frischen Meeresfrüchten, feinem Fleisch und Geflügel, frischer Pasta und Pizza aus dem Holzofen. Alles wird direkt vor Ort mit viel Liebe und Bodenständigkeit hergestellt.
Tarbell’s Tavern
Amerikanisch•BiltmoreDas The Tavern ist ein Restaurant von Mark Tarbell, der seit 1994 das mehrfach preisgekrönte Tarbell's führt. Die beiden Restaurants liegen tatsächlich direkt neben einander, und im The Tavern genießen Sie in ungezwungener Atmosphäre die Qualität und den Service des Tarbell's. Beide sind sowohl optisch als auch philosophisch mit Marks drittem Lokal, The Wine Store, verbunden, und im Tavern profitieren Sie von einer "Walk In Wine List", was bedeutet, dass Sie Weine aus dem Einzelhandel im Laden auswählen und Ihrer Restaurantrechnung hinzufügen können.
The Mission - Kierland Commons
Lateinamerikanisch•Scottsdale Quarter/Kierland CommonsNorth Scottsdale’s heart beats to a Latin drum at The Mission at Kierland Commons where renowned Chef Matt Carter (Zinc Bistro and Fat Ox) brings a modern twist to Latin cuisine blending influences from Spain, Mexico, Central America, and South America. Sip a signature margarita with unique flavors such as cucumber jalepeno or aguacate (yes, we said avocado) as you watch your Tableside Guacamole made to your taste from more than a dozen fresh ingredients. Home made tortillas, sauces, and salsas are made fresh daily to accompany an assortment of meats and seafood prepared on a Plancha or a grill using pecan and mesquite wood that instills a rich flavor. Plus save room for dessert including our pumpkin bread pudding or espresso churros.
Dominick's Steakhouse
Steakhaus•Scottsdale Quarter/Kierland CommonsDas Dominick's Steakhouse bietet ein kulinarisches Erlebnis mit Speisemöglichkeiten am Pool auf dem Dach unter freiem Himmel. Freuen Sie sich auf erstklassigen Luxus, einen außergewöhnlichen persönlichen Service, ein Menü, das aus erstklassigen Steaks, frischen Meeresfrüchten besteht sowie eine umfangreiche Auswahl an Weinen aus Kalifornien und europäische Rebsorten. Es ist sieben Tage die Woche von 17:00 Uhr bis Mitternacht zum Abendessen geöffnet und die Bar erwartet Sie zwischen 16:00 bis 02:00. Das Dominick's Steakhouse liegt an der südwestlichen Ecke von Scottsdale Quarter, in der Nähe der Greenway-Hayden Loop und der Scottsdale Road. Der Parkservice ist kostenfrei.
Bacanora
Mexikanisch•West PhoenixNestled in the heart of historic Grand Avenue, Bacanora defies tradition with its ambiance, intimacy, and flavors. Born from the visionary mind of James Beard award-winning Rene Andrade, Bacanora isn’t just a restaurant; but rather an experience. Rene and his team have shaped Bacanora into a haven for those seeking a taste of home and a warm hug with hospitality. Sticking to the roots of Sonoran cuisine, everything is carefully crafted over open flame y puro amor at Bacanora. If he’s up, then Phoenix is up!RESERVATIONS FOR JANUARY WILL BECOME AVAILABLE TO BOOK ON DECEMBER 1ST AT 9:00AM!You may still experience a wait time upon arrival due to reservations being booked back-to-back at all tables. Please practice patience and understanding if this occurs because we are working as hard as possible to get everyone sat on time and to have a great experience.Parking can be found in the parking lot across McKinley from the restaurant, it is reserved for guests of Bragg’s and neighbors.
Course
Amerikanisch•ScottsdaleFood Network ‘Chopped’ Champion Chef Cory Oppold and his culinary team take you on a food journey of both your taste and visual senses, using seasonality of products and a progression of flavor. COURSE offers a 10-course tasting menu Friday and Saturday and a 5-course ‘choice of’ menu on Tuesday, Wednesday and Thursday, as well as special experiences on Sundays. Our menus change seasonally, and current & upcoming special menus can be viewed on our website. Not just a meal, COURSE is a dining experience.FALL MENU SCHEDULETuesday, Wednesday, Thursday: 5-course - $135Friday & Saturday: 10-course - $19012 Days of Christmas: 12/13-12/29 - $175New Years Eve: 12/31of • COURSE: Sunday Special Menu Experiences -THE ALPS: 11/17, 11/24, 12/1, 12/8 - $145
Latha Restaurant
Moderne amerikanische Küche•PhoenixLATHA, Swahili for flavor, celebrates Africa and the diaspora’s rich and diverse cuisines. The menu curated by Executive Chef Digby Stridiron honors the interconnected journey of the foodways and culture of Africa, Brazil, the Caribbean, and the Southern United States. Our contemporary pan-African kitchen respects historical recipes and crafts cuisine from thoughtfully sourced seasonal ingredients that reveal the connections between Africa and the diaspora. It is a journey of discovery along the trails of our ancestors, telling the authentic stories of the foodways and how they have shaped eating habits and cuisine worldwide. We invite guests to join us on a flavorful journey of discovery and appreciation. LATHA, in downtown Phoenix, in Heritage Square, is a place to have a shared immersive experience with friends or family while enjoying food, drinks, music, and culture in our dining room, bar, or outside patio. As a collective, we EAT, DRINK, and VIBE!
Chilte
Modern mexikanisch•West PhoenixBon Appétit's | 24 Best New Restaurants in America 2023.We come from street beginnings, with off the cuff new wave riffs, and somewhat experimental Mexican cuisine. Finding common threads through food, time, and place we bringing inspirations from our childhoods, the southwest, and shared cultures to the plate.Inspired by tradition and driven with creative intention we are authentically us and genuinely yours - AlwaysChef Lawrence Smith
Espiritu Mesa
Modern mexikanisch•MesaBienvenidos. James Beard Nominated Chef Roberto Centeno, along with fellow James Beard Nominees Armando Hernandez and Nadia Holguin would like to welcome you to our cozy little slice of cocktail and comida paradise. Come sit at our bar and choose an adventure, sample unique Agave distillates, crush complicated cocktail concoctions and destroy some delightful and delicious Mexican inspired dishes. Whether drinking or eating is your vice, we should have you covered with some of the best eating and drinking in the valley.
Cocina Chiwas
Modern mexikanisch•TempeJames Beard Semi-Finalists Armando Hernandez and Nadia Holguin bring you Cocina Chiwas, a nouveau take on classic Chihuahuan cuisine. Located at the Northwest corner of Culdesac, a beautiful and passionate walkable community in Tempe, Arizona. Cocina Chiwas is a chef driven Mexican Restaurant with delicious food, cocktails and an intoxicating atmosphere. Family owned and operated we invite you to come in and enjoy our large patio and a new take on Mexican cuisine.
Huarachis Taqueria
Mexikanisch•West PhoenixHuarachis Taqueria is the vibrant sister restaurant of Bacanora PHX, founded by James Beard Award-winning Chef Rene Andrade and his talented team. This isn’t your typical taqueria—it’s a place where authentic flavors meet creative cocktails and a diverse menu featuring tacos, huaraches, tortas, and hearty platters. Here, you can even treat yourself to our fun twist on dessert with concha ice cream. Huarachis Taqueria is more than a restaurant; it’s a gathering spot for the community, designed to feel like you’re at a friend’s backyard hangout. With a soundtrack of cumbia, corridos, merengue, salsa, rap, and R&B, it’s the perfect place to unwind, savor great food, and enjoy good company.