Visa Dining Collection
Sichern Sie sich Reservierungen in einigen der angesagtesten Restaurants der USA und Mexiko mit Ihrer Visa Infinite®-Karte oder in Kanada mit Ihrer Visa Infinite Privilege®-Karte. Es gelten Einschränkungen. Lesen Sie die allgemeinen Geschäftsbedingungen.
Entdecken Sie Restaurants mit Visa Dining Collection in Rhode Island
Grill 23 & Bar
Steak•Back BayDas Grill 23 & Bar ist seit mehr als 30 Jahren das beste Grillrestaurant für Steaks und Fisch in Boston. Es wurde regelmäßig vom Bostoner Magazin The Improper und dem Boston Magazine zum besten Steakhouse von Boston gekürt sowie zum besten Steakhouse von New England vom New England Travel & Leisure Magazine. Um den Gästen ein unvergessliches Erlebnis zu bieten, wird nur das beste Dry Aged Prime Beef verwendet. Zusätzlich zur Á-La-Carte-Auswahl beeindruckt eine innovative und einfallsreiche wöchentliche Speisekarte mit Signature-Gerichten, die die Fülle an Frische der Region betonen. Das Grill 23 & Bar rühmt sich mit einer Weinkarte, die mehr als 1000 Flaschen mit Weinen aus der ganzen Welt umfasst und seit 2002 den Wine Spectator Best of-Award of Excellence erhält.
Eastern Standard
Amerikanisch•Fenway–KenmoreOriginally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant has reopened its doors just up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare, including raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like steak tartare, baked rigatoni, steak frites, and butterscotch bread pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event or large party reservation.
Comfort Kitchen
Aus aller Welt•DorchesterNested in Uphams Corner, Dorchester, we're a lively and intimate 30-seat restaurant serving brunch on the weekend and dinner at night with a full bar and outdoor patio. Our food is a celebration of the ingredients and flavors of the African diaspora connected from Asia to the Americas — global comfort food. We are proudly Black-owned, immigrant-owned, and women-owned. We believe that food is a vital aspect of community building and we envision a place that is actively engaged in highlighting the culture, art, and history of our community.- Patio dining: patio reservations are weather-dependent and may be canceled due to inclement weather. Our patios are partially covered protecting from light to moderate rain and light wind. - Timing: dinner's last seating is at 8:45pm and brunch's last seating is at 1:30pm. Your table is reserved for 90 mins for parties of 1-5 guests and 2 hrs for parties of 6+ guests.
Uni
Modern Asiatisch•Back BayDas Uni ist die Weiterentwicklung von Ken Oringers gemütlicher Sashimibar gleichen Namens, die sich in den ehemaligen Räumlichkeiten des Clio einquartiert hat, seit Anfang 2016 geführt vom Chefkoch Tony Messina. Es serviert Ihnen japanische Fusionsküche mit den frischesten Meeresfrüchten von Tokios berühmtem Tsukiji-Fischmarkt und von regionalen Fischern aus New England. Weitere Einflüsse kommen von des Straßen von Tokio, Schanghai, Singapur, Bangkok und Bangladesch.
Mahaniyom
Thailändisch•BrooklineMAHANIYOM is a tapas/family-style Thai cuisine that brings an exceptional dining experienceto our guests by serving meticulously home-cooked style, authentic Thai cuisine made fromscratch and handcrafted cocktails in an unpretentious feel-like-home atmosphere thatreminisces our home Thailand. Walk-ins welcome. Reservations are available 30 days in advance. We are very small, we highly recommend reservations during peak hours! Reservations and dine-in guests are designated up to 90 minutes. If you are running late, please call us at (617) 487-5986. We hold the table up to 15 minutes past the reservation time.
Coppa
Italienisch•South EndDas gemütliche Weinlokal Coppa erwartet Sie in einer ruhigen Seitenstraße im Bostoner South End. Die mit dem James Beard Award ausgezeichneten Küchenchefs Jamie Bissonnette und Ken Oringer kreieren für Sie kleine italienische Gerichte. Diese werden ausschließlich mit regionalen und nachhaltig angebauten Zutaten zubereitet. Das Coppa besticht durch eine vielfältige Weinkarte und seine einzigartigen Cocktails. Bitte beachten Sie, dass Sie je nach Verfügbarkeit auf der Terrasse verweilen können und für die Außenbereiche keine Reservierungen möglich sind. Reservierungen werden nur für den Speisesaal angenommen. Sie können auch an einigen Tischen und an der Bar Platz nehmen. Aufgrund der gemütlichen Atmosphäre im Coppa melden Sie sich für Reservierungen für Gruppen mit mehr als 4 Personen bitte direkt telefonisch im Restaurant.
The Banks Seafood and Steak
Aus Dem Meer•Back BayDas Post 390 variiert saisional inspirierte Speisen auf moderne Weise. Die Leidenschaft von Chefkoch Deutmeyer sind frische Zutaten und unvergessliche Aromen. Auf der ersten Etage befindet sich das "Tavern": hier erwarten Sie eine einfache, aber erlesene Speisekarte und Atmosphäre. An der Bar, im erhöhten Sitzbereich und im Bankett finden 25 Personen Platz. Ein wunderschöner, vierseitiger Kamin spendet wohlige Wärme. Über eine massive schmiedeeiserne Treppe wird die Energie der ersten Etage zum "Dining Room" auf der obe.ren Etage übertragen Hier erwartet Sie ein feineres Gourmeterlebnis. Freuen Sie sich auf eine offene Küche, Weinauslagen, zwei private Speisezimmer, einen zusätzlichen Bereich am Kamin und eine Aussicht auf Sehenswürdigkeiten wie Copley Place, Trinity Church und Hancock Tower. Im Clarendon Building an der Ecke, an der sich die Clarendon Street und die Stuart Street treffen, auf der Seite des ehemaligen Nebengebäudes des Back Bay Post Offices, erwartet Sie das Post 390 in idealer Lage. Von hier aus erreichen Sie nach einem kurzen Spaziergang die Stadtteile South End und Back Bay.
Toro
Tapas / Kleine Gerichte•South EndToro, in Boston, helmed by James Beard Award-winning chef, Ken Oringer, serves delectable Spanish tapas dishes in its contemporary and charming restaurant. The tortilla Española with a kale, egg, potato and onion omelet and the Boquerón's white anchovies in vinegar and olive oil make excellent pintxos starters. Some of Toro's most vibrant and delectable tapas plates include the chicken empanada de pollo with charred tomato salsa, the salt cod fritter croquettes de Bacalao with tempura lemon rings and the asado de huesos roasted bone marrow with oxtail marmalade. Equally inventive cocktails, such as the morning star with spicy gin, dark rum, citrus and ginger beer and the tinto de verano with red wine mixed with lemon-lime soda.Toro's weekend brunch plates include the salchicha y huevos jalapeno maple sausage, fried eggs and crispy potatoes and along with other plates, make it a prime brunch spot.
Faccia a Faccia
Italienisch•Back BayFaccia a Faccia is the new coastal Italian restaurant from award-winning chef and restaurateur Ken Oringer. Led by Chef de Cuisine Alex O’Connor, the restaurant focuses on seasonal dishes highlighting the diverse cuisine of the coastal Italian region, drawing inspiration from their travels across Liguria, Sicily, Sardinia, and more. Faccia a Faccia features an expansive outdoor patio with lush greenery, inspired by al-fresco dining in Italy. Located below Faccia a Faccia is a natural wine bar called Bar Pallino. Helmed by Beverage Director Jodie Battles, Bar Pallino showcases an extensive list focusing on organic, natural and biodynamic selections.