Visa Dining Collection
Sichern Sie sich Reservierungen in einigen der angesagtesten Restaurants der USA und Mexiko mit Ihrer Visa Infinite®-Karte oder in Kanada mit Ihrer Visa Infinite Privilege®-Karte. Es gelten Einschränkungen. Lesen Sie die allgemeinen Geschäftsbedingungen.
Entdecken Sie Restaurants mit Visa Dining Collection in Austin
Red Ash Italia
Italienisch•DowntownDas Wood Fired bietet handgefertigte italienische Küche in einem rustikalen modernen Raum mit offenem Schnitt im Warehouse District in ATX. Eine große Auswahl an Spezialitäten wird jeden Abend vom Chefkoch und Besitzer John Carver und seinem Team gezaubert. Unsere hausgemachten Pastas, frischen Meeresfrüchte und Prime Steaks werden alle auf einem holzbefeuerten Grill, im Backofen und auf der Plancha zubereitet. Eine internationale Weinkarte, spezielle Craft Cocktails und regional gebraute Biere stehen zur Auswahl. Genießen Sie einen Dolce und Grappa, einen Amaro oder einen Vino Dolce zu Ihren Gerichten im Red Ash Italia.
Sammie's Italian
Italienisch•DowntownSammie’s is a little taste of old Italy in downtown Austin. It celebrates the great ‘red sauce’ institution—inspired by old school, legendary Italian-American restaurants. The menu offers classic dishes in a casual but sophisticated, retro-designed space that is both lively and comfortable, capturing the essence of a night out at your favorite neighborhood joint. The space consists of a central dining room overlooking Shoal Creek and 6th Street, polished wood bar, Mildred’s Room (a private dining/wine room), and wraparound patio dining area. Please note that patio seating is weather contingent. The menu offers riffs on standards including Housemade Mozzarella Sticks, Clams Casino, and Caesar Salad a la Tommy; timeless pastas like Spaghetti with Meatballs, and Linguine Vongole; and Sammie’s Classics: big portions of iconic plates like Chicken and Eggplant Parmigiana, Veal Marsala, and Baked Manicotti.
Este
Modern mexikanisch•East AustinNestled between East Austin neighborhoods, Este celebrates fresh seafood, Mexican cuisine, and charcoal cooking. From the team behind the East 6th favorite, Suerte, Chef Fermin and restaurateur Sam Hellman-Mass are taking their love for masa coastal. In a location with a rich history, Este’s bright dining spaces, artisan decor and spacious outdoor deck bring the energy of seaside towns to East Austin. An extensive wine list and vibrant coastal-inspired cocktails are the perfect pairing for aguachiles, ceviches, oysters y otros mariscos!
Clark's Oyster Bar - Austin
Aus Dem Meer•DowntownDas Clark's bietet klassisch amerikanische Meeresfrüchte mit Schwerpunkt auf Frische, regionalen Produkten, einfacher Zubereitung, Liebe zum Detail und einer sauberen Präsentation. Die klassische Kochkunst der Küste vom Texas Gulf bis zur nordöstlichen Küste beeinflusst die Speisekarte des Clark's. Ein großer Teil des Konzepts sind Austern, kalten Gerichte an der Bar, Meeresfrüchten und Kaviar gewidmet. Das Restaurant beschafft die frischesten Austern von kleinen Züchtern aus ganz Nordamerika und serviert kalte Platten mit Meeresfrüchten und super frischen Tagesspezialitäten.
Jeffrey's Restaurant
Amerikanisch•Central AustinJeffreys Restaurant & Bar ist seit 1975 eine Einrichtung der gehobenen Gastronomie in einem Stadtviertel von Austin. Im Jahr 2012 wurde das Restaurant geschlossen, um umfassendere Renovierungsarbeiten vornehmen zu können. Es wurde unter der Leitung der Gruppe Premiere Restaurant, McGuire Moorman Hospitality in Austin wieder eröffnet. Das Restaurant erwartet Sie in einem ruhigen Viertel westlich der Innenstadt und bietet Ihnen eine gut besuchte Bar, 3 individuell gestaltete Speiseräume sowie eine Karte mit trocken gealterten Prime Steaks, einer klassischen gehobenen Küche mit modernen Einflüssen sowie Zutaten aus der Region. Zum Angebot gehören Private Dining, ein kostenfreier Parkservice sowie eine örtliche Autovermietung. Freuen Sie sich im Restaurant Josephine House auf Mittagessen, Brunch, eine Happy Hour, Abendessen sowie montags abends auf Steak mit Pommes frites. Im Cottage Clarksville erwarten Sie eine kleine Marmorbar, an der Sie Kaffee und Cocktails erhalten, intime Tische im Speiseraum, dunklere Alkoven auf der Terrasse sowie zum Entspannen eine Rasenfläche vor dem Haus. Köchin Alex Manley und ihr Team bereiten für Sie ein eklektisches Tagesmenü mit den besten Zutaten aus der Region zu.
Hestia
Moderne amerikanische Küche•DowntownHestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.2024 Michelin One Star
Perla's Seafood and Oyster Bar
Aus Dem Meer•DowntownDas Perla erwartet Sie mit frischem Fisch und Austern, die täglich von beiden Küsten eingeflogen werden. Der Schwerpunkt liegt hier auf dem Golf von Mexiko und anderen Orten auf der ganzen Welt. Die Bar verwöhnt Sie mit köstlichen Cocktails der Küstenregion und auf der Weinkarte finden Sie Sekte, Rosé- und Weißweine, die einfach Spaß machen. Das Perla verfügt über Austins schönste, von Eichen beschattete Terrasse sowie einen gemütlichen, geräumigen Speisesaal mit einem riesigen Salzwasser-Aquarium, eine Austernbar aus Gussbeton und eine Showküche.
Suerte
Modern mexikanisch•East AustinSuerte is a restaurant inspired by the people, cooking techniques, and flavors of Mexico. Nationally acclaimed Chef Fermin Nunez and his team pride themselves on the use of local ingredients from our beloved farmers to achieve something delicious and uniquely East Austin.
Ranch 616
Amerikanisch Regional (Südwesten)•DowntownSouth Texas Ice House, "Texas Cuisine" Products from the Texas Gulf to the Texas Hill Country."The huge snake logo on the outside of an otherwise nondescript building -- created by Bob "Daddy-O" Wade, best known for the oversize boots that front San Antonio's North Star Mall -- is your first hint that this place might be a bit, well, different. Inside, cowboy kitsch, 1950s diner decor, and Mexican folk art mingle, as do workers from the nearby county offices, local movers and shakers, and anyone else looking for terrific food that, like the decor, defies easy categorization.Call it South Texas gourmet. You can really taste the chipotle chilies in the tartar sauce that comes with some of the best crispy oysters this side of the Mason-Dixon Line, and the Gulf fish tacos are gussied up with chili lime aioli and Tabasco jalapeño onions. You get the idea -- lots of spicy dishes."
La Condesa
Mexikanisch•DowntownDas La Condesa ist ein preisgekröntes modernes mexikanisches Restaurant, das für einen James Beard Foundation Award in der Kategorie "Bestes neues Restaurant" nominiert wurde. Das von Küchenchef Rick Lopez geführte La Condesa liegt in Austins pulsierendem Viertel 2nd Street, auf der gegenüberliegenden Straßenseite vom W Hotel Austin und dem weltberühmten Austin City Limits. Das La Condesa verfügt über die größte Auswahl an 100 % Blue Agave Tequila und Mezcal in ganz Austin sowie ein von Cocktail-Weltmeister Nate Wales geführtes Barprogramm.
Prélude
Cocktailbar•DowntownChef Mathew Peters, the first American to win the prestigious Bocuse d'Or in 2017, is bringing his culinary expertise to the heart of Austin with the opening of Prelude, an elevated cocktail bar and canapé lounge set in a historic home in West Austin. The space has a beautiful back lawn lounge with views of downtown Austin and private rooms throughout the house that can accommodate groups of 6-18 with private events options of groups up to 120 guests.Prelude will offer a unique Austin experience, combining innovative cocktail creations with elevated small bites. The menu will feature a curated selection of small plates, designed to complement the bar programs signature cocktails and highlight Chef Peters' culinary artistry. Please note that our kitchen closes each evening at 10 pm. Join Prélude during Happy Hour Tuesday-Thursday from 4-6 pm for $2 oysters and drink specials.
Comedor
Mexikanisch•DowntownComedor and award-winning Chef Philip Speer serve modern Mexican cuisine with Texas influences and a focus on sourcing organic and sustainable ingredients through Austin area farmers. Comedor won Best New Restaurant in Texas by Texas Monthly, Best New Restaurants in the United States by Esquire and Robb Report, and has been featured in the New York Times, Wall Street Journal and Condé Naste Traveler. Comedor is also internationally recognized for its building architecture designed by world renowned architect Tom Kundig.
Emmer & Rye
Amerikanisch•DowntownDas Emmer & Rye bietet eine traditionelle und saisonal inspirierte Küche an der Rainey Street in Austin, Texas. Das Emmer & Rye ist das erste moderne amerikanische Restaurant in Austin, das Dim-Sum-Gerichte als Teil seines Angebotes führt, in dem die Gäste direkt von umlaufenden Wagen bestellen können. Außerdem steht Ihnen ein wöchentlich rotierendes Menü zur Auswahl, dessen Gerichte mit regionalen Produkten direkt vom Erzeuger zubereitet werden. Das Emmer & Rye mahlt unter Verwendung einer Getreidemühle täglich frisch Urkorn für Brot, Pasta und Dessert. Neben dem Abendessen serviert das Restaurant zudem am Wochenende einen Brunch und donnerstags, freitags und samstags spätabendliche Angebote.
Neighborhood Sushi
Sushi•South AustinLocated on Austin’s vibrant South Congress Avenue, Neighborhood Sushi serves high quality sushi and Japanese-inspired dishes in a casual and beautiful setting. Happy hour and-a-half will offer food and beverage specials weekdays 3pm - 5pm throughout the entire restaurant. Our front door is on the neighborhood facing side, in the Annie Street parking lot. Look for a black-stained door with a white and wood light-box sign. Our host will be waiting inside to welcome you! ADA accessible entry through the Sake Garden on the Congress sidewalk.
Eberly
Amerikanisch•Bouldin CreekDas Eberly erwartet Sie in einer ehemaligen Druckerei in South Lamar und bietet eine gut durchdachte Sammlung von Räumen zum Speisen, Trinken und Nachdenken. Austin war schon immer ein Treffpunkt für Risikoträger, kreative Typen und befreite Denker, um sich mit der Energie und Kreativität der anderen zu verbinden und sich von ihnen zu nähren. Wir haben diesen Geist auf einen unverwechselbaren authentischen Ort konzentriert. Innerhalb des Eberly finden Sie einen hübschen Speiseraum mit moderner amerikanischer Küche, die zeitlose Klassiker mit moderner Ausrichtung präsentiert. Freuen Sie sich auch auf ein einladendes Herrenzimmer und eine Dachterrasse mit Blick auf die Innenstadt sowie unsere Kronjuwele, die historische Bar Cedar Tavern aus Greenwich Village in New York City. Aus unserer kunsthandwerklichen Küche und Bäckerei serviert das Eberly perfekt zubereitete Speisen höchster Qualität und reinster Aromen, wobei Frische sowie saisonale und regionale Verfügbarkeit an oberster Stelle stehen. Alle Gerichte des Eberly werden von Grund auf frisch zubereitet.
Bar Toti Neighborhood Bistro
Bistro•East AustinLocated in East Austin alongside sister restaurant Este, Bar Toti is a lively neighborhood bistro inspired by the bar cultures of Spain, France and Mexico. With a colorful handcrafted interior, a mix of communal and intimate seating, and a spacious tree-shaded patio, Bar Toti is perfect for any occasion- join us for drinks and snacks, or settle in for a full meal.Bar Toti’s menu features produce grown in the half acre Este Garden right out back - we welcome you to take a stroll through the garden during your visit! A true neighborhood haven, Bar Toti invites you to relax and enjoy seven nights a week.
Kemuri Tatsu-ya
Japanisch•AustinJapanese izakaya and Texas barbecue are arguably the two best cuisines to enjoy whiledrinking. Recognized by the James Beard Foundation and named one of the best restaurants inthe U.S. by Food & Wine, Bon Appétit, GQ and more, Kemuri Tatsu-ya offers a mash-up of thetwo, plus an excellent selection of booze—including a ‘whisky bible.’ Guests are welcomed intothe space with an enthusiastic “irasshaimase!” from the staff. The experience only gets betterfrom there with creative dishes like Taiyaki Cornbread, Brisket Tsukemen and Guaca-Poke.Bright, tiki-style cocktails, including super-chilled Toki highballs cranked out from a machine, arean essential part of the experience. Reserve a table today to get a taste of this iconic Austinrestaurant, brought to you by Tatsu Aikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya.
L'Oca d'Oro
Italienisch•North CentralDas L'Oca d'Oro, die "goldene Gans" auf italienisch, wurde von dem Spitznamen der Tochter des Chefs Tedescos "Lucy Goose" inspiriert. Der Chefkoch Tedesco präsentiert eine Auswahl an italienischen Gerichten im Format für den Einzelnen oder zum Teilen im Familien-Stil. Mit nur sorgfältig ausgesuchten und saisonalen Zutaten, werden viele servierte Produkte selbstgemacht wie Nudeln aus frisch gemahlenem Getreide, Brot, Käse, Essig und Liköre. Die Stehtische und der Tresen sind immer für Laufkundschaft reserviert. Bitte rufen Sie für weitere Verfügbarkeiten an.
Bureau de Poste at Tiny Grocer
Französisch•North CentralLocated in Hyde Park, on the corner of 43rd and Speedway in the historic former post office building, Bureau de Poste at Tiny Grocer is a neighborhood French bistro offering classics with a modern twist. Open for daily dinner and weekend brunch. Indoor and outdoor patio seating available. We were featured in the Texas Monthly issue of the Best New Restaurants in 2023 as one of only 2 restaurants in Austin to receive the honor. We would love to have you join us!
Tiki Tatsu-ya
Polynesisch•Bouldin CreekYou’ve never seen anything like this extravagantly decorated tiki-bar funhouse from TatsuAikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya, Kemuri Tatsu-Ya and dipdipdip Tatsu-Ya.Recently named one of the 40 best bars in Austin by Statesman critic Matthew Odam, TikiTatsu-Ya is disguised by a fake travel company on the outside, but stepping in, you’reimmediately transported to another world. The riotous colors, sound effects and over-the-toptropical cocktails in custom mugs and glasses feel like an island vacation or 21+ Disneyland.Shareable drinks come with fire shows, and even the food far surpasses typical bar fare withmouthwatering dishes like Spam Musubi, Crab Lagoon, Kalua Pork and the Pu Pu Platter, whichshouldn’t be missed. Reservations are recommended.
dipdipdip Tatsu-ya
Japanisch•AllandaleWelcome to DipDipDip Tatsu-Ya, a celebration of shabu-shabu and other Japanese nabemono hot pot traditions curated by Chef Tatsu Aikawa and the Tatsu-Ya Family. Enjoy the interactive ritual of shabu-shabu—cooking thinly sliced meats and fresh vegetables in simmering broth at your table, paired with delightful dipping sauces. OR explore our variety of nabemono hot pots, each filled with wholesome ingredients and served with flavorful dips, rice, or noodles.