Visa Dining Collection
Sichern Sie sich Reservierungen in einigen der angesagtesten Restaurants der USA und Mexiko mit Ihrer Visa Infinite®-Karte oder in Kanada mit Ihrer Visa Infinite Privilege®-Karte. Es gelten Einschränkungen. Lesen Sie die allgemeinen Geschäftsbedingungen.
Entdecken Sie Restaurants mit Visa Dining Collection in Baja California
Seneca
Italienisch•Downtown / GaslampRoman trattorias are a timeless expression of simplicity. Immune to the lure of gastronomic experimentation and ego. In Rome, no chef can cook better than the mothers and grandmothers before them. Our goal is to merge the dogmatic approach of Roman cooking with the amazing abundance of ingredients available to us in San Diego. A True Roman Holiday In SD. A 4% surcharge is added to all guest checks.
Animae
Modern Asiatisch•Downtown / GaslampANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
Herb & Wood
Kalifornisch•Little ItalyDas neueste Konzept, das Brian Malarkey nach San Diego gebracht hat.
Juniper & Ivy
Nicht Spezifiziert•Little ItalyDas Juniper and Ivy bietet Ihnen, dank dem renommierten Küchenchef Richard Blais, meist bekannt als Gewinner des Bravo "Top Chef All-Stars", “Refined America Food with Left Coast Edge”. Blais bringt hiermit seine höchst kreative Herangehensweise an das Kochen und die Küche nach San Diego, unterstützt von einem All-Star-Küchenteam. Durch seine ausgezeichnete Cocktail- und Weinkarte, doe Speisemöglichkeiten im Freien, das High-Energy Design und noch viel mehr, ist das Juniper and Ivy das neueste Restaurant an der Westküste, das man besuchen muss.
Callie Restaurant
Mediterran•Downtown / GaslampCallie represents Chef Travis Swikard's debut solo project after spending a decade working alongside the esteemed Chef Daniel Boulud in New York City. The restaurant’s name, "Callie," comes from the Greek word "kallos," meaning "the most beautiful," and embodies its blend of Mediterranean cuisine with local ingredients and terroir, from sea to land from San Diego, Swikard's hometown. In 2022, Callie was acclaimed as one of America's top new restaurants by Esquire and Robb Report, and received both a Bib Gourmand and a Plate from the Michelin Guide. Callie is a dedicated supporter of Feeding San Diego, having contributed over 1 million meals to those in need in San Diego since its launch. Swikard is set to open his second restaurant in La Jolla in 2025.
C-Level
Cocktailbar•Downtown / GaslampResting on stilts atop San Diego By C Level Lounge, is an upscale-casual lounge on the waterfront overlooking the city skyline and Coronado.
Mister A's
Modern Französisch-Amerikanisch•Downtown / GaslampNur wenige Minuten trennen Sie von der Innenstadt von San Diego. Steigen Sie in den Aufzug und fahren Sie in den obersten Stock. Sie werden Ihren Augen nicht trauen! Riesige Passagierflugzeuge gleiten auf Augenhöhe an Ihnen vorbei. Genießen Sie den Blick auf die schöne Skyline von San Diego Bay. Warum sollten Sie sich mit Meerblick begnügen, wenn Sie von hier aus die gesamte Stadt sehen können?
Ironside Fish & Oyster
Aus Dem Meer•Little ItalyHier hat man das Gefühl, auf einem Fischmarkt im Little Italy vergangener Glanzzeiten zu sein.
Casa Gabriela
Mexikanisch•La MesaChef Gabriela Lopez brings her elevated Mexican cuisine to Downtown La Mesa. Using her grandmother's recipes from Guadalajara crossed with her cosmopolitan upbringing in Tijuana, Chef Gabriela's menu features authentic hand-crafted dishes and imaginative takes on classic dishes. All of Baja California is represented along with influences from other regions in Mexico.The spacious outdoor garden, cozy loft, and private dining areas are the perfect places to enjoy tequila and mezcal based cocktails, family celebrations, or brunch with friends.
MOTHERSHIP
Tapas / Kleine Gerichte•North ParkTropical space adventure in South Park! Exotic cocktails. Interplanetary fusion small plates. Named Best Bars In America by Esquire Magazine. Reservations offer 90-minute experience like no other, venturing towards the outer limits of the tropical flavor galaxy! WALK INS WELCOME - Walk-in tables are available daily. Early arrival is encouraged and there is a paging system in the event of a waitlist.
Coasterra
Mexikanisch•Harbor IslandDas Coasterra bietet Ihnen moderne mexikanische Küche der Region, geführt von der Chefköchin und Geschäftspartnerin Deborah Scott. Jeder Essbereich bietet eine spektakuläre Aussicht auf die Skyline von San Diego. Genießen Sie Ihre Speisen im Speisesaal mit raumhohen Fenstern und Blick auf die Bucht oder speisen im Freien während Sie sich die Lieblings Rosemary Margaritas der Chefköchin Deborah schmecken lassen. Reservierungen werden nur für den Innenbereich angenommen. Es werden keine Reservierungen für den Terrassenbereich akzeptiert.
The Prado at Balboa Park
Kalifornisch•Downtown / GaslampNur wenige Minuten von der Innenstadt von San Diego, dem Kongresszentrum und dem Mission Valley entfernt, in einem der schönsten Gebäude des Parks begrüßt Sie das Prado at Balboa Park. Unter der kreativen Leitung von Chefkoch Jonathon Hale erhielt das Prado Restaurant die Auszeichnung als Bestes Neues Restaurant in San Diego. Das Gourmet Magazine kürte es zu einem der Top-10-Restaurants Amerikas und es erhielt den begehrten „Four-Star-Award“ des California-Restaurant-Schriftstellerverbands. Kontinentale Küche mit wirklich exzellentem Service, einzigartiges Ambiente, handgefertigtes Dekor und Speisen im Außen- und Innenbereich das komplette Jahr über: Das sind nur ein paar Gründe, wieso das Restaurant zum „romantischsten“ und „besten für einen besonderen Anlass“ gewählt wurde.
Kettner Exchange
Moderne amerikanische Küche•Little ItalyDas Kettner Exchange bietet Ihnen die einzige Dachterrasse mit Hafenblick in Little Italy. Freuen Sie sich hier auf progressive amerikanische Küche, die vom von der Kritik gefeierten Chefkoch Brian Redzikowski zubereitet wird sowie auf eine gekonnt gestaltete Angebote von Steven Tuttle.
Firehouse American Eatery and Lounge
Amerikanisch•Pacific BeachDas Restaurant FIREHOUSE erwartet Sie im Herzen von Pacific Beach und bietet Ihnen ein gehobene Küche in einem Strandrestaurant. Zwischen der lokalen Feuerwache 21 und dem Ocean Walk erwartet Sie das FIREHOUSE mit einer eklektischen Zusammenstellung der klassischen amerikanischen Gerichte und Craft Cocktails.
Steak 48 - Del Mar
Steakhaus•Del MarAt Steak 48, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. Our diverse menu will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood, and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers. Also enjoy classic cocktails and an extensive award-winning wine list. At Steak 48, We encourage all of our guests to get dressed up for a great experience, here is a link to our dress code that you can share with your guests. https://www.steak48.com/steakhouses/del-mar-california/dress-code/ You are going to have a great time!If you need any special accommodations or flowers reach out to us at the host desk! We look forward to seeing you soon!
Island Prime
Steakhaus•Downtown / GaslampDas Island Prime von Küchenchefin Deborah Scott unterstreicht ihren innovativen und vielseitigen Stil, der nur durch den spektakulären Panoramablick und die aufmerksame Gastfreundschaft des Südens übertroffen werden. Sie genießen Aussicht auf den wunderschönen Hafen von San Diego. Das C-Level, ein Bistro-Restaurant, ist täglich ab 11:30 zum Mittagessen und bis zum Abendessen geöffnet. Das C-Level bietet eine schöne, beheizte Außenterrasse mit Aussicht auf die Skyline von San Diego.
KINDRED
Vegetarisch / Vegan•South ParkEqual parts evil lair and Victorian cocktail salon, KINDRED has transfixed and beguiledall who step into its portal, with whimsical eccentricity, world class vegan dishes, and ambitiously inventive cocktails.Since opening its doors in late 2015 in the enchanting neighborhood of South Park, SanDiego, KINDRED has garnered recognition which transcends its plant-based credo,heralded as one of the city's premier dining institutions. It has been named EATER SanDiego's and San Diego Magazine's Restaurant Of The Year, topped Zagat San Diego'sMost Important Restaurant Openings, and earned an Orchid Award for interiordesign from the San Diego Architectural Foundation. KINDRED was also named within the Food Network's list of the best vegan restaurants in the country, was voted the Best Vegan Bar in the U.S. by VegNews magazine, and received regional honors from the Tales Of The Cocktail Foundation for Best Restaurant Bar in the West.
Vintana Wine & Dine
Amerikanisch•EscondidoDas Vintana erwartet Sie auf der 3. Etage des Lexus Centre in Escondido und bietet Ihnen eine moderne Variante der kalifornischen Küche bei einem malerischen Blick auf die Stadt und die Landschaft. Das Vintana verfügt über 17 m hohe Fenster mit einem herrlichem Blick auf die umliegenden Berge und Täler sowie auf eine märchenhaft beleuchtete Wasserorgel. Die Unterkunft verfügt über mehr als 20.000 m² Außenterrasse für private Veranstaltungen und über 8.500 m² Tagungs- und Bankettfläche, so dass das Vintana die perfekte Wahl für Ihre nächste Veranstaltung ist.
The Marine Room
Aus Dem Meer•La JollaSeit Generationen steht in San Diego das "Seepferdchen", das Symbol des Marine Room, für die dramaturgische Lage als Surfspot und die preisgekrönte Küche von Chefkoch Bernard Guillas und Küchenchef Ron Oliver. In Anbetracht dieser seltene Mischung aus kulinarischen Spitzenleistungen, kompromisslosem Service und der Lage direkt am Strand, ist es kein Wunder, dass das Marine Room zu einem der Wahrzeichen von San Diego geworden ist. Einfach gesagt, beste Küche auf höchstem Niveau. Das 1941 eröffnete Marine Room wurde schnell berühmt, als die tosende Brandung beeindruckende Bilder vor die Fenster des Restaurants zauberte. Seit mehr als einem halben Jahrhundert haben Prominente, die Welt prägende Menschen, Einwohner und Gäste es sich zur Gewohnheit gemacht, hier den spektakulären Panoramablick auf den Pazifik und die außergewöhnliche Küche zu genießen. Sie sind eingeladen diese erste Adresse für gastronomische Erlebnisse in San Diego zu besuchen, und selbst zu erleben, wie jede Flut etwas neues zum The Marine Room bringt. Hier reservieren Sie nicht einfach einen Tisch, hier werden Sie Teil einer 70-jährigen Tradition.
ARTIFACT at Mingei
International•Downtown / GaslampARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei
Solare Ristorante Lounge
Italienisch•Point LomaDieses Restaurant wurde 2014 vom San Diego Magazine mit den Preisen Best Italian Restaurant und Best Chef (Accursio Lotà) ausgezeichnet. Die Lage, der Service, die Einrichtung und das Ambiente in diesem historischen Ort am Bahnhof Liberty Station sind unvergleichlich. In diesem familienbetriebenen Restaurant arbeiten Randy Smerik und sein Team unermüdlich daran, Ihnen ein umwerfendes kulinarisches Erlebnis zu bieten. Wir glauben an die Verwendung von frischen regionalen Bio-Produkten, natürlichem Fleisch und wilden Meeresfrüchten und sind ein "Sustainable Green Restaurant". Jedes Gericht wird frisch mit Liebe und Leidenschaft zubereitet, um das Herz und die Seele unserer Gäste zu erfreuen. Das Solare befindet sich am Drehort des Films Top Gun und unterstützt die Erhaltung der historischen Sehenswürdigkeiten an San Diegos NTC Promenade.
The Grass Skirt
Polynesisch•Pacific BeachFrom beverage director Eric Johnson love of tiki cocktails, to corporate executive chef Brian Redzikowski’s mastery of southeast asian cuisine, the grass skirt combines the fun, lighthearted, escapist nature of tiki culture, with the creativity and unsurpassed food and beverage quality guests have come to expect from SDCM restaurants.
Marisi
Italienisch•La JollaDiscovering Italy by way of La Jolla, Marisi focuses on Italian hearth cooking with an emphasis on handmade pastas, fine wine and classic cocktails. The menu celebrates the rich diversity of cuisine from across Italy, fashioned in a time-honored tradition of handmade all day, every day. A dream that lives between the Italian and La Jolla coasts, suspended between tides instead of time — a mood more than a plot. A visit that feels a lot like coming home, if home was a warm, charming villa off the Amalfi coast. Marisi is a taste of something you want to remember. We hope you love it.
Captain’s Quarters
Tapas / Kleine Gerichte•Pacific BeachInspired by the literal “captain’s quarters” of 17th century ships, guests will be transported to a luxurious and moody adventure on the high seas. Captain’s Quarters will feature a star cocktail list devoted to various explorations in gin cocktails. For non gin lovers, Beverage Director, Eric Johnson has put his innovative twist on various cocktails concocted with Rum, Mezcal, Bourbon, Tequila and Vodka as well as a small beer and wine selection. In addition to fine spirits, SDCM Executive Chef, Brian Redzikowski has put together an adventurous yet approachable menu which will range from elevated tidbits such as Manchego-Prosciutto “Sandwiches”, Burrata Donuts & Papa's Braves to more substantial fare including Captains Quarters own Double Double. Captain's Quarters kitchen closes at 10PM. Walk in's only after 10PM for Beverage Service. Walk-ins available for Dinner Service based on availability but Reservations Recommended.
Addison By William Bradley
Kalifornisch•Del MarAddison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Camino Riviera
Modern mexikanisch•Little ItalyJoin us for a full sensory journey through the Yucatán in our sultry dining room and open air lounge. SDCM Corporate Executive Chef, Brian Redzikowski has curated an eclectic menu that integrates his unique style with Mexican cuisine. The bar program is built on classic cocktails while celebrating the spirits and flavors from all over Latin America. We source rare expressions of mezcal and tequila from some of the most revered producers in Mexico.We accept requests for both environments but cannot guarantee the ability to accommodate all requests.
Le Coq
Moderne französische Küche•La JollaLe Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
Vin de Syrah
Weinbar•Downtown / GaslampInspired by the eclectic lounges of New York’s “meatpacking district” and the warm brasseries of turn of the century Paris, Vin de Syrah is complemented by amazing cheeses, desserts, and a friendly wine list. This subterranean yet organic space pays respect to the old but embraces the new world with a contemporary style all its own.
Paradisaea
Kalifornisch•La JollaA celebration of food, cocktails, art, and warm hospitality. Housed in the historic Piano Building, in the heart of the vibrant community of Bird Rock, Paradisaea is a destination restaurant and bar, that San Diegans frequent for crave-able, accessible fare, executed at the highest level.
Cucina Enoteca - Del Mar
Italienisch•Del MarDieses Restaurant ist das Schwesterrestaurant des preisgekrönten Restaurants CUCINA urbana in San Diego. Auf dem Menü des CUCINA Enoteca finden Sie italienische Klassiker mit einem modernen Touch, die traditionell oder für Familien serviert werden. Die Gerichte werden aus den frischesten und nachhaltigen Biozutaten der Region zubereitet. Genießen Sie im CUCINA am Samstag, den 11. Juli, einen Nachmittag mit Failla Weinen und Antipasti. Bitte kontaktieren Sie das Restaurant telefonisch, um eine Reservierung vorzunehmen.