Visa Dining Collection
Sichern Sie sich Reservierungen zu beliebten Zeiten und frühzeitigen Zugang zu besonderen Veranstaltungen in einigen der angesagtesten Restaurants der USA und Mexiko mit Ihrer Visa Infinite®-Karte oder in Kanada mit Ihrer Visa Infinite Privilege®-Karte. Es gelten Einschränkungen. Lesen Sie die allgemeinen Geschäftsbedingungen.
Best Quality Daughter
Nicht Spezifiziert•DowntownBest Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu. In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery. Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Clementine
Moderne amerikanische Küche•North CentralAt Clementine, we’re serving seasonal, innovative eats in a modern & lively atmosphere. Our team, led by John (2023 James Beard nominee for Best Chef: Texas) and Elise Russ, draws inspiration from diverse global flavors. Our ever-evolving menu guarantees fresh and exciting options, while our dishes like the White Mushroom Salad, Ricotta Cavatelli and Clementine Crunch Bar remain cherished favorites. Our beverage menu is small but mighty, carefully curated to include only the most delicious wines & beers from our absolute favorite producers expertly selected to elevate your dining experience. Want your own bottle? Our corkage fee is $35 per 750ml.Our Dining Room provides comfortable indoor seating, while the Kitchen Bar boasts an exciting vantage point overlooking our open kitchen, allowing you to witness the creation of each dish. For a change of scenery, our covered patio, is perfect for al fresco dining, complete with heaters and blankets to keep you cozy on those cool nights.
Cured
Vom Hof auf den Tisch•DowntownDas Cured, Chefkoch Steve McHugh erster und mit Spannung erwarteter Gastropub, wurde im Dezember 2013 in einem Jahrhunderte alten Gebäude, das einst der Sitz des Präsidenten der berühmten Perle Brewing Company gehörte, eröffnet. Dieser erfahrene Koch verbrachte 10 Jahre in New Orleans als Küchenchef für Koch John Besh, gefolgt von 2 Jahren im Lüke in San Antonio. Doch sein größter Erfolg ist es, dass er den Krebs besiegt hat. Nach einem solch lebensverändernden Triumph, setzte sich McHugh das Ziel, das Cured zu öffnen, und gab ihm diesen Namen, der seine Leistung widerspiegelt ebenso wie die Wurstwaren die dort gut sichtbar aushängen. Es war diese Reinheit der Zutaten und Hands-on-Methodik, die seinen eigenen Heilungsprozess vorantrieben. Dieser Fokus auf saisonal und ohne Fertigprodukte, ist auch auf der Karte zu finden, wie beim Sweet Potato Agnolotti mit Bourbon Brown Sugar & Salbei und dem langsam gekochten Heritage Hog mit geräuchertem Andouille & Okra. McHugh hat einen Weg gefunden, um "gastronomisches Geben" einzubauen, indem er USD 1 pro verkauftem Charcuterie-Brett an eine andere Gemeinnützige Organisation jedes Quartal abgibt.
Biga on the Banks
Moderne amerikanische Küche•DowntownDas preisgekrönte Biga on the Banks von Bruce Auden erwartet Sie in spektakulärer Umgebung in der Innenstadt im modernen International Center von San Antonio. Neben dem Blick auf einen romantische, baumgesäumte Flussbiegung bietet das Biga ultramoderne Küche, die von der historischen und neuentdeckten Umgebung inspiriert wurde. Hier, am River Walk, wird ein neuer gastronomischer Meilenstein für San Antonio gesetzt. Das Gourmet Magazine listete das Biga unter die fünf besten Restaurants in Texas. Dabei bedeutet Gourmetküche für Küchenchef Auden alles andere als "etepetete". Das Ambiente im Biga ist locker und entspannt - ganz nach der Atmosphäre in San Antonio. Das kulinarische Know-How von Auden harmoniert hier perfekt mit dem kreativ-energetischem Design. Freuen auch Sie sich auf einen Besuch im Biga on the Banks, einem der besten Restaurants von ganz Texas.
Leche de Tigre Cebicheria Peruana
Peruanisch•Downtown*2024 Michelin Recommended* & *James Beard Nomination for Best Chef Texas 2025* - Leche de Tigre is a Peruvian cebichería and pisco bar in Southtown, San Antonio. Chef Emil Oliva has curated a menu that celebrates Peruvian cuisine in an authentic yet not traditional way using nikkei techniques, chifa recipes, criollo traditions, spanish and Italian influences. We invite you to experience different spaces in our restaurant. We have the greenhouse for a nice cozy space filled with plants, perfect for larger and private parties as well. Our ceviche bar where guests are able to have a much more personable experience with the chefs and the food. A Pisco bar full of talented bartenders curating amazing cocktails. Our dining room, exciting, busy, warm, and full of life. We also offer shaded front patio with a busy street and a covered back patio experience with beautiful trees surrounding us. We look forward to serving you, welcome to our home.
Pharm Table
Vom Hof auf den Tisch•DowntownOur verdant succulent gardens welcome you as you enter the restaurant, with the iconic Tower of the America's in the distance. The cozy dining room and twenty six foot bar are framed by a floating botanical spice illuminated with soft lights. The Danish wishbone chairs, steel accents and warm wood tones are juxtaposed against minimalist art, custom concrete tiles, natural pigments, and uniquely sourced ceramics from Latin America and Asia. Led by acclaimed chef, Elizabeth Johnson, who helped the City of San Antonio receive a UNESCO City of Gastronomy designation. Pharm Table is an mecca for healthful farm to table cuisine. Removing inflammatory ingredients like wheat, dairy, refined sugar and processed foods, the restaurant focuses instead on fresh farm produce and meats carefully sourced from regenerative farmers. The "party favor" is how you feel once you enjoyed the restaurant's apothecary approach to food and beverage. Provecho!
Bliss Restaurant
Moderne amerikanische Küche•DowntownDas Bliss zählt bei Qualität, Service und Atmosphäre durchgängig zu den besten Restaurants von San Antonio. Das Bliss befindet sich in der aufblühenden Südstadt, nur wenige Blocks von der Innenstadt von San Antonio entfernt. Es gehört zum erklärten Ziel, eine vorzügliche Leistung auf die umfassendste, authentischste und gastfreundlichste Weise zum Ausdruck zu bringen. Das Bliss serviert eine moderne amerikanische Küche. Die Speisekarte ändert sich regelmäßig und legt ihren Schwerpunkt auf die Saison und das Kreative, anstatt auf Vorhersehbares und Gewöhnliches. Das Ziel ist ein entspanntes und dennoch elegantes kulinarisches Erlebnis in einer authentischen und gemütlichen Umgebung.