Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area
  4. Weinland
  5. Healdsburg
Valette, Healdsburg, CA
Preisgekrönt

Valette

4.8
4,8
3849 Bewertungen
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 28 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Nachbarschafts-Restaurant
  • Auserlesene Weine
Freuen Sie sich auf moderne amerikanische Küche mit raffinierter Eleganz und Einfachheit und den besten Zutaten aus Sonoma County. Erleben Sie, was die Region zu bieten hat, und genießen Sie Zutaten von Bauern und handwerklichen Erzeugern der Region. Die Beziehung zu den Lieferanten ermöglicht es dem Restaurant, mit dem zu arbeiten, was gerade verfügbar ist, und die Speisekarte wöchentlich zu wechseln. Es erwartet Sie ein freundlicher, engagierter und persönlicher Service von professionellen Mitarbeitern, die ihren Job lieben und die Sie mit warmer Gastfreundschaft empfangen. Die Weinkarte wird von der Geschichte und Vielfalt der Region inspiriert. Es erwarten Sie klassische, von Pionieren erzeugte Weine, die Nordkalifornien zu einem der spannendsten Weinanbaugebieten der Welt gemacht haben.

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo–Do, So 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr, Sa 17:00 Uhr–21:30 Uhr
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Dustin Valette

Experiences

  • 10 Year Anniversary Celebration

    116,85 $ - 215,25 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    10. März 2025 - 16. März 2025
    To commemorate this occasion, Valette will offer a special week-long menu, featuring 'best of' dishes from the past decade, each paired with wines from a different renowned Sonoma County winery. From Monday, March 10th to Sunday, March 16th, guests can enjoy a 4-course menu celebrating 10 Years of Valette ($95) or a 6-course “Best of the Best” menu ($175), with each day of the celebration showcasing one of the region’s exceptional wineries, including Jackson Family Wines, Silver Oak/Twomey, Jordan Winery, Aperture, Cirq/CHEV, Arista, and Williams Selyem. Featured wineries are as follows: Monday, March 10th: Jackson Family Wines Tuesday, March 11th: Silver Oak/Twomey Wednesday, March 12th: Jordan Winery Thursday, March 13th: Aperture Friday, March 14th: Cirq/CHEV Saturday, March 15th: Arista Sunday, March 16th: William Selyem 4 Course Menu Celebrating 10 Years of Valette $95 1st Course (choice of) House Made Charcuterie & Cheese House Made Mustards - Pickled Vegetables Orange Zest Olives or Hawaiian Ahi Poke Style Wakame – Soy Kombu Emulsion – Crispy Nori Warm Avocado or Organic Sonoma County Salad Warm Goat Cheese Fritter – Spiced Pecans Candied Apple or Shaved Truffles & Wagyu Beef Tartar Green Pepper Aioli – Jidori Egg – Focaccia Chip $25 Supplemental Charge 2nd Course (choice of) Fresh Lumaconi Pasta Green Garlic Pesto – Fava – Morel Mushrooms Nate’s Classic Bacon or Roasted Carrot Soup & Rabbit Torchon Creme Fraiche – Carrot Infused Snow Candied Fennel Seed or Day Boat Scallop en Croûte Shaved Fennel - Melted Leeks – Beurre Blanc White Sturgeon Caviar or Seared Hudson Valley ‘Toast' Preserved Fruit – Toasted Brioche – Pickled Shallot $25 Supplemental Charge 3rd Course (choice of) Dungeness Crab Stuffed Petrale Sole Cauliflower Mousseline - Fennel Pollen Baby Romanesco or Liberty Farm’s Duck Dou Smoked Breast - Thigh Roulade - Pickled Cherry Cocoa Nib or Prime New York Strip Loin Mushroom Fondue – Gremolata Marrow Bone Charred Chimichurri or 14oz Bone-In Fillet Mignon Shaved Truffles – Brown Butter Bearnaise $70 Supplemental Charge 4th Course (choice of) Bread, Butter and Jam Homemade Jam – Toasted Brioche Brown Butter Ice Cream or ItsNotA ‘Snickers Bar’ Deux Cocoa Tuille - Dark Chocolate Ganache Peanut Powder or Warm Almond Frangipane Vanilla Ice Cream – Marcona Almonds Apple Cider Reduction or Sonoma County Cheeses Candied Walnuts – Hectors Honey – Crusty Bread $15 Supplemental Charge 6 Course Best of the Best $175 Osetra Caviar Cured Egg Yolk – Buttermilk Brioche - Smoked Sturgeon – Crème Fraiche ~ Seared Hudson Valley ‘Toast' Preserved Fruit Compote – Toasted Brioche ~ Day Boat Scallop en Croûte Shaved Fennel - Melted Leeks - Caviar Champagne Beurre Blanc ~ Seaweed Roasted Maine Lobster Crispy Shallots – Cipollini Onions – Nate’s Bacon ~ Brown Butter Poached Filet Shaved Truffles – Brown Butter Bearnaise – Porcini Mushrooms ~ ItsNotA ‘Snickers Bar’ Deux Cocoa Tuille – Peanut Powder - Dark Chocolate & Ganache

Was 3.849 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,5Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • San Francisco Bay Area

    Moderne amerikanische Küche

  • Weinland

    Moderne amerikanische Küche

3.849 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Atlanta3 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 12. September 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Ahhhhmazing!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. LYNN

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Service was very good. There were good reasonable wine selections by the glass. Scallop appetizer and Brussel sprouts side were my favorite! My husband had the duck which was delicious.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Mauricio

    San Francisco3 Bewertungen

    5.0

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Fantastic experience! The service is excellent, and the food is delicious. The scallops are a must.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Tara VIP

    San Francisco12 Bewertungen

    5.0

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Wow, wow wow! We did the tasting menu with wine tasting menu and it was amazing! The service was so personable!! They gave me a card for my birthday, which is a really nice touch! Highly recommend this restaurant

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Jennifer VIP

    Philadelphia6 Bewertungen

    5.0

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The most amazingly delicious and unique tasting menu and wine pairing we’ve ever had! Wonderful staff, and we got to meet the owners’ father too :) A must try restaurant when in or near Healdsburg!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. OpenTable-Gast

    San Francisco5 Bewertungen

    4.0

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Caviar starter was delicious, also the seared foie Gras. The duck breast was delicious. The only disappointment was the white wines by the glass. Very limited and not very interesting. Overall I will go back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Jill

    Vancouver11 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 3. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    From the moment we arrived we were treated like valued guests. The service was excellent from all the staff. When my partner’s dish was served lukewarm it was whisked away - an interim ( delicious ) serving of soup was provided and a fresh plate was delivered. Presentation on the plates was very appealing and the dishes were flavourful. We could not manage dessert although we were presented some vegan gelato with a candle for the birthday boy. It was fresh, tasted like real fruit and was a lovely finale to an excellent dinner. We also enjoyed the "house wine" - Sauvignon Blanc and Pinot Noir. Both delicious. I had the duck - perfectly cooked to my liking and a tasty base of red rice, and perhaps pancetta. my partner had the vegan dish - squash - that was also tasty. We both enjoyed the organic greens salad to start. All in all - a wonderful experience - we would highly recommend this restaurant that goes above and beyond!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Cathy

    San Francisco28 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 3. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    My husband and I went there on my birthday on the recommendation from a friend who goes frequently. We were not disappointed. The attention to detail and the amount of time our server spent checking on my food allergy and sensitivities was above and beyond. Thank you Isaac! My husband had the trout and I had the mussels and both were perfect. At the end, I was gifted a non-dairy sorbet which was absolutely delicious. We will definitely come back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. William

    Sacramento4 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 2. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Went to Valette restaurant for the first time last night and came away very pleased. My wife and I ordered with the Trust the Chef's menu, which gave us the pleasure of sampling/sharing many courses...all of which were very appetizing, including the wine pairing. All servers were very pleasant and attentive. Cost is fairly expensive, but well worth it in my honest opinion. Will definitely go back when we're in town again. Recommended

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Marc

    Detroit39 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 1. März 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The patio was very nice and romantic. The he server was excellent and very concerned about if we liked the dinner

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Valette bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (707) 473-0946.

Valette wurde mit 4,8 Sternen von 3849 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 28 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Valette auf Google Maps

344 Center Street, Healdsburg, CA 95448

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo–Do, So 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr, Sa 17:00 Uhr–21:30 Uhr
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Dustin Valette
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo