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Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Vom Hof auf den Tisch“ in Toronto / Ontario

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OpenTable
Aktualisiert 05. März 2025

Sie suchen Restaurants mit der besten Vom Hof auf den Tisch-Küche in Toronto / Ontario? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable über 400.000 neue Restaurantbewertungen von Gästen aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu ... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Craft Kitchen & Beer Bar
4.8
4.8 (75)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
King City
Über das Restaurant
EST. 2020
Craft Kitchen 214 Main Street Schomberg

Serving delicious food, cocktails + wine

The menu is farm to table, hand crafted, local fresh ingredients driven and our Chefs are changing it up twice a year for summer and spring then again fall and winter. Seasonality is a huge part of what we do.

Our cocktails are innovative, trendy, made in house with the finest ingredients and we are proud to also follow a seasonal menu changing it up to make sense with what is available locally.

Let’s just say we love us a good spritz or a margarita, cocktailling is our passion.

Our wine is causally upscale offering you private labels at affordable prices

We take dining seriously and our goal is giving you the best experience paired with the most quality items

Ein Foto von The Glen Tavern
4.8
4.8 (818)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
Halton Hills
Über das Restaurant
At the Glen Tavern, our aim is to serve you seasonal, contemporary food, carefully selected wines and drinks in a convivial setting. We all know a restaurant where we want to return time and time again. We want the Glen Tavern to be that place for you - a local where you can drop in after work for a drink or enjoy a more leisurely evening. We promise you a warm welcome, a comfortable ambience, excellent service and well-prepared food.
Ein Foto von Mono Cliffs Inn
4.8
4.8 (156)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
Orangeville
Über das Restaurant
While atmosphere and excellent service are a great start to an evening, it's the culinary detail that completes your outing to the Cliffs. Our Chef, Jason Reiner, and his team are dedicated to the local food movement and create menus by season and availability of local products. He is proud to serve up only the freshest made from scratch items on the ever-changing chalkboard menu. He relies on local farmers and producers to provide the best local ingredients available by season.



We feature local beers on draught, locally roasted coffee and support local artisans whenever possible.

Ein Foto von AG Inspired Cuisine
4.8
4.8 (2403)
51 Kanadische Dollar und darüber
Vom Hof auf den Tisch
Niagara Falls
Über das Restaurant
Das AG Inspired Cuisine erwartet Sie im Sterling Inn & Spa im Herzen von Niagara Falls und serviert regional und saisonal inspirierte Küche. Dieses renommierte Restaurant der gehobenen Klasse erhält seit seiner Gründung jedes Jahr die CAA 4-Sterne-Bewertung. Küchenchef Cory Linkson verwendet für seine Gerichte die frischesten Zutaten der Region und ändert die Karte laufend, um den besten Produkten aus Niagara Rechnung zu tragen. Um die regional geprägte Speisekarte zu ergänzen, besteht die Weinkarte des AG zu 100% aus VQA-Weinen (garantiert kanadisch), die eine Auswahl der besten Weingüter der Region darstellen. Der familiäre Speiseraum im AG kann am besten als schick und romantisch beschrieben werden, ideal für Paare, die romantisch speisen möchten. Die einzigartige Atmosphäre im AG erscheint vornehm und raffiniert, dennoch perfekt für ein ungezwungenes Treffen mit Freunden zum Abendessen oder für Getränke. Der Tisch des Küchenchefs bietet Platz für bis zu 12 Personen und kann für besondere Veranstaltungen und größere Gruppen reserviert werden. Bitte wenden Sie sich für weitere Informationen an das Restaurant.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 1. Sept. 2019
Amazing pl
Ein Foto von Flame and Smith
4.8
4.8 (1373)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
Prince Edward County
Über das Restaurant
Flame + Smith is a sustainably minded restaurant that embraces the exciting art of woodfire cooking and the supporting community that surrounds it.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 14. Sept. 2018
Amazing staff!!
Ein Foto von Fat Rabbit
4.7
4.7 (285)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
St. Catharines
Über das Restaurant
Reservations are open for dinner only, lunch is walk ins only.

What’s in the name you ask? We don’t really know, other than the fact that it has a good ring to it.

Nothing really about this place makes much sense. Are we a butcher shop or a restaurant? Are we a butcher shop inside of a restaurant? Or a restaurant inside of a butcher shop?

In our spare time we like to build fires and cook food over wood, you can hire us to do that. We make all of our own charcuterie in house, and we’re determined to get better at that everyday.

How do two concepts operate together in harmony? We don’t really know yet, but we will work at it ‘til it’s seamless. One thing we do know, all of the meat served and sold between these four walls is strictly derived from whole animals butchered in-house, sourced from happy places.

Ein Foto von Essence Bistro
4.6
4.6 (85)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
Woodbridge
Über das Restaurant
At essence bistro, we believe what makes food great is the use of fresh produce. Working with the seasons in Ontario, we get to capture the freshness using everything at its peak. The local bounty inspires us to create seasonal dishes and energizes our team to share our flavours with our guests!

Our Chef has over 20 years of experience in the culinary industry in the most prestigious establishments in the world, and knowledge of several cuisines bringing you a world fusion experience.

We are located in the charming Old Market Lane pocket known as the original Downtown Woodbridge, found on Woodbridge Avenue and a short drive from neighbouring communities such as Kleinburg, Nobleton, Bolton, and Caledon.


Ein Foto von Season Six
4.7
4.7 (203)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
Ossington
Über das Restaurant
We are a forward thinking restaurant with an ever changing seasonal bistro inspired menu. We specialize in slow cooked meats, mushrooms and farm to counter sides inspired by the six seasons of produce. Paired with a carefully curated list of unique natural wines, local craft beers, and seasonally inspired cocktails.
Ein Foto von Nest
4.7
4.7 (287)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
Uxbridge
Über das Restaurant
Experience elevated farm-to-table dining at Nest, where every dish is a tribute to Durham’s finest local ingredients. Nestled within Trail Hub, our restaurant offers a thoughtfully curated menu that showcases the freshest seasonal flavors.

We take pride in partnering with local farmers and artisans to bring you an authentic, sustainable dining experience. Each plate reflects our commitment to quality, simplicity, and the natural bounty of the region.

At Nest, every meal is more than just a dish—it’s a celebration of Durham’s vibrant food culture.

Enjoy the intimate and elegant ambiance, perfect for a memorable dining experience. Nest Restaurant, where the culinary spirit of Durham blends seamlessly with rustic charm.

Ein Foto von Joni Restaurant
4.5
4.5 (329)
31 bis 50 Kanadische Dollar
Vom Hof auf den Tisch
Yorkville
Über das Restaurant
Inspired by the farm-to-table ethos, our restaurant offers a refined culinary experience that celebrates the best of each season, guided by the vision of Chef Jonathan Williams.

Paying tribute to the bounty of our region, our dishes are crafted from locally-sourced, sustainable ingredients, highlighting the freshest produce, meats, and seafood—all of which are prepared in house.

Chef Williams’ thoughtfully curated menu evolves with the seasons, delivering exceptional flavor combinations that reflect a deep connection to the land. Each plate is a celebration of both simplicity and sophistication, thoughtfully prepared using contemporary techniques that honor the integrity of every ingredient—spanning culinary traditions and techniques from various regions.

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