Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. London

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Britisch“ in London

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. März 2025

Sie suchen Restaurants mit der besten Britisch-Küche in London? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable über 400.000 neue Restaurantbewertungen von Gästen aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu ... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Wiltons
4.9
4.9 (1107)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Green Park
Über das Restaurant
Das Wiltons wurde im Jahre 1742 gegründet und genießt seit jeher einen Ruf als Inbegriff für feine britische Küche in London. George William Wilton lieferte die besten Austern an die Händler des Londoner Haymarket. Heute führt das Wiltons diese Tradition fort und serviert Ihnen die besten Austern, Meeresfrüchte und Wild. Das Wiltons verbindet eine moderne Servicephilosophie mit allem das traditionell britisch ist, um für Sie das perfekte kulinarische Erlebnis zu schaffen. Wenn Sie eine Reservierung für Gruppen ab 6 Personen vornehmen, kontaktieren Sie das Wiltons bitte direkt. Sollten Sie spezielle Wünsche, wie zum Beispiel Geburtstagskuchen oder Champagner haben, kontaktieren Sie das Wiltons bitte direkt bei Ihrer Reservierung. Das Restaurant bittet darum, dass Herren langärmelige Hemden und lange Hosen, aber keine Sportkleidung oder offene Sandalen tragen.
Ein Foto von B E H I N D
5.0
5 (86)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Hackney
Über das Restaurant
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar.

BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.

Ein Foto von The Victoria
4.9
4.9 (17)
26 bis 40 Britische Pfund
Britisch
Mile End
Über das Restaurant
Our menu is compiled daily using British shores seafood. We work with independent fishmongers to select the best ingredients. We believe sustainable British seafood should be something for everyone to enjoy & were better than a proper East End Pub.
It's not all about food at the Vic. We haven't forgotten our roots, Pubs are a place for the community to meet, socialise & be happy.
We've got some cracking beers, a carefully selected wine list and some awesome cocktails for you to enjoy whilst seated in our heated beer garden that has a teepee up during the winter months.


Ein Foto von Portland Restaurant
4.9
4.9 (2279)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Marylebone
Über das Restaurant
Portland ist ein neues Restaurant in der Great Portland Street. In der Küche ist man darauf bedacht, sehr gute Produkte auf einfachste und dennoch phantasievolle und sorgfältige Weise zuzubereiten. Die Speisekarte umfasst die täglich gelieferten Zutaten der Lieferanten. Die Weinkarte ändert sich jeden Monat.
Top-Bewertung
Oliver
Besucht am 29. Jan. 2025
Sehr gutes Essen, gemütlich und sehr freundlich… war sehr schön
Ein Foto von Frog by Adam Handling
4.9
4.9 (3438)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Covent Garden
Über das Restaurant
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.

The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.

Top-Bewertung
Ruzica
Besucht am 28. Dez. 2024
Ein schönes und unvergessliches Geschmackserlebnis. Die Weinauswahl war gut und hat hervorragend zu den Gerichten gepasst. Der Service war sehr nett und professionell. Dieses Restaurant ist ein Muss <3
Ein Foto von The Water House Project
4.9
4.9 (50)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Bethnal Green
Über das Restaurant
The Water House Project is open for dinner Wednesday - Saturday and lunch on Saturday.

Founded by Chef Gabriel Waterhouse and Patricia Wakaimba, each service comprises exclusively of a single tasting menu with guests served at the same time. For this reason we require all guests to arrive on time. Our doors are open 15 minutes before if you wish to arrive early.

If you have any dietary requirements these must be noted during the booking process or emailed to us 48 hours before hand. If you are making a group reservation please note the requirements of your entire group. For group bookings larger than 6 people, please email us on enquiries@thewaterhouseproject.com

Seasons Discovery Menu – £85
​11 servings

Alcoholic pairings - £55
Non alcoholic pairings - £40

Available: Wednesday at 7pm, Saturday & Sunday lunch at 1pm


Seasons Signature Menu – £110
15 servings

Alcoholic  pairings - £65
Non alcoholic pairings - £50

Available: Thursday – Saturday at 7pm

Ein Foto von The Ledbury
4.9
4.9 (2841)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Notting Hill
Über das Restaurant
Das The Ledbury wurde 2005 mit Brett Graham als Küchenchef eröffnet, der von einem jungen und dynamischen Team einschließlich Sous Chef Greg Austin und Restaurant-Manager Darren McHugh unterstützt wird. Das Restaurant hat zahlreiche Auszeichnungen gewonnen, darunter den begehrten zweiten Michelin-Stern.
Top-Bewertung
LBG1VIP
Besucht am 10. Dez. 2019
Amazing 🌹🎖❤️
Ein Foto von NEST
4.8
4.8 (137)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Shoreditch
Über das Restaurant
British seasonal tasting menus that, to avoid waste, use only one meat at a time. Situated in a beautiful Victorian building, enjoy a relaxed, thoughtful & personal dining experience providing value for money found nowhere else!

From the week of the 18th of November every Friday and Saturday dinner we will only serve our Signature Menu at £90.

Tues - Sat Dinner, & Sat Lunch | 7-course Tasting Menu | £70pp Or our Signature Menu-10-course | £90

The restaurant is produce driven; we work with the very best producers & suppliers in the UK.

The drinks list, and optional pairing, has a strong focus on drinks with low-intervention production methods. These are wines, cider & beers that are full of life & represent the way we feel all agricultural products should be made, farmed or reared: with a focus on respect - towards the natural environment and everyone involved in the process.

Ein Foto von The Dysart Petersham
4.9
4.9 (608)
41 Britische Pfund und darüber
Britisch
Richmond
Über das Restaurant
Das The Dysart Petersham ist vor kurzem im Innenbereich komplett renoviert worden. Dabei wurden viele der originalen Kunst- und handwerklichen Elemente des Gebäudes so wie möglich wieder ins Leben gebracht, um eine stilvolle und komfortable Atmosphäre zu kreieren. Unsere Menüs ändern sich täglich. Sie werden auf Bestellung frisch von unserem Küchenchef und seinem Team zubereitet. Dabei legen wir Wert auf Frische, die Jahreszeiten, gut ausgewogene Aromen, ethische Produktbeschaffung und ländliche Werte. Wir haben einen Garten und einen Sammler, welcher die regional in Petersham angebauten Produkte zu unserem Küchenchef Petersham bringt.
Ein Foto von Ffiona's Restaurant Kensington Church Street
4.8
4.8 (212)
26 bis 40 Britische Pfund
Britisch
Kensington
Über das Restaurant
Welcome to 2025 in Kennington's favourite Restaurant.

Voted 'Best Restaurant in Kensington Chelsea and Westminster' 2024.

Top 100 Restaurants in the UK on Open Table 2024.

Home of the best Chicken Kyiv in the world! Established since 1993.
Owned and run by sisters, Ffiona and Althea, who are always on hand to welcome you in.

Traditional British classics and modern seasonal dishes and we insist you leave room for our world-class desserts…

The weekend brunch is Anglo-American and the atmosphere is buzzing.

At Ffiona’s there is truly something for everyone.

We are smack bang in the centre of everything.
Turn left and you’re in Notting Hill and Portobello Market. Turn right and it is Kensington Palace and The Royal Albert Hall. The Design Museum and the museums’ of South Kensington are all close by.

Ffiona’s is an iconic neighbourhood restaurant loved by locals and visitors alike.
We can’t wait to meet you!

  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo