Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Kalifornisch“ in Los Angeles

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. November 2024

Sie suchen Restaurants mit der besten Kalifornisch-Küche in Los Angeles? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable über 400.000 neue Restaurantbewertungen von Gästen aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu ... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Melisse
4.9
4.9 (1998)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Das Melisse hat zwei Michelin-Sterne und wurde im Rahmen der Zagat-Umfrage seit 2003 jährlich unter die Top-Restaurants von Los Angeles gewählt. Das in Santa Monica gelegene Melisse inspiriert mit seinem eleganten Ambiente, überragender, moderner französischer Küche und einem freundlichen Service alle Sinne. Die Räume Olivia und Augustin bieten Ihnen Privatsphäre für Familien- oder Geschäftstreffen. Das Melisse ist ein unvergleichliches kulinarisches Erlebnis, das Sie nicht verpassen sollten. Gestatten Sie uns, Sie zu inspirieren.
Ein Foto von Canyons Restaurant
4.9
4.9 (552)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Hemet
Über das Restaurant
Let Canyons take you to the cutting edge of fine dining. Featuring only the best ingredients, the Canyons menu offers savory appetizers, creative entrées, fresh seafood, decadent desserts and an exquisite selection of wine.
Ein Foto von Heritage
4.7
4.7 (728)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Long Beach
Über das Restaurant
Heritage is family owned and operated by Chef Philip Pretty and sister Lauren Pretty. Our lively indoor dining room was built in 1922 as a craftsman house. Walk inside to an open kitchen, request bar seating to watch us cook over a live fire Santa Maria grill. Located in the Rose Park neighborhood of Long Beach on the corner of 7th & Saint Louis Ave. Heritage Restaurant uses sustainable meat & seafood, and Farmer's Market produce. Growing our own produce at Heritage Farm right up the street. Certified blue, green, and maintain a zero-waste kitchen. One red and green star Michelin awarded. We serve a tasting menu only. We politely decline modifications. Please specify all dietary restrictions/allergies when booking your reservation. Our menu is seasonal, and subject to daily changes. We are reservation only, please call if you have any difficulty booking online. We look forward to hosting you!
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 20. Okt. 2022
AMAZING!!!
Ein Foto von Farmshop LA
4.9
4.9 (565)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
Brentwood
Über das Restaurant
Das im Jahr 2010 eröffnete Farmshop ist ein Restaurant und ein Kunsthandwerkermarkt mit Bäckerei im historischen, im Jahr 1948 eröffneten Brentwood Country Mart in der 26th Street in Santa Monica. Die Küche von Jeff Cerciello konzentriert sich auf saisonale Zutaten aus der Region. Irene Verbila von der LA Times schreibt: "Die Sonntagabende im Farmshop sind dem frittierten Hähnchen gewidmet... es ist das beste... aber der Vogel, den ich als einen der 10 besten Mahlzeiten nominiere, ist das gebratene Bio-Hähnchen von Cerciello... goldbraun und knusprig, das Fleisch fest und doch saftig, jeder Bissen war besser als der vorherige. " Zusätzlich zur Hervorhebung frischer regionaler Produkte bietet das Farmshop eine Weinkarte mit 300 Auswahlmöglichkeiten aus Kalifornien, einen Markt mit kuratiertem Käse, Fleisch- und Wurstwaren, kunsthandwerkliche Lebensmittel sowie Haushaltswaren. Dies alles ist eine Hommage an die vielen Landwirte, Hersteller und Lieferanten in Kalifornien, die stolz präsentiert werden.
Ein Foto von Irie Restaurant & Lounge
4.9
4.9 (103)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
West Hollywood
Über das Restaurant
Located in the heart of West Hollywood, Irie Lounge and Restaurant offers guests the full sensory experience combining cannabis and California comfort food with a southern twist. Irie brings all of the farm/farmer's market to table freshness, but with the tanginess and smoked dishes that southern food is celebrated for. Whether consuming cannabis or not, our black-eyed pea hummus, dandelion Caesar salads, and dry-aged New York strip with charred treviso are dishes guests are celebrating us for.
Ein Foto von Cavatina at Sunset Marquis
4.8
4.8 (1369)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
West Hollywood
Über das Restaurant
Beauty in simplicity awaits at Cavatina, the cozy sanctuary of the Sunset Marquis.
Located just off the Sunset Strip in West Hollywood, CA, Cavatina blends Californian cuisine with an Italian twist. Under the creative vision of chef Luis Morales and reflecting the relaxed vibe of the Sunset Marquis, we offer delectable snacks, small plates, and entrées that promise a true culinary journey.
Signature dishes like oysters on the half shell, Hamachi, prime steak and many vegan and vegetarian options, create a dining experience unlike any other. Open to all, Cavatina welcomes guests and locals seeking a cozy bistro with great food and good company.
Join us daily for breakfast, lunch, or dinner and savor bold, seasonal dishes presented with creativity and care. We also host and cater special events, offering unique, customized menus for memorable occasions.
Stop by Cavatina today and discover an exceptional dining experience at Sunset Marquis.



Ein Foto von Parkway Grill
4.8
4.8 (2453)
51 USD und darüber
Kalifornisch
Pasadena
Über das Restaurant
Die Smith-Brüder sind Trendsetter in der regionalen amerikanischen Küche, die im Parkway Grill serviert wird. Freuen Sie sich auf eine Definition von Essen in der Stadt und weit darüber hinaus. Das Parkway Grill ist auf saisonale, marktorientierte Küche spezialisiert mit vielfältigen Einflüssen und klassischen französischen Techniken. Seit mehr als 30 Jahren präsentieren die Koche des Parkways eine innovative, faszinierende Auswahl an Gerichten mit lokalen Zutaten. Um das Engagement für ultimativ frische Zutaten zu demonstrieren, hat das Parkway Grill einen eigenen Bio-Gemüse- und Kräutergarten hinter dem Restaurant angelegt. Dieser gedeiht nun seit über 25 Jahren auf einem Teil der erstklassigen Immobilien im Herzen von Pasadena.
Ein Foto von Wally's Santa Monica
4.8
4.8 (108)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Experience Santa Monica’s favorite location for fine food and wine. Wally’s Santa Monica is a hybrid concept that encapsulates the finest food, beverages, and gourmet foods to provide a one-stop shop for everything delicious. From chill afternoon apps and cocktails, to decadent caviar service—whether you’re in a tuxedo, or just coming from the office—our vibe is ideal for any occasion that calls for enjoying great food and drinks. You can explore our peerless selection of rare spirits, extraordinary seasonal menu, over 100 wines available by-the-glass, and shop the gourmet counter for specialty meats, cheeses, and artisanal chocolates.
Ein Foto von LADiDa
4.5
4.5 (11)
31 bis 50 USD
Kalifornisch
Beverly Hills
Über das Restaurant
Join us for Thanksgiving Weekend Brunch and festive weekend brunch from 10AM - 2PM on the following dates:
Saturday, November 30
Sunday, December 1
Saturday, December 7
Sunday, December 8
Saturday, December 14
Sunday, December 15

Welcome to a picturesque escape, perched atop the 6th floor surrounded by panoramic city views and the evening glow set by the city of angels. LADiDa, the new rooftop culinary concept at the SLS Hotel, a Luxury Collection Hotel, Beverly Hills is a delightful blend of refined elegance and playful charm.

Indulge in shareable bites crafted from locally-sourced market ingredients and made fresh to order. At LADiDa, we combine effortlessly chic with laid-back California charm to curate a quintessential Beverly Hills dining experience with a cheeky flair— it’s all about appreciating the finer things in life while savoring life slowly.

Ein Foto von LULU - Los Angeles
4.8
4.8 (135)
Bis zu 30 USD
Kalifornisch
Westwood
Über das Restaurant
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.

Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice.






  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo