Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Japanisch“ in Westside

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Januar 2025

Sie suchen Restaurants mit der besten Japanisch-Küche in Westside? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable über 400.000 neue Restaurantbewertungen von Gästen aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu ... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Manpuku Japanese BBQ Dining Los Angeles/Sawtelle
4.8
4.8 (255)
51 USD und darüber
Japanisch
West Los Angeles
Über das Restaurant
Traditional Japanese style BBQ Dining from Tokyo Japan.

Manpuku, which means “to be happy with a full stomach” in Japanese, opened its doors to hungry customers in Tokyo more than 60 years ago.

Reservation policy*
We will hold your reservation for 15 min.
Your reservation will be automatically canceled if you do not arrive in the time allotted.

Top-Bewertung
FarazG
Besucht am 12. Jan. 2022
Amazing I am so happy
Ein Foto von Gyu-Kaku Japanese BBQ - Los Angeles, CA | West LA
4.8
4.8 (227)
31 bis 50 USD
Japanisch
West Los Angeles
Über das Restaurant
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.

Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!

Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!

Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 3. Apr. 2022
AMAZING 10/10
Ein Foto von Shirube
4.8
4.8 (163)
31 bis 50 USD
Japanisch
Santa Monica
Über das Restaurant
The first ever Shirube was established in Tokyo, in 1968, by Takashi Uno, who quickly earned the nickname 'God Father of Izakaya'. Since then, it has become a business passed down from father to sons, who have grown Shirube to 12 locations all over Japan. Kodai and Yudai Uno have brought Shirube to Santa Monica, for its first ever U.S location. We are a traditional, Japanese Izakaya centered around quality food and amazing customer service. Our signature dishes of Sashimi Mori, Aburi Shime Saba, Corn Ribs, and Mentaiko Udon, are rapidly winning the hearts of all who give them a try. Our ever growing cocktail menu, has a blend of sake and shochu based beverages to delight the senses and offer a unique and memorable take on your favorite drinks. The interior is moody and carefully cultivated to give a cozy, intimate feeling to our diners.
Ein Foto von Asuka
4.7
4.7 (224)
51 USD und darüber
Japanisch
Westwood
Über das Restaurant
We adhere to the craftsmanship of traditional Japanese cuisine. Chef Kenkichi Yamamoto handpicks the freshest ingredients of the season, using them to inspire the creation of all his dishes. Our kaiseki prix fixe menu has traditional Japanese flavors mixed with french elements featuring shun (seasonal) ingredients. The 9 courses range from the chef's interpretation of sashimi to unique steamed, boiled and grilled dishes. We have seasonal fish and fish offerings traditionally found in Japanese cuisine as well as other dishes to order a la carte. The menu is set for you to experience a dinning experience like no other. Feast with your eyes and stomach! Enjoy!
Ein Foto von Katsuya & SBar – Brentwood – SBE
4.6
4.6 (2157)
51 USD und darüber
Japanisch
Brentwood
Über das Restaurant
Das Katsuya Brentwood wurde nach seiner Eröffnung von Travel + Leisure zu einem der "Best New Restaurants" erkoren und gewinnt weiter an Anerkennung als eines der "50 Hottest Restaurants in the U.S." von OpenTable und "Best Sushi Restaurant" Südkaliforniens gemäß Los Angeles Times Leserwahl. Dank der dynamischen Verbindung von Master-Sushi-Chefkoch Katsuya Uechi und dem Designdirektor Philippe Starck ist das Katsuya ein wahres Fest für die Sinne. Mit Cocktailspezialitäten, einzigartigen Frühlingsrollen und spektakulären Sushi- und Sashimi-Platten bringt Chefkoch Uechi dem amerikanischen Gaumen geschickt japanische Aromen näher.
Ein Foto von Sushi Roku - Santa Monica
4.6
4.6 (1143)
31 bis 50 USD
Japanisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Das Sushi Roku vereint den besten, frischesten Fisch aus unberührten Gewässern rund um den Globus mit der Art von Kunst, die nur ein erfahrener Sushi-Koch bieten kann. Freuen Sie sich auf hervorragende, traditionelle Sushi mit einem Hauch kalifornischer Innovation. Das Sushi Roku ist ein Vorreiter des modernen Sushi, indem es verschiedene, nicht-traditionelle Zutaten aus Lateinamerika (z.B. Jalapeños) und Europa (z.B. Olivenöl) in Ihre essbaren Kunstwerke einbringt. Diese einzigartige kulinarische Erfahrung, die Vergangenheit mit Gegenwart verbindet, ist das Ergebnis des Strebens nach neuen Ideen und einem tiefen Respekt vor Tradition. Die gewagte und vielfältige Speisekarte des Sushi Roku bietet zudem zahlreiche warme und kalte besondere Vorspeisen und eine große Auswahl an exotischen Hauptgerichten. Die hinter dem Sushi Roku gelegene RobataBar bietet Spieße im Robatayaki-Stil, Sashimi-Gerichte im Tapas-Stil und Sushi.
Ein Foto von UO NIGIRI
4.5
4.5 (5)
51 USD und darüber
Japanisch
Marina del Rey
Über das Restaurant
Casual Style Omakase Sushi Dinning.
Market Fresh Sushi, Within reach.

Ein Foto von Kappo Miyabi Santa Monica
4.5
4.5 (69)
51 USD und darüber
Japanisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Kappo (かっぽう / 割烹) means cooking food with knives and fire. In simple Japanese terms, means cutting, chopping and cooking food with knife, and so on. And means boiling, cooking food with fire. So the combination of these two Japanese characters are a different expression of cooking with a knife and fire. Kappo is a dish that is improvised by the customer's order and can be enjoyed at the counter or at the table just in front of the kitchen without much formality. From now on, Kappo will be held in Miyabi restaurant, Santa Monica. Miyabi (雅) is one of the traditional Japanese aesthetic ideals, meaning "elegance," "graceful" and "courtliness". There are a lot of complexities of Japanese cuisine, including not only food, but also visitors, music, and order of food. So, there is a burden because of the needlessly cumbersome, expensive, and unnecessary formalities, and we focus on foods that are only used to show off the cooking skills of the chefs and customers.
Ein Foto von Kiitsu
4.5
4.5 (143)
51 USD und darüber
Japanisch
Brentwood
Über das Restaurant
Step inside the warm glow of Imari's hand-made oak interior and feel transported by an ever-evolving menu under the culinary direction of world-renowned Chef Derek Wilcox of 3-Michelin-starred Kikunoi (Kyoto) and Shoji (NYC).

Here you can discover Washoku — a celebration of Japanese culture through traditional dishes, in harmony with the seasons, and local ingredients. With gracious hospitality and presented on shareable plates, Imari stays true to culture by sourcing the finest and freshest ingredients available.


Ein Foto von Benihana - Santa Monica, CA
3.9
3.9 (4115)
Bis zu 30 USD
Japanisch
Santa Monica
Über das Restaurant
Freuen Sie sich im Benihana auf ein kulinarisches Erlebnis, das seinesgleichen sucht! In diesem Restaurant sitzen Sie an großen Tischen in Gruppen, wo Ihr persönlicher Koch die alte Kunst des Teppanyaki zelebriert. Sehen Sie dem Koch beim Schneiden und Würfeln zu, wenn er eine Mahlzeit für Sie zubereitet, die sowohl Ihren Augen als auch Ihrem Gaumen schmeicheln wird, egal ob Sie sich für ein köstliches Steak, zartes Hühnchen oder saftige Meeresfrüchte entscheiden. Ein talentierter Sushi-Koch bereitet auch gerne Sushi für Sie zu und besondere Cocktails sind ebenfalls erhältlich. Das Benihana begrüßt Sie in der Innenstadt von Santa Monica, nur 1 Häuserblock von der Third Street Promenade entfernt in günstiger Lage in der Nähe von Parkmöglichkeiten, Kinos und dem markanten Santa Monica Pier. Wagen Sie sich nach oben in die Sushi-Bar und Lounge, von wo aus Sie hinunter auf die Show der Teppanyaki-Köche schauen und dabei Cocktails und Häppchen als Auftakt für Ihre Hibachi-Speisen genießen können. Santa Monica ist ein internationales Reiseziel, berühmt für goldene Strände und exklusive Geschäfte. Das Benihana ist der perfekte Ort, um Ihren perfekten Tag in Santa Monica ausklingen zu lassen.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 26. Dez. 2019
Christmas dinner
Mehr Diners' Choice-Listen entdecken
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo