Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Austin

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Innovativ“ in Austin

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen nach den besten Restaurants für Feinschmecker in Austin? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Fabrik
5.0
5 (256)
51 USD und darüber
Vegan
East Austin
Über das Restaurant
Note: Opentable is up-to-date with our availability. Select "show next available" to see future openings.

Fabrik is the intersect of fine dining and mom & pop restaurant hosted in an intimate micro restaurant space. We offer a 5 and 7-Course tasting at 6pm, and a 7-Course tasting at 8:30pm Wed-Sun. Fabrik's current menu focuses on Japanese, Nordic, and Italian flavor profiles. Fabrik is 100% independently owned and operated.

Led by Executive Chef-Owner Je Wallerstein, Fabrik is Austin’s first 100-percent plant-based tasting restaurant featuring curated menus that highlight the seasonality and diversity of plant-based cuisine in an upscale, sophisticated setting. With sustainability as a priority in our approach, we source produce and ingredients from local growers and provisioners wherever possible. We offer an eclectic selection of vegan, biodynamic and organic wines, including an optional wine pairing. Fabrik also offers saké as well as a range of non-alcoholic options.

Ein Foto von Uchi Austin
4.9
4.9 (5432)
51 USD und darüber
Sushi
Downtown
Über das Restaurant
Der Stolz des Restaurants ist... der Küchenchef Tyson Cole, der Gewinner des James-Beard-Foundation-Preises im Jahr 2011 für den besten Küchenchef im Südwesten - Vielen Dank an Uchi und Uchiko mit Familie und Freunden für die Unterstützung! Das Uchi präsentiert die kulinarischen Talente vom Chefkoch und Sushimeister Tyson Cole, dem Gewinner der Auszeichnung „bester neuer Koch in den USA in 2005“ des Magazins Food and Wine. Sein spannendes Menü erweitert die japanische Tradition mit neuen Aromen und Einflüssen. Uchi bedeutet „Haus“, und wie viele Sushibars in Japan, empfängt Sie das Uchi in einem renovierten, alten Haus. Sein lebendiges Design ist ein frischer Windhauch in der Nachbarschaft und das Restaurant ist in Austins vielfältiger Restaurantszene beliebt. Das Uchi nimmt eine sehr begrenzte Anzahl von Reservierungen entgegen, während ein Großteil der Plätze jeden Abend für spontane Gäste bereitgehalten wird. Die Platzierung erfolgt in der Reihenfolge des Erscheinens. Gruppen müssen grundsätzlich vollständig sein, bevor sie platziert werden.
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 5. Feb. 2023
Amazing!!!
Ein Foto von Uchiko Austin
4.8
4.8 (6049)
51 USD und darüber
Sushi
Central Austin
Über das Restaurant
Wir sind stolz zu verkünden... Küchenchef Tyson Cole, der Gewinner des James Beard Foundation Award im Jahr 2011 für den besten Küchenchef im Südwesten - Vielen Dank an Uchi und Uchiko mit Familie und Freunden für eure Unterstützung! Das Uchiko, aus dem Japanischen übersetzt "Kind von Uchi", ist das nächste Restaurantprojekt des renommierten Chefkochs und Sushi-Meisters Tyson Cole. Der 2. Standort von Coles hochgelobtem Uchi begrüßt Sie im Zentrum von Austin und bietet Ihnen die gleiche Spitzenleistung und energetische Atmosphäre wie das Original mit einigen erwähnenswerten Ergänzungen. Im Uchiko erwarten Sie eine neue Speisekarte mit der innovativen und marktfrischen Küche im Stil des Uchi, ein Hauptspeiseraum, für welchen den ganzen Abend über Reservierungen angenommen werden sowie ein Bar-/Café-Bereich, wo man ebenfalls essen kann.
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 17. Jan. 2023
Amazing best sushi in Austin
Ein Foto von Suerte
4.8
4.8 (62)
31 bis 50 USD
Modern mexikanisch
East Austin
Über das Restaurant
Suerte is a restaurant inspired by the people, cooking techniques, and flavors of Mexico. Nationally acclaimed Chef Fermin Nunez and his team pride themselves on the use of local ingredients from our beloved farmers to achieve something delicious and uniquely East Austin.


Ein Foto von Nori
4.8
4.8 (306)
31 bis 50 USD
Sushi
Old West Austin
Über das Restaurant
Plant-based Japanese Cuisine serving sushi, ramen and crafted cocktails. Cozy romantic atmosphere with indoor and outdoor seating available. Come try our best seller Volcano Roll and handmade Shiitake Gyozas.
Ein Foto von Soto - South Lamar
4.7
4.7 (1870)
31 bis 50 USD
Japanisch
Downtown
Über das Restaurant
Soto Restaurant is a unique Japanese restaurant located in South Austin. Executive Sushi Chef Andy, has worked as the executive chef in some of the best Japanese restaurants in the world. He now brings his extensive talent to Austin! We offer traditional Japanese cuisine as well as creative spins on some classic Japanese fair. The team now is expanding its reach south. And you can expect huge things from Chef Andy and this excellent team!
Top-Bewertung
OpenTable DinerVIP
Besucht am 9. März 2023
Best sushi in Austin!
Ein Foto von Kemuri Tatsu-ya
4.7
4.7 (30)
31 bis 50 USD
Japanisch
Austin
Über das Restaurant
Recognized by the James Beard Foundation, Michelin Guide and named one of the best restaurants in the U.S. by Food & Wine, Bon Appétit, GQ and more! Japanese izakaya and Texas barbecue are arguably the two best cuisines to enjoy while imbibing. Kemuri Tatsu-ya offers a mash-up of the two, plus an excellent selection of booze—including a ‘whisky bible.’ Guests are welcomed into the space with an enthusiastic “irasshaimase!” from the staff. The experience only gets better from there with creative dishes like Taiyaki Cornbread, Brisket Tsukemen and Guaca-Poke. Bright, innovative cocktails, including super-chilled Toki highballs cranked out from a machine, are
an essential part of the experience. Reserve a table today to get a taste of this iconic Austin
restaurant, brought to you by Tatsu Aikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya.

Ein Foto von Sushi Roku - Austin
4.7
4.7 (71)
31 bis 50 USD
Sushi
Downtown
Über das Restaurant
A Japanese sushi concept new to Austin, Texas, unites the elements of inventive fusion dishes, hip ambiance and trendy cocktails while offering unparalleled hospitality. Making it a favorite for Los Angeles, Orange County and Las Vegas tastemakers as well as guests from around the world.
Ein Foto von Space Cowboy
4.7
4.7 (288)
51 USD und darüber
Amerikanisch
East Austin
Über das Restaurant
Where robots serve, flavors rule, and good times reign. Modern kitchen redefining expectations by blending innovative service with elevated dining. Serving globally inspired, made from scratch plates and cocktails.

Our journey began with a simple idea: to venture into uncharted territory, blending robotics with elevated dining to push the boundaries of what a dining experience can be. Our menu is crafted around a spirit of breaking boundaries since, in space, there are no bounds. Each dish and cocktail is an invitation to taste something unexpected—a fusion of cultures, and styles that feels both familiar and surprising.

While our playful robot servers glide by, delivering your food and drinks with a wink toward the future, Space Cowboy is deeply human at heart. Our team is a collection of creators who infuse their own stories and passions into every sip and bite. With love for cultures, and a heart for adventure we share a desire to bring a piece of the future to life.

Ein Foto von Arlo Grey by Kristen Kish
4.5
4.5 (1720)
31 bis 50 USD
Amerikanisch
Downtown
Über das Restaurant
Arlo Grey is the LINE's lakeside restaurant by Top Chef winner, host , and cookbook author Kristen Kish. At Arlo Grey, Kish and Executive Chef Alejandro Munoz dig deep into the bountiful ingredients of Central Texas to create a mix of dishes. The restaurant reflects Kristen's playful yet refined cuisine, pulling inspiration from her classical training as a well as nostalgic dishes that highlight her upbringing and love of travel. Come by for a casual, comfortable experience and a menu designed to nourish the soul. Reservations are highly recommended. Valet-parking is available for $10 for 3 hours with validation.
Mehr Diners' Choice-Listen entdecken
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo