Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Seattle / Eastern Washington

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Amerikanisch Regional (Nordwest)“ in Seattle

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Januar 2025

Sie suchen Restaurants mit der besten Amerikanisch Regional (Nordwest)-Küche in Seattle? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable über 400.000 neue Restaurantbewertungen von Gästen aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu ... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Nell's
4.8
4.8 (1704)
31 bis 50 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Green Lake
Über das Restaurant
Nell's is an intimate, chef-owned restaurant located in the vibrant Green Lake neighborhood. Open for dinner seven nights a week, Nell's offers European-inspired New American cuisine featuring the finest Northwest seasonal ingredients. If we do not have your desired reservation time available online, please give us a call.

Our chef Philip Mihalski's cooking approach unites his classic training in some of the most celebrated kitchens in New York City and France with his passion for freshness and simplicity.

Nell's menus are designed to pair beautifully with your wine selection from our large wine list. We also offer vegetarian and vegan options on request.

Ein Foto von Tilikum Place Cafe
4.9
4.9 (2374)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Belltown / Pike Place Market
Über das Restaurant
In diesem Restaurant genießen Sie zum Brunch sowie zum Mittag- und Abendessen kreative europäische Küche und Spezialitäten aus dem amerikanischen Nordwesten. Die Mitarbeiter sind sehr stolz darauf, dass für die ausschließlich hausgemachten Menüs nur die frischesten und hochwertigsten Zutaten verwendet werden. Schauen Sie auf ein Abendessen oder einen Drink vorbei und erleben Sie saisonale Küche, kreative Getränke und eine herzliche Begrüßung.
Ein Foto von 84 Yesler
4.8
4.8 (61)
51 USD und darüber
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Pioneer Square
Über das Restaurant
At 84 Yesler, we pride ourselves on fostering a vibrant community and providing a versatile venue that inspires innovation and connection. Join us and be a part of something special in Pioneer Square.
Ein Foto von Matt's in the Market
4.8
4.8 (1998)
31 bis 50 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Downtown
Über das Restaurant
Das sich dieses Restaurant direkt am Markt befindet, hat man hier quasi die besten Gemüse-, Obst- und Blumengärten sowie die besten Anbieter von Fisch, Fleisch, Käse und Milchprodukten direkt vor der Haustüre. Aus den besten Zutaten, die der Markt aktuell zu bieten hat, zaubert der geschäftsführende Chefkoch Shane Ryan Menüs, die gezielt mit handverlesenen Spitzenprodukten aus dem pazifischen Nordwesten und der ganzen Welt angereichert werden.
Ein Foto von Portage Bay Cafe - Ballard
4.5
4.5 (376)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Ballard / Fremont
Über das Restaurant
Located in Ballard since 2006, Portage Bay Cafe has a mission of local, organic and sustainable fare. From our Crab Cake Benedict to our signature House-Made Challah French Toast, our items are carefully crafted to use the best seasonal and organic ingredients available. In addition to our famous brunch items, our menus include a variety of amazing salads and sandwiches.

Portage Bay Cafe in Ballard is a large, airy, boisterous space with lots of energy. We look forward to serving you soon.

Ein Foto von Portage Bay Cafe - South Lake Union
4.7
4.7 (1080)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Lake Union / Eastlake
Über das Restaurant
Located in the South Lake Union neighborhood of Downtown Seattle since 2005, this location continues the Portage Bay Cafe mission of local, organic and sustainable fare. From our Crab Cake Benedict to our signature House-Made Challah French Toast, our items are carefully crafted to use the best seasonal and organic ingredients available. Chef Pedro and his team create monthly specials to further highlight our food-producing partners.

Portage Bay Cafe at South Lake Union is a large, airy, boisterous space with lots of energy and we have outdoor dining all year round. We look forward to serving you soon.

Ein Foto von Portage Bay Cafe - University District
4.7
4.7 (753)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)
U Village / U District
Über das Restaurant
Located in the University neighborhood of Seattle since 1997, this original location sets the Portage Bay Cafe mission of local, organic and sustainable fare. From our Crab Cake Benedict to our signature House-Made Challah French Toast, our items are carefully crafted to use the best seasonal and organic ingredients available. Chef Alex and his team create monthly specials to further highlight our food-producing partners.

Portage Bay Cafe on Roosevelt is a large, airy, boisterous space with lots of energy and we have covered outdoor dining all year round. We look forward to serving you soon.

Ein Foto von Westward
4.6
4.6 (1843)
31 bis 50 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Wallingford
Über das Restaurant
Das Westward ist ein von Wasser inspiriertes Restaurant und Bar mit Bedienung auf der North Lake Union.
Ein Foto von Charlotte Restaurant & Lounge
4.6
4.6 (634)
51 USD und darüber
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Downtown
Über das Restaurant
Where Pacific Northwest cuisine takes a contemporary twist. Situated on the 16th floor of Lotte Hotel Seattle, Charlotte Restaurant & Lounge offers sweeping views of Elliott Bay. Imaginative dishes are crafted with fresh and local ingredients, paired perfectly with carefully curated, seasonally-changing cocktails.

Reservations are strongly encouraged and can be made online for up to 8 guests. For reservations of 9 or more, please email us at charlotte@lottehotelseattle.com or call 206.800.8117 for information on our large party offerings.

Ein Foto von Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle
4.6
4.6 (1776)
31 bis 50 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)
Downtown
Über das Restaurant
Hier erwarten Sie mit den besten regionalen Zutaten schlicht zubereitete Gerichte der gehobenen aber nicht abgehobenen Nordwestpazifik-Küche, die in einem vom Thema Meer inspiriert gestaltetem Speiseraum bei fantastischer Aussicht auf die Elliott Bay serviert werden. Ethan Stowell und das Four Seasons Hotel Seattle freuen sich ganz besonders, den Namen ihres neuen, aus der gemeinsamen Zusammenarbeit entstandenen Restaurants bekanntzugeben: Goldfinch Tavern. Benannt nach dem Wappenvogel von Washington, dem Goldzeisig. Diese Taverne auf gehobenem Niveau ist den Pioniertagen der Stadt gewidmet, als in Tavernen Holzfäller und Segler gleichermaßen bewirtet wurden und es ein Ort für Reisende und Einheimische zum Kennenlernen und knüpfen von geschäftlichen Kontakten war, die dabei alle gemeinsam Speisen und Getränke genießen.
Top-Bewertung
DanV
Besucht am 20. Sept. 2017
Excellent waiter
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo