Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New Orleans / Louisiana

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Innovativ“ in New Orleans

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen nach den besten Restaurants für Feinschmecker in New Orleans? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Dakota Restaurant - Covington
4.9
4.9 (1222)
51 USD und darüber
Amerikanisch
Covington
Über das Restaurant
Seit seiner Eröffnung im Oktober 1990 gehört das The Dakota zu den Pionieren der kulinarischen Szene am Nordufer von Lake Pontchartrain. Die Küche hier wird von aromatischen kreolischen Elemente und der modernen Küche aus Lousiana bestimmt. Zu den weiteren Einflüssen unserer aus frischen regionalen Zutaten der Saison zubereiteten Speisen zählen der Südwesten der USA, Kalifornien und Asien. Die sorgfältig ausgewählten Weine stammen hauptsächlich von guten Weingütern in Kalifornien und Oregon, aber auch einige traditionelle europäische und australische Weine sind auf unserer Karte zu finden. Die Schreinerarbeiten aus dunklem Mahagoni und die erdfarbene Einrichtung erschaffen eine Atmosphäre für ein gemütliches, elegantes kulinarisches Erlebnis. Das The Dakota ist der perfekte Ort für Leute, die gut zubereitetes Essen, detailorientierten Service, eine elegante Umgebung und echte Gastfreundschaft zu schätzen wissen.
Ein Foto von Shaya
4.9
4.9 (5073)
31 bis 50 USD
Israelisch
Uptown
Über das Restaurant
Das innovative Restaurant Shaya verdankt seinen warmen und einladenden kulinarischen Ansatz den israelischen Wurzeln von Chefkoch Alon Shaya. Küchenchef Alon betrachtet die moderne israelische Küche als ein großartiges Mosaik, das seine Einflüsse aus Nordafrika, dem Mittleren Osten, Osteuropa, der Türkei und Griechenland bezieht. Neben der anhaltenden Entwicklung der israelischen Küche spiegelt die Speisekarte den Reichtum von Louisiana wieder und ist Ausdruck von Alons enger Beziehung mit Bauern aus der Region, die er im Zuge seiner anhaltenden Zusammenarbeit mit dem Crescent City Farmers Market kultiviert hat. Im Einklang mit dem Ethos aller Besh-Restaurants verwendet das Shaya saisonal, nachhaltig und regional erzeugte Zutaten. Ähnlich wie bei Alons anderen Restaurants in New Orleans werden die Speisekarte und das kulinarische Erlebnis rund um den Holzofen entwickelt, angefangen mit einem Korb voller hausgebackenem, warmen Pita-Brot aus dem Holzofen. Viele Gerichte auf der vielfältigen Speisekarte sind zum Teilen gedacht. Freuen Sie sich auf Köstlichkeiten aus dem Mittleren Osten wie Falafel, Kebab und Baba Ghanoush.
Top-Bewertung
OpenTable Diner
Besucht am 15. Sept. 2021
Amazing !!
Ein Foto von Bon Sake Sushi & Bar
4.9
4.9 (77)
31 bis 50 USD
Sushi
Covington
Über das Restaurant
BON SAKE sushi & bar
Sushi Restaurant
Hours: Mon-Thurs 11:00am-9:00pm • Fri & Sat 11:00am-10:30pm

We look forward to serving you.

Ein Foto von Yo Nashi
4.8
4.8 (458)
51 USD und darüber
Japanisch
Central Business District
Über das Restaurant
Yō Nashi is a New Orleans omakase restaurant. Utilizing local ingredients and flavor with Japanese technique and presentation, Chef Jose creates a dining experience that invokes a sense of transportation while simultaneously being rooted in the city where he presides.

Our daily omakase menu is created around the best seasonal ingredients available. Please provide any allergies or dietary restrictions with your reservation so that we may be able to ensure your best possible experience.

Top-Bewertung
RobertD
Besucht am 5. Sept. 2020
So amazing
Ein Foto von Jewel of the South
4.8
4.8 (59)
31 bis 50 USD
Modern Britisch
French Quarter
Über das Restaurant
Borrowing its name from an influential 1850s-vintage bar in the Central Business District, this pub-like tavern (with courtyard) occupies an old brick Creole cottage in the French Quarter, where well-known local bartender Chris Hannah serves up cocktails both classic and contemporary. London-born chef Philip Whitmarsh runs the kitchen.
Accolades include James Beard, World 50 Best, Art of Hospitality, Best Bar South (North America).

Ein Foto von Maypop
4.6
4.6 (1350)
31 bis 50 USD
Südost-Asiatisch
Central Business District
Über das Restaurant
Welcome to Maypop! - the sister establishment to the award winning Mid-City restaurant MOPHO. Located two blocks from the Super Dome and only one block from Poydras street, it features Southeast Asian inspired southern cuisine and focuses on hand made pastas and house charcuterie paired with Gulf seafood, local produce and hand ground curries. Enjoy our refreshing cocktails that are as innovative and creative as our cuisine, and our well curated wine list paired to our eclectic dishes.
Executive Chef Michael Gulotta was named a 2016 Best New Chef by Food and Wine Magazine and Maypop was named a 2017 best new restaurant by New Orleans magazine as well as a 2017 peoples choice best new restaurant by Gambit Magazine.

Parties of 5+ guests will be charged an automatic 20% gratuity.

Ein Foto von Gyu-Kaku Japanese BBQ - New Orleans, LA | Central Business District
4.6
4.6 (615)
31 bis 50 USD
Japanisch
Warehouse District
Über das Restaurant
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.

Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!

Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!

Ein Foto von Maze Cocktail Lounge
4.4
4.4 (11)
31 bis 50 USD
Cocktailbar
Mid-City / City Park
Über das Restaurant
Step into our stylish Midcity lounge, the perfect blend of elegance and energy for New Orleans’ vibrant nightlife scene. Savor artfully crafted cocktails and gourmet bites while immersing yourself in our curated weekly experiences. Martini nights, midweek margaritas, French 75 Thursdays and champagne Sundays set the tone, with live DJs transforming weekends into unforgettable celebrations. This is where sophistication meets the pulse of the city.
Ein Foto von True Food Kitchen - New Orleans
4.3
4.3 (696)
Bis zu 30 USD
Amerikanisch
Warehouse District
Über das Restaurant
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in New Orleans for lunch, dinner, or weekend brunch. Located in New Orleans below The Julia at St. Charles apartments at the corner of Julia Street and Saint Charles Avenue, near F45 Training. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Ein Foto von Vessel NOLA
4.2
4.2 (2608)
Bis zu 30 USD
Aus Dem Meer
Mid-City / City Park
Über das Restaurant
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Mehr Diners' Choice-Listen entdecken
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo