Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Portland / Oregon

Diners' Choice: Restaurants in der Kategorie „Innovativ“ in Portland / Oregon

Rotes OpenTable-Logo
OpenTable
Aktualisiert 05. Dezember 2024

Sie suchen nach den besten Restaurants für Feinschmecker in Portland / Oregon? Dann sind Sie hier genau richtig. Jeden Monat wertet OpenTable etwa 2 Millionen Restaurantbewertungen von den Gästen der vergangenen vier Monate aus. Wir unterteilen die Ergebnisse nach Kategorien, damit Sie Ihre neuen Favoriten leicht entdecken können. Eine ideale Partnerschaft: Sie reservieren, gehen essen und bewerten das Restaurant. Wir hören Ihnen zu... und liefern nützliche Ergebnisse für Sie und andere Gäste. Guten Appetit!


Ein Foto von Libre
5.0
5 (11)
51 USD und darüber
Desserts
SE Portland
Über das Restaurant
Where Freedom Meets Flavor

Libre is a dessert bar and cocktail lounge in Portland, Oregon, where freedom bleeds from mezcal cocktails to mole desserts. Walk in and leave your troubles at the door, and experience a world of dreams coming true.

Our pastry chef, Gabriella Martinez, creates fantastical desserts with components ranging from corn husk meringue to bone marrow caramel. Meanwhile, our bar director, "Nan" Chaison, crafts innovative cocktails, including a mezcal-based mole milk punch.

The moodily lit, flower-adorned space with purple velvet banquettes provides the perfect setting for an unforgettable evening.

Come to Libre and experience a taste of freedom.

Ein Foto von Gado Gado
4.9
4.9 (143)
31 bis 50 USD
Indonesisch / Malayisch
NE Portland
Über das Restaurant
Nominated for Best New Restaurant and Best Chef in the James Beard Awards, Gado Gado is an Indonesian-focused restaurant in Portland’s Hollywood neighborhood serving an eclectic menu that derives flavors from owners Thomas and Mariah Pisha-Duffly’s cultural heritage, travels, and culinary backgrounds.

In addition to an extensive à la carte food and drink menu, groups are invited to indulge in a bountiful family-style, chef’s choice Rice Table dinner — Gado Gado’s interpretation of the Dutch-Indonesian “Rijsttafel” feast.

Ein Foto von Yalla
4.9
4.9 (133)
31 bis 50 USD
Mediterran
SW Portland
Über das Restaurant
Yalla is a neighborhood Mediterranean smokehouse from the Sesame Collective restaurant group. Opened in summer of 2020, Yalla brings a Mediterranean smokehouse to the heart of the Multnomah Village neighborhood in Portland, Oregon. With a menu of smoked meats, seasonal vegetables, and comfort dishes, Yalla is currently open for delivery, take out, and full service dining. Yalla is helmed by Chef/Owner Kasey Mills and Chef de Cuisine Daniel Valley.
Ein Foto von República
4.8
4.8 (891)
51 USD und darüber
Mexikanisch
Pearl District
Über das Restaurant
James Beard-nominated, Chef's Prix Fixe Tasting Experience by Executive Chef Jose Camarena, recontextualizes Mexican cuisine and culture through Storytelling.

We exclusively offer a prix fixe tasting menu experience, with 7-Course and a 10-Course options. Both experiences are meant to honor the complex history that created each dish, as well as leave a lasting impact on all those who taste this beautiful food and listen to our stories.

República is a tasting menu-only restaurant.
We offer a 7-course menu at $128 or a 10-course menu at $150 per person.

We kindly require all guests to disclose all dietary restrictions and allergies prior to their reservation. We are unable to accommodate allergies to nightshades, chile, allium, rice . Additionally we are not a gluten free kitchen and are unable to provide nut and seed free diners.

Please note our menu offerings change daily.
What you see below, is NOT our current menu.

Ein Foto von Yoli
4.8
4.8 (393)
Bis zu 30 USD
Koreanisch
Bend
Über das Restaurant
Modern Korean Cuisine.


Ein Foto von Lilia Comedor
4.8
4.8 (347)
51 USD und darüber
Vom Hof auf den Tisch
SW Portland
Über das Restaurant
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.

Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.

Ein Foto von De Noche
4.7
4.7 (170)
51 USD und darüber
Mexikanisch
Pearl District
Über das Restaurant
Brought to you by the team at República comes our newest concept, De Noche, in the heart of the Pearl.

Serving traditional Mexican cuisine using modern techniques and seasonal ingredients, Executive Chef Dani Morales and her team are creating Mexican dishes like you've never tasted before. Enjoy our Entire Menu for Two, or order a la carte in our intimate dining room.

We welcome reservations as well as walk-ins, Wednesday - Sunday.


Ein Foto von Hayward
4.7
4.7 (44)
31 bis 50 USD
Vom Hof auf den Tisch
McMinnville
Über das Restaurant
Specializing in “new northwest” cuisine, Hayward offers a delightful fusion of flavors rooted in local farming and purveying, incorporating fermentation, whole animal butchery, and artisanal sourdough techniques. Best enjoyed when shared with friends and family over a table full of plates and beverages. Our menu is ever-evolving, reflecting the changing seasons and our spirit of exploration. We are a curious and playful team, dedicated to taking our guests on a delicious journey where new flavors become familiar favorites. Experience the best of “new northwest” cuisine at Hayward, where each dish tells a story and every meal is an adventure. Visit us at Mac Market and embark on a culinary journey that celebrates local ingredients, innovative techniques, and the joy of sharing food with loved ones. Please note that we unable to control the temperature of the restaurant due to being located inside of Mac Market which is a warehouse type building.
Ein Foto von The Joel Palmer House
4.4
4.4 (2010)
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
Dayton
Über das Restaurant
Pilze sind das Ein und Alles hier im Joel Palmer House. Unser Ziel ist es, stets saisonale und regionale Zutaten zu bekommen, und wir verwenden Blätter, Kräuter sowie Gemüse aus regionaler Herstellung und sogar aus unserem eigenen Gemüsegarten. Wir lassen uns von Zutaten inspirieren, die in der französischen, chinesischen, thailändischen, polnischen und indischen Küche zu finden. Wir nennen uns daher auch "Freestyle"-Köche. Unsere Gerichte harmonieren hervorragend mit bekannten Weinen aus Oregon, vor allem der Pinot Noir, Pinot Gris und Chardonnay. Unsere umfangreiche Weinkarte, auf der hauptsächlich Weine aus Oregon zu finden sind, wurde vom Wine Spectator mit dem Best of Award of Excellence ausgezeichnet. Besonders hervorzuheben ist, dass das Joel Palmer House zu den schönsten historischen Häusern von Oregon zählt und auf dem National Register of Historic Places und dem Oregon Historic Register steht. Erbaut im Jahre 1857, ist es das älteste noch stehende Gebäude von Dayton. Wenn das Wetter es zulässt, können Sie Ihr Abendessen auf der Terrasse im Freien bei untergehender Sonne mitten im Oregon Wine Country genießen.
Ein Foto von Warsugai
3.6
3.6 (8)
Bis zu 30 USD
Chinesisch
SE Portland
Über das Restaurant
Warsugai is a nostalgic Asian-American restaurant located in Portland, Oregon. We are a reflection of the diversity of different Asian foods chef Kyo Koo experienced dining out with friends and family growing up in Portland as a native Oregonian. The concept is a evocative journey, encapsulating the vibrant ambiance of old Hong Kong neon and an edgy, hip hangout vibe.
Mehr entdecken
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo