Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Denver / Colorado
  4. Mountains
  5. Beaver Creek
Lucybeaugard - WYLD, Avon, CO

WYLD

4.6
4,6
668 Bewertungen
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 31 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Besonders
  • Glutenfreie Optionen
Take a step on the WYLD side and join us for an elegant evening indulging in premium abstract culinary presentations. Our Chef driven signature restaurant features locally farmed meats and vegetables accompanied with seafood sourced from a range of top destinations. Complimented with a sophisticated wine list, a night in WYLD is sure to be an unforgettable evening for family and friends

*Hours of operation are subject to change. Please call for more information.

Menus:
WYLD Breakfast - https://scnv.io/TFVs
WYLD Lunch - https://scnv.io/GPkl
WYLD Dinner - https://scnv.io/BPc4
Wine List - https://scnv.io/Nq0h

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Asiatisch
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Täglich 6:30 Uhr–10:30 Uhr Bar Täglich 11:00 Uhr–23:00 Uhr Mittagessen Täglich 11:00 Uhr–14:00 Uhr Abendessen Täglich 17:30 Uhr–21:30 Uhr
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Complimentary Valet for all guests that dine with us for dinner. For Breakfast lunch, there will be valet fees of $200 per car, unless $200 food and beverage is spent and you can provide dining receipt(s) to valet upon departure.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Jasper Schneider

Experiences

  • Cervantes Wine Dinner

    245,00 $ pro Person

    Nur 26. März 2025
    Indulge in an exquisite multi-course dinner, expertly paired with a selection of world-class wines from the prestigious Cervantes portfolio and enjoy expert insights from the Cervantes Winery. Email RCBGDining@ritzcarlton.com for reservations.

Privatveranstaltungen

Was 668 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,7Service
  • 4,5Ambiente
  • 3,8Preis-Leistung

LärmGemäßigt

668 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast VIP

    Tampa1 Bewertung

    5.0

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Lovely. Great service We loved the food. Drink. Dessert

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Liam

    Salt Lake City1 Bewertung

    5.0

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Our waiter Tim Rowland is the best! Food was great. Salmon cones and white asparagus were special.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Susan VIP

    East Tennessee13 Bewertungen

    3.0

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 2
    4. Ambiente 1
    The dining room is open to the bar and is very loud and unpleasant. Half wall with glass to stop the bar noise would be appreciated by all diners. Food was mediocre as was the service. Very expensive for an unpleasant dinner.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Cindy

    Orlando3 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 5. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food and service were great! Nice atmosphere.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Cali

    Los Angeles2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 5. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We dined here while on our honeymoon and had an incredible time! Service was exceptional (Kalo was our server!), ambiance and food presentation were spectacular. We had the sea bream and short rib raviolinis which were to die for. It’s a bit of a trek up to the Ritz if you’re staying in Beaver Creek but we took an Uber which made it easy. So worth it!

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Lori VIP

    Austin63 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 24. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The service & food was impeccable The seared tuna & sea bream were artfully prepared & dessert was a deconstructed pecan pie beautifully presented I also loved the pear vodka martini w pear puree This place is 5 star

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Cindy

    Greater Boston2 Bewertungen

    3.0

    Besucht am 24. Februar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Service was great! Lamb was not good! Undercooked. Spicy lamb was so salty it’s all you tasted. Sticky bread for dessert tasted stale. Bread was so stiff it was hard to slice through. Disappointed.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Alexis

    Raum New York47 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 22. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 3
    4. Ambiente 5
    Our server was on top of his game with the specials, menu and drink recommendations. We enjoyed the foie gras, pecan chocolate dessert. Lamb Saddle, salmon cones and truffle mac n’ cheese. One call out is on the hotel lavatory as the male service crew tended to the bathroom and even knocked on the stall and shouted at my tween daughter while she was using the stall. I mentioned this to the management team who said they would make sure it would not happen again.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Bridget VIP

    Miami2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 22. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Salmon cones, duck, brussels are amazing. Dessert is blah and too fancy, skip it.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Lyndsay VIP

    Raum New York26 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 20. Februar 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    Really liked this place. Got the prime rib and split it among 4 ppl. It was outstanding. The other sides were good too, as was the salad. This place is extremely expensive for what it is though IMO. We ate at Sakaba as well, and that is just so unique. Wyld is really good, just not sure it’s worth the money.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

WYLD wurde mit 4,6 Sternen von 668 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 31 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
WYLD auf Google Maps

The Ritz-Carlton, Bachelor Gulch, 130 Daybreak Ridge Road, Avon, CO 81620

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Asiatisch
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Täglich 6:30 Uhr–10:30 Uhr Bar Täglich 11:00 Uhr–23:00 Uhr Mittagessen Täglich 11:00 Uhr–14:00 Uhr Abendessen Täglich 17:30 Uhr–21:30 Uhr
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Complimentary Valet for all guests that dine with us for dinner. For Breakfast lunch, there will be valet fees of $200 per car, unless $200 food and beverage is spent and you can provide dining receipt(s) to valet upon departure.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Jasper Schneider
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo