Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New Orleans / Louisiana
  4. New Orleans
  5. French Quarter
Tujague's - New Orleans, New Orleans, LA
Ikone

Tujague's - New Orleans

31 bis 50 USD
Kreolisch / Cajun / Süden der USA

Tisch reservieren

2 Personen
20:30
Heute 34 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
  • Für Geschäftsessen
Willkommen im Tujague's, dem zweitältesten Restaurant in New Orleans! Im Viertel French Quarter, gegenüber dem historischen französischen Markt, hat das Tujague's seinen Ruf erhalten, ein unvergessliches kulinarisches Erlebnis in der ursprünglichen, kreolischen Tradition zu bieten. Wir feiern in diesem Jahr das 160-jährige Bestehen des Tujague's, ein beliebter Ort für Unterhaltung und herrliche Speisen im French Quarter. Die ursprünglich kreolische Tradition, frische Produkte täglich vom Markt im French Quarter von Hand auszuwählen, wird auch heute noch praktiziert, um Speisen von bester Qualität zu gewährleisten. Lehnen Sie sich zurück, entspannen Sie sich und genießen Sie Speisen und Getränke, einen Gang nach dem anderen, in der Tradition von New Orleans!

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Gus Martin

Von der OpenTable-Redaktion: It’s the second-oldest restaurant in New Orleans, with the claim to fame of inventing brunch—and some even say it’s haunted. Welcome to Tujague’s, founded by French immigrants in 1856, and still letting the good times roll for more than 160 years. Today it’s a slice of history in the French Quarter, filled with mirrors, chandeliers, and a collection of 6,000 mini liquor bottles. Don’t miss the spicy shrimp remoulade, boiled brisket, and grasshopper cocktail, another house original.

Privatveranstaltungen

Privatveranstaltungen

Buchen Sie Ihre nächste Veranstaltung bei uns

Details ansehen

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Kreolisch / Cajun / Süden der USA
  • Öffnungszeiten
    Brunch Fr 11:00 Uhr–14:30 Uhr Sa, So 10:00 Uhr–14:30 Uhr Abendessen Mo–Do, So 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr, Sa 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (504) 525-8676
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Räume für private Veranstaltungen
    Tujague's is the second oldest restaurant in New Orleans. This French Quarter institution has been serving traditional New Orleans cuisine to locals and visitors alike for more than 160 years. If you want a quintessential experience filled with history and local fare, Tujague's is your place.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Shelly Dupuy: (504) 525-8676
  • Gebiet
    French Quarter
  • Querstraße
    St. Louis Street
  • Parking details
    The parking lots nearest our location are at 500 Decatur Street and 300 North Peters Street. Both lots are less than one block away. We are not currently valet or discounted parking.
  • Public transit
    The Riverfront Streetcar line stops at #5317 Toulouse Station approximately a 2.5 blocks from our restaurant.
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein, Wochenendbrunch

Experiences

  • Christmas Day 2024

    67,00 $ pro Person

    Nur 25. Dez. 2024
    Come join us at Tujague's on Christmas Day 2024!
    Christmas Day 2024 Foto
  • Halloween Witch's Luncheon 2025

    56,00 $ pro Person

    Nur 31. Okt. 2025
    Grab your broomstick and fly over to Tujague’s for our Witches Luncheon on Friday, October 31st! Chef has created a three course menu for the occasion priced at $56 per person plus tax & gratuity. No Bottomless will be offered during this brunch service. Reservations can be made through OpenTable or by calling 504-525-8676. We have availability between 11am-2:15pm. A credit card will be required to hold your reservation. Don’t forget to dress the part with your best witch or other Halloween costume!!
    Halloween Witch's Luncheon 2025 Foto
  • Réveillon

    67,00 $ pro Person

    1. Dez. 2024 - 24. Dez. 2024
    Come celebrate the Holiday Season with us and our 2024 Réveillon menu, designed by our new Executive Chef, Meg Gray. Available Sunday, December 1st - Tuesday, December 24th, 2024. $67 per person plus tax & gratuity. Allergen-friendly alternatives available upon request.
    Réveillon Foto

Was 3.494 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.2
4,2 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,2Essen
  • 4,3Service
  • 4,3Ambiente
  • 4,1Preis-Leistung

LärmGemäßigt

3.495 Bewertungen
  1. ThomasM

    Seattle

    1 Bewertung

    4.0

    1 Bewertung

    Besucht am 7. November 2022

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 2
    4. Ambiente 4
    Beim Betreten des Restaurants fällt die opulente Bar auf der rechten Seite auf, das lässt hoffen, doch dazu später. Ein übersichtlicher Gastraum mit franz. anmutender Einrichtung. Doch besser nicht den Blick zur Decke richten, da könnte man befürchten, dass die grottenhässliche Plastikabdeckung demnächst am Boden liegt. Am Tisch die üblichen amerikanischen Rituale und gerne bestellen wir Cocktails :-) Das Menu und die Weinkarte, mit einer sehr schönen Auswahl offener Weine, wecken die Vorfreude und wir bestellen schon mal die Speisen, nicht ohne den Hinweis, dass wir gerne noch Wein nachordern, wenn wir mit den Cocktails fertig sind. Doch die lassen auf sich warten, sehr lange … Kurz nachgefragt: “Oh well, I need to doublecheck …”. Nach einer angemessenen Weile kommen die Vorspeise. wir sitzen noch immer auf dem Trockenen. “Oh, Cocktails? How about the wine?”. Ja, da werde ich unleidlich. Wir haben unsere Vorspeise, bei der wir uns auf Salate beschränkten, fast durch, da kommen die … Cocktails. Na das passt ja wie A….. auf Eimer. Den Wein zum Salat sparen wir uns da jetzt mal. “Oh, so sorry …” Immerhin bekommen wir die Chance nun einen Wein zur Hauptspeise zu ordern. Und der kommt dann auch tatsächlich passend. Es war halt nur der falsche, wie sich später rausstellt. Da man aber beim offenen Wein nicht die Flasche gezeigt bekommt, fiel es nicht sofort auf. Erst bei der Rechnung … Kommen wir zum Kern, dem Essen. Ich hab ja nicht aus Versehen 4 Sterne vergeben. Das Essen war super! Salat, Fisch, Steak, … Klasse. Und die Saucen waren der Hammer. Die Rumcreme zum Breadpudding, ein Gedicht. Auch die Weine, lecker. Da kann man das Preis-/Leistungsverhältnis nur loben. Nicht vergessen, wir sind in New Orleans. Nur der Service, der ist zwar sehr freundlich, aber sonst eher unterirdisch.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    New Orleans

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 25. Dezember 2021

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Christmas dinner

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. ClintJ

    VIP

    Oklahoma City

    9 Bewertungen

    5.0

    9 Bewertungen

    Besucht am 26. Dezember 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Christmas Dinner
    Tujague's - New OrleansBeantwortet am 27. Dezember 2018
    Thank you for spending the holidays with us!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Diane

    Los Angeles

    1 Bewertung

    3.0

    1 Bewertung

    Hat das Restaurant heute besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    My husband and I tried the reveillon dinner on Christmas Eve. The restaurant itself is beautiful and inviting - clearly they preserved the historical nature of the building while updating the decor with a modern twist. We sat on the second floor - the noise level was moderate and the servers were attentive. The grasshopper drink, which they are the originators of - was awesome! The main issue I had was with the main course of the prefix menu - I had the short rib with polenta and was ultimately disappointed with how it turned out. It came out cold - the polenta was chunky but more importantly the short rib was not tender at all - quite difficult to cut into. I thought it was just me however I overhear another patron make a similar comment to a waitress. I appreciate them being open for Christmas Eve, but I left feeling underwhelmed and disappointed with the experience for the price we paid.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Robert

    Charlotte

    1 Bewertung

    1.0

    1 Bewertung

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 4
    4. Ambiente 2
    Very, very disappointed. Food quality was extremely poor. BBQ shrimp and braised short rib was seriously the worst meal I’ve ever had in New Orleans…. bland, no flavor….

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Jessica

    New Orleans

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Service was excellent, food was delicious, drinks were fantastic! Friendly manager even kindly checked on us. So happy that we picked Tujague's for our anniversary dinner.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Diane

    Charleston

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent food and outstanding service! We had the Revillion menu. The Hurricane cocktail was well crafted. The oyster appetizer and goat cheese crepe and shrimp crepe were wonderful. Our entrees of short ribs with polenta and gulf fish almondine were delicious. The gingerbread blondie was different and tasty. Our table on the upper floor was cozy and pleasant. There was also a beautifully decorated tree.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. brian

    VIP

    Greater Boston

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 4
    4. Ambiente 2
    Had reservations at 7:45pm and the food seemed to just be warmed up not fresh, the dessert was burnt, we were seated in a small kitchen like room which was quiet but the chairs were very uncomfortable to sit in. The server was amazing and did the best she could.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Eric

    Dallas

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    First time at Tujaque’s at their new location and might be the last. I read previous reviews but wanted to give it a shot anyway. The ambiance and decor are fine. Mixed reviews on the food. Gumbo and scallops were good. Mushroom crepe was just okay. Pork shank way overcooked and I probably should have sent it back. Chicken was very dry and bland. Bread pudding was good and thankfully not microwaved. Cobbler was just okay. They were out of Pot de Crème. We were a party of six so maybe that’s why we had two servers. I think that server setup might cause too much confusion. Initially brought the wrong wine which was a recommended pairing on the menu. Also completely forgot the baked oysters. Service was friendly but just not on par with what the restaurant is trying to be in my opinion. Not sure we’ll be back. Too many other restaurants at the same price point. Nothing was great and that’s the problem here.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Cory

    New Orleans

    3 Bewertungen

    1.0

    3 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 1
    2. Essen 2
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    I normally don't leave negative reviews. Maybe it was just a one off experience, but the food was okay, drinks were not good, the service was poor. We had several different servers. We asked for refills of bread and water and never received it. The food was okay but not for the price value. The turtle soup lacked flavor-maybe because they never offered the sherry to top. They also took my spoon away and we couldn't get anyones attention to get a new one. My soup was cold by the time I was able to eat it (by acquiring it from another table). The grasshopper tasted more like mouthwash (and yes I've had grasshoppers and love them). Appetizers were okay: boudin balls and the mushroom crepe. The main course was pretty flavorful but by that time we were ready to go. The steak medium rare was the only item I didn't regret. The potatoes had potential (a bit hard) and tomatoes were flavorful. I don't mind paying money for a good meal. This just wasn't one of those. We had 6 people leave with the same thought: one we've crossed off the list of places to try.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Tujague's - New Orleans wurde mit 4,2 Sternen von 3494 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
20:30
Heute 34 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Tujague's - New Orleans auf Google Maps

429 Decatur Street, New Orleans, LA 70130

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    St. Louis Street
  • Gebiet
    French Quarter
  • Öffnungszeiten
    Brunch Fr 11:00 Uhr–14:30 Uhr Sa, So 10:00 Uhr–14:30 Uhr Abendessen Mo–Do, So 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr, Sa 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Kreolisch / Cajun / Süden der USA
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    The parking lots nearest our location are at 500 Decatur Street and 300 North Peters Street. Both lots are less than one block away. We are not currently valet or discounted parking.
  • Public transit
    The Riverfront Streetcar line stops at #5317 Toulouse Station approximately a 2.5 blocks from our restaurant.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein, Wochenendbrunch
  • Telefonnummer
    (504) 525-8676
  • Räume für private Veranstaltungen
    Tujague's is the second oldest restaurant in New Orleans. This French Quarter institution has been serving traditional New Orleans cuisine to locals and visitors alike for more than 160 years. If you want a quintessential experience filled with history and local fare, Tujague's is your place.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Shelly Dupuy: (504) 525-8676
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo