
The Wolf's Tailor
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Über dieses Restaurant
- Besondere Anlässe
- Besonders
- Innovativ
Deshalb ist es eine Ikone
Küchenchef*in: Kelly Whitaker and Taylor Stark
- MICHELIN Green2024
- MICHELIN 1 Star2024
- MICHELIN 1 Star2023
Von der OpenTable-Redaktion: Ein MICHELIN-Stern und ein Green Star zeichnen das The Wolf’s Tailor als eines der innovativsten Degustations-Restaurants in Denver aus. Koch Taylor Stark setzt dabei ganz auf Nachhaltigkeit. Zu seinen saisonalen Gerichten gehören im Holzofen gebratenes Colorado-Lamm mit Sauerkirsch-Tonkatsu oder Wagyu-Rind mit Pfifferling-Miso, die im gemütlichen Speisesaal mit Backsteinwänden, im charmanten Garten oder in einem privaten Zelt im Freien serviert werden.
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Zusätzliche Informationen
- Preisgekrönt
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Telefonnummer
- Preisklasse51 USD und darüber
- KüchenModerne amerikanische Küche, Amerikanisch
- ÖffnungszeitenDi.–So. 17:00 Uhr–20:30 Uhr
- Dress codeLegere Geschäftskleidung
- Parking detailsAuf der Straße
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
Experiences
Indoor Dining Room Tasting
175,00 $ pro Person
Mehrere Termine verfügbarBook a table indoors to enjoy this season’s multi-course tasting menu. Our season explores ideas and techniques from abroad while thinking about our sense of place in Colorado, showcasing charcoal and wood fired cooking, regenerative local grains, domestic lamb and seafood. PLEASE NOTE, with the exception of severe food allergies, we are unable to accommodate dietary restrictions or food aversions. Due to the nature of our current menu, we cannot accommodate sunflower, allium, nightshade, soy, mushroom, and vegan (if honey is not OK) allergies. Winter Tasting Menu $175 For any other information, contact reservations@thewolfstailor.com.Outdoor Private Tent Tasting Menu
200,00 $ pro Person
Mehrere Termine verfügbarBook our multi course experience in a private outdoor tent fitted with a fireplace for a warm and cozy setting. Our season explores ideas and techniques from abroad while thinking about our sense of place in Colorado, showcasing charcoal and wood fired cooking, regenerative local grains, domestic lamb and seafood. PLEASE NOTE, with the exception of severe food allergies, we are unable to accommodate dietary restrictions or food aversions. Due to the nature of our current menu, we cannot accommodate sunflower, allium, nightshade, soy, mushroom, and vegan (if honey is not OK) allergies. Outdoor Tent Tasting Menu Experience $200 For more information, contact reservations@thewolfstailor.com.
FAQ
Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.
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4058 Tejon St, Denver, CO 80211
Zusätzliche Informationen
- Preisgekrönt
- MICHELIN Green 2024
- MICHELIN 1 Star 2024
- MICHELIN 1 Star 2023
- Telefonnummer
- Preisklasse51 USD und darüber
- KüchenModerne amerikanische Küche, Amerikanisch
- ÖffnungszeitenDi.–So. 17:00 Uhr–20:30 Uhr
- Dress codeLegere Geschäftskleidung
- Parking detailsAuf der Straße
- ZahlungsmethodenAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa