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The Progress, San Francisco, CA
Ikone

The Progress

51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 36 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Über dieses Restaurant

  • Innovativ
  • Besondere Anlässe
  • Belebt

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Award-Symbol
    MICHELIN 1 Star2024
  • Award-Symbol
    MICHELIN 1 Star2023
  • Award-Symbol
    MICHELIN 1 Star2022

Von der OpenTable-Redaktion: Ein MICHELIN-Stern, ein heller Speisesaal mit zwei Etagen und kalifornisch inspirierte Gerichte zum Teilen – das Restaurant der James Beard Award-Gewinner Nicole Krasinski und Stuart Brioza lädt, getreu seinem Motto, zur 'besten Dinnerparty aller Zeiten' ein. Starten Sie mit der fluffigen 'Caviar Potato Cloud' und gönnen Sie sich anschließend die 'Liberty Farm Duck' mit knusprigem Erdnuss-Bratreis von der beeindruckenden Speisekarte.


Philosophie

Our mission is to: -Consistently provide a unique environment where people can expect interesting food, distinctive wines, and meaningful service. -Support and grow our food community while nourishing our values. -Respect the food we serve from start to finish. -Always deliver remarkable food with warmth and sincerity. -Focus on the foundation, our staff. -Take risks and expect the unexpected.

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Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Beschreibung
    Das The Progress ist das Schwesterrestaurant vom State Bird Provisions (gleich nebenan) und ist auch die Vision von Koch sowie Besitzer Stuart Brioza und Nicole Krasinski, aber mit einem breiteren Rahmen. Hier erwarten Sie ein Menü für Familien zur freien Auswahl mit moderner, rustikaler kalifornischer Küche. Das Abendessen im Speisesaal bietet Ihnen ein Menü für USD 62 pro Person. Darin enthalten sind Snacks aus der Küche und vier große von jedem Tisch gewählte Platten, die auf die Größe der Gruppe angepasst werden. Die Bar ist die ganze Nacht geöffnet und bietet einen À-la-carte-Service an. Eine umfangreiche und vielseitige Weinkarte sowie eine sorgfältig kuratierte Auswahl an Cocktails runden das festliche Angebot ab.
  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Kalifornisch
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 17:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
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Experiences

  • Jolie Laide Wines at The Progress

    Nur 20. März 2025
    The Progress will be hosting the team from Jolie Laide Wines, offering their creative wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. Jolie-Laide is a small, avant-garde winery in Sonoma County, California, founded by Scott and Jenny in 2010. Their name, meaning "Pretty-Ugly" in French, reflects their philosophy of unconventional beauty. Known as pioneers of the "New California" movement, they emphasize natural winemaking with low intervention, whole-cluster fermentation, and early harvests to preserve acidity and freshness. They work with sustainably farmed vineyards and unique, lesser-known grape varieties. The winery also features changing, artistic labels each year, celebrating the artistry behind their wines.
    Jolie Laide Wines at The Progress Foto
  • Robert Sinskey Vineyards at The Progress

    Nur 1. Mai 2025
    The Progress will be hosting the team from Robert Sinskey Vineyards, offering their exceptional wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. RSVnapa is a second-generation, family-owned vineyard and winery, committed to organic farming and sustainable practices since 1991. They follow Rudolph Steiner's “whole farm” philosophy, prioritizing soil health to create vibrant, balanced wines. With 200+ acres of vineyard and natural habitats, they foster biodiversity and sustainability. Winemaker Jeff Virnig crafts wines that emphasize elegance and finesse, avoiding score-driven reviews. The farm also integrates sheep, enriching soil and providing wool, completing the cycle of life in a closed-loop, eco-friendly system.
    Robert Sinskey Vineyards at The Progress Foto

Was 2.529 Gäste sagen

Bewertungen für The Progress von Gästen, die dieses Restaurant besucht haben. Basierend auf den neusten Bewertungen.

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiente
  • 4,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • San Francisco Bay Area

    Moderne amerikanische Küche

  • San Francisco

    Innovativ

  • San Francisco

    Moderne amerikanische Küche

2.529 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast VIP

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 4. Oktober 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    such a gem!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Portland3 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 22. Juli 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 16. Juni 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing! Best dinner in SF!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. OpenTable-Gast

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 13. März 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    1 Person fand das hilfreich

  5. Manuel VIP

    Sonora7 Bewertungen

    5.0

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Todo esto muy rico, el servicio fue muy bueno, los meseros muy amables y el pato es la estrella del lugar.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. C-Y

    San Francisco4 Bewertungen

    5.0

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    As people in the industry, the Progress has been our go-to for birthdays and celebrations for years. The food, service, ambiance and drinks are always amazing, and the team know how to add special touches to make any occasion memorable.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. JulietteK

    San Francisco14 Bewertungen

    5.0

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    The meal was superb. The food was glorious, the service excellent. My only complaint was the noise, the sound system could have been dialed down a bit. The volume made everyone talk louder, so the noise escalated. That said, I would return in a heartbeat.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. D VIP

    Portland22 Bewertungen

    5.0

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Very loud space but food, drink and service were top notch.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Julian

    San Francisco1 Bewertung

    2.0

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 4
    3. Service 1
    4. Ambiente 2
    We did not find The Progress to be a vegan friendly experience, despite supposedly being one of the only "vegan-friendly Michelin star restaurants". My friend was visiting from Japan for the first time and I booked The Progress to be a special experience worth a splurge. We communicated that we were vegan a total of 4 times: 1. in the reservation note, 2. by message the day of, 3. confirming with the host upon arrival, and 4. communicating with our server (who didn't seem to be aware beforehand). Despite this, we were still served a non-vegan dish with cheese on it (when we ordered, the server assured us this one could be made vegan). To make matters worse, no one returned to our table for probably 10 minutes -- I kept trying to flag someone down the whole time but they never looked our way even when at the table directly next to us. So we sat there unable to eat the whole time and weren't able to get it fixed until the next dish was brought out -- to which they casually said "yes, it does seem there is cheese on it" and that they'd replace it. The server only briefly mentioned "by the way, sorry about that earlier" to me (not addressing us both) shortly before delivering the check, which was the only direct acknowledgement or apology we got. This didn't feel proportionate to how significant of a negative impact this had on our experience, given the lengths I went to to make sure this wouldn't happen, and because for my friend's and my beliefs and cultural backgrounds, being presented with animal products is seriously disturbing and not just a minor preference that can be treated like no big deal. The noise level was also so loud we couldn't hear each other speak without leaning across the table and even then it was a struggle. The tables were also unexpectedly close to each other, which is very unpleasant for us to have to be surrounded by the smell and visuals of people eating animals. Overall, we did not feel respected or comfortable.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Kimberly VIP

    San Diego3 Bewertungen

    5.0

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Fantastic food, ambiance and service. Love this place.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

The Progress wurde mit 4,8 Sternen von 2529 OpenTable-Gästen bewertet.

The Progress bietet Geschenkkarten an, die Sie hier erwerben können.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 36 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
The Progress auf Google Maps

1525 Fillmore Street, San Francisco, CA 94115

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Beschreibung
    Das The Progress ist das Schwesterrestaurant vom State Bird Provisions (gleich nebenan) und ist auch die Vision von Koch sowie Besitzer Stuart Brioza und Nicole Krasinski, aber mit einem breiteren Rahmen. Hier erwarten Sie ein Menü für Familien zur freien Auswahl mit moderner, rustikaler kalifornischer Küche. Das Abendessen im Speisesaal bietet Ihnen ein Menü für USD 62 pro Person. Darin enthalten sind Snacks aus der Küche und vier große von jedem Tisch gewählte Platten, die auf die Größe der Gruppe angepasst werden. Die Bar ist die ganze Nacht geöffnet und bietet einen À-la-carte-Service an. Eine umfangreiche und vielseitige Weinkarte sowie eine sorgfältig kuratierte Auswahl an Cocktails runden das festliche Angebot ab.
  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Kalifornisch
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 17:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
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