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The Progress, San Francisco, CA
Ikone

The Progress

51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 43 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Innovativ
  • Besondere Anlässe
  • Belebt

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2024

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2023

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2022

Von der OpenTable-Redaktion: Ein MICHELIN-Stern, ein heller Speisesaal mit zwei Etagen und kalifornisch inspirierte Gerichte zum Teilen – das Restaurant der James Beard Award-Gewinner Nicole Krasinski und Stuart Brioza lädt, getreu seinem Motto, zur 'besten Dinnerparty aller Zeiten' ein. Starten Sie mit der fluffigen 'Caviar Potato Cloud' und gönnen Sie sich anschließend die 'Liberty Farm Duck' mit knusprigem Erdnuss-Bratreis von der beeindruckenden Speisekarte.


Philosophie

Our mission is to: -Consistently provide a unique environment where people can expect interesting food, distinctive wines, and meaningful service. -Support and grow our food community while nourishing our values. -Respect the food we serve from start to finish. -Always deliver remarkable food with warmth and sincerity. -Focus on the foundation, our staff. -Take risks and expect the unexpected.

Privatveranstaltungen

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Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Kalifornisch
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 17:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (415) 673-1294
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Räume für private Veranstaltungen
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    The Events Team: (415) 673-1294
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Beschreibung
    Das The Progress ist das Schwesterrestaurant vom State Bird Provisions (gleich nebenan) und ist auch die Vision von Koch sowie Besitzer Stuart Brioza und Nicole Krasinski, aber mit einem breiteren Rahmen. Hier erwarten Sie ein Menü für Familien zur freien Auswahl mit moderner, rustikaler kalifornischer Küche. Das Abendessen im Speisesaal bietet Ihnen ein Menü für USD 62 pro Person. Darin enthalten sind Snacks aus der Küche und vier große von jedem Tisch gewählte Platten, die auf die Größe der Gruppe angepasst werden. Die Bar ist die ganze Nacht geöffnet und bietet einen À-la-carte-Service an. Eine umfangreiche und vielseitige Weinkarte sowie eine sorgfältig kuratierte Auswahl an Cocktails runden das festliche Angebot ab.
  • Gebiet
    Western Addition
  • Querstraße
    1525 Fillmore Street
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Komplette Bar, Wein
Geschenkgutschein

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Experiences

  • Jolie Laide Wines at The Progress

    Nur 20. März 2025
    The Progress will be hosting the team from Jolie Laide Wines, offering their creative wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. Jolie-Laide is a small, avant-garde winery in Sonoma County, California, founded by Scott and Jenny in 2010. Their name, meaning "Pretty-Ugly" in French, reflects their philosophy of unconventional beauty. Known as pioneers of the "New California" movement, they emphasize natural winemaking with low intervention, whole-cluster fermentation, and early harvests to preserve acidity and freshness. They work with sustainably farmed vineyards and unique, lesser-known grape varieties. The winery also features changing, artistic labels each year, celebrating the artistry behind their wines.
    Jolie Laide Wines at The Progress Foto
  • Robert Sinskey Vineyards at The Progress

    Nur 1. Mai 2025
    The Progress will be hosting the team from Robert Sinskey Vineyards, offering their exceptional wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. RSVnapa is a second-generation, family-owned vineyard and winery, committed to organic farming and sustainable practices since 1991. They follow Rudolph Steiner's “whole farm” philosophy, prioritizing soil health to create vibrant, balanced wines. With 200+ acres of vineyard and natural habitats, they foster biodiversity and sustainability. Winemaker Jeff Virnig crafts wines that emphasize elegance and finesse, avoiding score-driven reviews. The farm also integrates sheep, enriching soil and providing wool, completing the cycle of life in a closed-loop, eco-friendly system.
    Robert Sinskey Vineyards at The Progress Foto
  • Cobb Wines 2022 Estate Release

    126,50 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 16. Feb. 2025
    17:30
    Join us at The Workshop at The Progress for an exclusive preview of Cobb Wines' 2022 Estate Release! Guests will have the chance to savor the first tastes of seven unique selections paired with delicious hors d'oeuvres from our kitchen, with the option to pre-order your favorites. Cobb is celebrated for their exceptional wines that reflect the unique climate and soils of their Sonoma Coast vineyards. Their focus on single-vineyard Pinot Noirs, Chardonnays, and Rieslings showcases an unwavering commitment to quality. Meet Ross Cobb and his team, who will be on hand to pour and discuss the philosophy behind their remarkable wines. From 5:30 PM to 7:30 PM in The Workshop, accessible via stairs. Tickets are non-refundable.

Was 2.509 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiente
  • 4,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • San Francisco Bay Area

    Moderne amerikanische Küche

  • San Francisco

    Innovativ

  • San Francisco

    Moderne amerikanische Küche

2.509 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    VIP

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 4. Oktober 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    such a gem!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Portland

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 22. Juli 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 16. Juni 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing! Best dinner in SF!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. OpenTable-Gast

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 13. März 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    1 Person fand das hilfreich

  5. TdotEats

    Toronto

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing food and ambiance! Shout out to our server Chelsea.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Julie Ann

    Washington, D.C

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We got lucky getting the best table in the restaurant, across from the bar in a nook under the stairs, so we easily heard each other! We chose a plant forward menu and our waiter Kai (sp?) decided on the order of the dishes. I’d trust his judgment again because we had a great time. The pigs head hid a shaved fennel and pear salad underneath. I delightfully learned how different parts of fennel tastes when shaved so finely. The Hokkaido scallops were soooo good and fresh and compared to a sushi restaurant, a very good value. My partner normally doesn’t like shellfish but he loved the scallops. We ended the savory portion of the meal with the seaweed noodles and the grilled cabbage with dill pickle butter and roe. Both plates had amazing, complimentary sauces and Kai brought us some bread to savor the last drops. The One Punch Man cocktail complemented entire the meal so well with its fruity yet creamy flavor. We got the chocolate semifreddo for dessert for the texture. It had a toasted umeboshi meringue that tasted like dates if they were slightly pickled. I left food drunk and with very happy tastebuds. I loved the restraint in all the flavors. I think a lot of dishes could’ve easily gone sideways in less capable hands, or even the meal because this menu had a lot of citrus and pickled items, and instead they nailed it just right.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Linda

    VIP

    San Francisco

    65 Bewertungen

    5.0

    65 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    Wonderful staff and creative food options! One of my favorite restaurants in SF!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Carlos

    VIP

    San Francisco

    9 Bewertungen

    5.0

    9 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything was perfect. Unexpected flavors and incredible service.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Andrew

    San Francisco

    5 Bewertungen

    5.0

    5 Bewertungen

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Service was A++, The Drinks and Food were amazing, we’ll be coming back for sure.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Jonathan

    San Francisco

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    One of the best dining experiences I've ever had. Jennifer our waitress was incredibly nice and welcoming. Food was top notch and so was the price. I'll 100% be back

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

The Progress wurde mit 4,8 Sternen von 2509 OpenTable-Gästen bewertet.

The Progress bietet Geschenkkarten an, die Sie hier erwerben können.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 43 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
The Progress auf Google Maps

1525 Fillmore Street, San Francisco, CA 94115

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Beschreibung
    Das The Progress ist das Schwesterrestaurant vom State Bird Provisions (gleich nebenan) und ist auch die Vision von Koch sowie Besitzer Stuart Brioza und Nicole Krasinski, aber mit einem breiteren Rahmen. Hier erwarten Sie ein Menü für Familien zur freien Auswahl mit moderner, rustikaler kalifornischer Küche. Das Abendessen im Speisesaal bietet Ihnen ein Menü für USD 62 pro Person. Darin enthalten sind Snacks aus der Küche und vier große von jedem Tisch gewählte Platten, die auf die Größe der Gruppe angepasst werden. Die Bar ist die ganze Nacht geöffnet und bietet einen À-la-carte-Service an. Eine umfangreiche und vielseitige Weinkarte sowie eine sorgfältig kuratierte Auswahl an Cocktails runden das festliche Angebot ab.
  • Querstraße
    1525 Fillmore Street
  • Gebiet
    Western Addition
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 17:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Kalifornisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Komplette Bar, Wein
  • Telefonnummer
    (415) 673-1294
  • Räume für private Veranstaltungen
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    The Events Team: (415) 673-1294
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