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The Progress, San Francisco, CA
Ikone

The Progress

51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
MoDiMiDoFrSaSo
19:00
Heute 59 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Innovativ
  • Belebt

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Award-Symbol
    MICHELIN 1 Star2024
  • Award-Symbol
    MICHELIN 1 Star2023
  • Award-Symbol
    MICHELIN 1 Star2022

Von der OpenTable-Redaktion: Ein MICHELIN-Stern, ein heller Speisesaal mit zwei Etagen und kalifornisch inspirierte Gerichte zum Teilen – das Restaurant der James Beard Award-Gewinner Nicole Krasinski und Stuart Brioza lädt, getreu seinem Motto, zur 'besten Dinnerparty aller Zeiten' ein. Starten Sie mit der fluffigen 'Caviar Potato Cloud' und gönnen Sie sich anschließend die 'Liberty Farm Duck' mit knusprigem Erdnuss-Bratreis von der beeindruckenden Speisekarte.


Philosophie

Our mission is to: -Consistently provide a unique environment where people can expect interesting food, distinctive wines, and meaningful service. -Support and grow our food community while nourishing our values. -Respect the food we serve from start to finish. -Always deliver remarkable food with warmth and sincerity. -Focus on the foundation, our staff. -Take risks and expect the unexpected.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Kalifornisch
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 17:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Räume für private Veranstaltungen
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    The Events Team: (415) 673-1294
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Beschreibung
    Das The Progress ist das Schwesterrestaurant vom State Bird Provisions (gleich nebenan) und ist auch die Vision von Koch sowie Besitzer Stuart Brioza und Nicole Krasinski, aber mit einem breiteren Rahmen. Hier erwarten Sie ein Menü für Familien zur freien Auswahl mit moderner, rustikaler kalifornischer Küche. Das Abendessen im Speisesaal bietet Ihnen ein Menü für USD 62 pro Person. Darin enthalten sind Snacks aus der Küche und vier große von jedem Tisch gewählte Platten, die auf die Größe der Gruppe angepasst werden. Die Bar ist die ganze Nacht geöffnet und bietet einen À-la-carte-Service an. Eine umfangreiche und vielseitige Weinkarte sowie eine sorgfältig kuratierte Auswahl an Cocktails runden das festliche Angebot ab.
  • Gebiet
    Western Addition
  • Querstraße
    1525 Fillmore Street
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Komplette Bar, Wein
Geschenkgutschein

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Experiences

  • Celebrate 30 Years of Littorai with Ted Lemon

    465,00 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 7. Mai 2025
    18:00
    Join us in The Workshop at The Progress as we celebrate 30 years of exceptional craftsmanship with the renowned Littorai Winery on May 7th! Guests of this experience will enjoy a set menu by Chef Stuart Brioza alongside iconic offerings from Littorai's library. Legendary winemaker, Ted Lemon is taking a special tour across the US as he and Heidi Lemon will be celebrating one spectacular evening in San Francisco. This exclusive evening will showcase an incredible range of their finest wines, meticulously crafted by Ted. His dedication to sustainable practices and terroir-driven wines has earned international acclaim. Ted’s expertise and passion have shaped Littorai into a world-class winery, consistently producing award-winning Pinot Noir and Chardonnay. Don’t miss the opportunity to taste exclusive library vintages back to the 1990’s and learn about the artistry behind every bottle. Experience Littorai’s legacy firsthand and raise a glass to 30 years of innovation, quality, and excellence! Due to the special nature of this event, tickets are non-refundable. The Workshop is the private dining room at The Progress, which is only accessible by stairs. This will be a communal dining experience, if booking separately from your guests please let us know who you are hoping to enjoy the experience with.
    Celebrate 30 Years of Littorai with Ted Lemon Foto
  • Robert Sinskey Vineyards at The Progress

    Nur 1. Mai 2025
    The Progress will be hosting the team from Robert Sinskey Vineyards, offering their exceptional wines alongside our à la carte menu. Participation is not required. RSVnapa is a second-generation, family-owned vineyard and winery, committed to organic farming and sustainable practices since 1991. They follow Rudolph Steiner's “whole farm” philosophy, prioritizing soil health to create vibrant, balanced wines. With 200+ acres of vineyard and natural habitats, they foster biodiversity and sustainability. Winemaker Jeff Virnig crafts wines that emphasize elegance and finesse, avoiding score-driven reviews. The farm also integrates sheep, enriching soil and providing wool, completing the cycle of life in a closed-loop, eco-friendly system.
    Robert Sinskey Vineyards at The Progress Foto

Privatveranstaltungen

Was 2.538 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiente
  • 4,5Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • San Francisco Bay Area

    Moderne amerikanische Küche

  • San Francisco

    Innovativ

  • San Francisco

    Moderne amerikanische Küche

2.538 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast VIP

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 4. Oktober 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    such a gem!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Portland3 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 22. Juli 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 16. Juni 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing! Best dinner in SF!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. OpenTable-Gast

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 13. März 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    1 Person fand das hilfreich

  5. Laure

    San Francisco5 Bewertungen

    5.0

    Hat das Restaurant heute besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The Progress never disappoints. It's perfect for a relaxed date night or dinner with friends. The food is always outstanding and the staff is very knowledgeable.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Chris

    San Diego1 Bewertung

    5.0

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    First time in SF and my first dinner at The Progress did not disappoint. Service was on point and Food was outstanding!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Anuj

    Oklahoma City1 Bewertung

    5.0

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The progress has top notch customer service and you feel very taken care of the whole night. It’s fun to try different options and share them. We got good pictures there too. The duck was the best thing we had and it is very worth it. I will be back for that dish alone!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Delphine VIP

    San Francisco9 Bewertungen

    5.0

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Inventive, delicious, beautiful Can’t wait to return

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. jennifer VIP

    Los Angeles18 Bewertungen

    5.0

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    The food is unbelievable!! The melding of the various components of each dish a a delicious surprise and I can’t wait to experience it again.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. David

    San Francisco2 Bewertungen

    5.0

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The Progress serves up a San Francisco-centric, eclectic menu with texture, crunch, unexpected flavor layers, savory plates meant for sharing and commentary. The ambiance is energetic, fun, uncramped—all in a great space. The vegetables, mostly portion of the menu yielded two flavorful and light gateways to the dinner: the Coal-roasted Bok Choy & Crispy Hodo Tofu and the Burrata & Scarlet Runner Beans. The Tierra Vegetables Masa Dumplings capped off the starter with a fun take on bite-sized tots—super fun for a pair to share. The Fried ‘Whole’ McFarland Springs Trout with turmeric-mandarin sauce, curry oil, golden beets, and sprouted lentils was excellent and robust. Get this plate if they are offering it. The Chile Roja-Roasted Don Watson Lamb with carrots, spring onion, and heirloom corn tortillas and a salsa verde fresh. What a great make-your-own dish. Delicious and fun to share for a small group. Overall, a great dining experience.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

The Progress wurde mit 4,8 Sternen von 2538 OpenTable-Gästen bewertet.

The Progress bietet Geschenkkarten an, die Sie hier erwerben können.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
MoDiMiDoFrSaSo
19:00
Heute 59 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
The Progress auf Google Maps

1525 Fillmore Street, San Francisco, CA 94115

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Beschreibung
    Das The Progress ist das Schwesterrestaurant vom State Bird Provisions (gleich nebenan) und ist auch die Vision von Koch sowie Besitzer Stuart Brioza und Nicole Krasinski, aber mit einem breiteren Rahmen. Hier erwarten Sie ein Menü für Familien zur freien Auswahl mit moderner, rustikaler kalifornischer Küche. Das Abendessen im Speisesaal bietet Ihnen ein Menü für USD 62 pro Person. Darin enthalten sind Snacks aus der Küche und vier große von jedem Tisch gewählte Platten, die auf die Größe der Gruppe angepasst werden. Die Bar ist die ganze Nacht geöffnet und bietet einen À-la-carte-Service an. Eine umfangreiche und vielseitige Weinkarte sowie eine sorgfältig kuratierte Auswahl an Cocktails runden das festliche Angebot ab.
  • Querstraße
    1525 Fillmore Street
  • Gebiet
    Western Addition
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 17:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Kalifornisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Public transit
    38, 38R, 22
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Komplette Bar, Wein
  • Telefonnummer
  • Räume für private Veranstaltungen
    At this century-old theatre-turned-restaurant, you’ll enjoy family-style fare from Stuart Brioza and Nicole Krasinski, the pair behind State Bird Provisions. With distinctive semi-private and private spaces, The Progress can host groups from 6 to 100.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    The Events Team: (415) 673-1294
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