Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. NoLita
The Musket Room, New York, NY
Ikone

The Musket Room

51 USD und darüber
Amerikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 8 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Bezaubernd
  • Besondere Anlässe
  • Innovativ
The Musket Room bringt den Geist von Neuseeland und die diversen Küchen des Landes in Manhattans Viertel Nolita. Der aus Neuseeland stammende Chefkoch und Eigentümer Matt Lambert hat eine Speisekarte kreiert, auf der die Entwicklung der neuseeländischen Küche von den Traditionen der Alten Welt und asiatischen Einflüssen bis hin zur heutige Zeit mit dem Einsatz von lokalen und saisonalen Angeboten zu finden ist. Das von einer Zeit als Neuseeland noch voll von Abenteurern und Entdeckern war inspirierte The Musket Room verfolgt einen modernen Ansatz der kulinarischen Vergangenheit des Landes und serviert Ihnen Abendessen sowie Getränke. Wenn Sie über Open Table reservieren erhalten Sie einen Platz im Hauptspeiseraum oder im Gartenzimmer, wo Sie jeweils à la carte oder die Degustationsmenüs mit der langen Geschichte oder der kurzen Geschichte genießen können. Degustationsmenüs müssen im Voraus gebucht werden. Falls Sie oder einer der anderen Gäste eine Allergie oder spezielle Ernährungsbedürfnisse hat, lassen Sie uns dies bitte wissen. Wenn Sie uns 24 Stunden vorher Bescheid geben, können wir auch Gerichte für Vegetarier und Veganer anbieten.

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Mary Attea

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2023

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2022

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2021

Von der OpenTable-Redaktion: Besuchen Sie dieses MICHELIN-Restaurant in Nolita und lassen Sie sich von den außergewöhnlichen Kreationen der Köchinnen Mary Attea und Camari Mick verwöhnen, die zu den „Best New Chefs“ von Food & Wine gehören. Hier erwartet Sie eine spannende Mischung aus raffinierten Gerichten wie Jamón Ibérico und geräucherten Muscheln in lockerer Atmosphäre. Nur wenige Fine-Dining-Restaurants in New York verbinden gehobene Küche und entspanntes Ambiente so gelungen wie dieses Juwel.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Amerikanisch, Vegetarisch / Vegan, Moderne amerikanische Küche
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Di.–Sa. 17:00 Uhr–21:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (212) 219-0764
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Räume für private Veranstaltungen
    The Musket Room has many options for Private Dining. We can accommodate up to 25 guests for a seated dinner in our back dining room overlooking our garden and up to 60 seated guests for the full restaurant. We can accommodate up to 75 guests for a cocktail reception.Please email Camilla at events@musketroom.com for inquires.
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2023
    2. MICHELIN 1 Star 2022
    3. MICHELIN 1 Star 2021
  • Gebiet
    NoLita
  • Querstraße
    Prince and Houston
  • Parking details
    Two garages one block away.
  • Public transit
    6, B, D, F, M, N, R, W
  • Weitere Details
    Bar mit Speisen, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Nebenräume, Vegan, Wein

Experiences

  • Holiday Menu at The Musket Room

    125,00 $ pro Person

    24. Dez. 2024 - 1. Jan. 2025
    Celebrate the holiday season at the Michelin-starred Musket Room 12/24 - 12/31 with an exclusive tasting menu featuring indulgent delights like caviar and white truffles. Inspired by the diverse backgrounds of their team, the menu honors each member's family traditions, bringing together a unique blend of flavors and stories in one unforgettable dining experience. *Vegans and dietary restrictions can be accommodated with advance notice.*
    Holiday Menu at The Musket Room Foto
  • NYE Early Seating

    125,00 $ pro Person

    Nur 31. Dez. 2024
    Celebrate New Years Eve at the Michelin-starred Musket Room with an exclusive tasting menu featuring indulgent delights like caviar and white truffles. Inspired by the diverse backgrounds of their team, the menu honors each member's family traditions, bringing together a unique blend of flavors and stories in one unforgettable dining experience. The Menu is $125 for the first seating and $165 for the second seating and it will include a toast of Billecart-Salmon, Brut Rosé, Champagne at midnight and additional course. *Vegans and dietary restrictions can be accommodated with advance notice.*
    NYE Early Seating Foto
  • NYE Late Seating

    165,00 $ pro Person

    Nur 31. Dez. 2024
    Celebrate New Years Eve at the Michelin-starred Musket Room with an exclusive tasting menu featuring indulgent delights like caviar and white truffles. Inspired by the diverse backgrounds of their team, the menu honors each member's family traditions, bringing together a unique blend of flavors and stories in one unforgettable dining experience. The Menu is $125 for the first seating and $165 for the second seating and it will include a toast of Billecart-Salmon, Brut Rosé, Champagne at midnight and additional course. *Vegans and dietary restrictions can be accommodated with advance notice.*
    NYE Late Seating Foto

Was 865 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,7Service
  • 4,6Ambiente
  • 4,2Preis-Leistung

LärmGemäßigt

865 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Hamburg

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 31. August 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Tolles Essen Super Service Sehr zu empfehlen

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Daniel

    VIP

    Hamburg

    7 Bewertungen

    5.0

    7 Bewertungen

    Besucht am 20. August 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Wirklich tolles Restaurant mit einer sehr guten Weinauswahl. Das Ambiente ist sehr schön, es ist aber etwas laut, wenn es voll ist. Unser Essen war hervorragend und auf den Punkt perfekt. Die Cocktails allerdings kann ich nicht empfehlen. Geschmacklich nichts besonderes und viel zu viel Alkohol. Alles in allem, aber ein sehr gutes Restaurant, was sich auch perfekt für besondere Anlässe eignet.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. ALLAN

    VIP

    Raum New York

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Truly exceptional across the board. Did a great job accomodating my gluten-free diet with their holiday tasting dinner. Great wine pairings with a wonderful sommelier.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Karen

    Atlanta Metro

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great experience. Food was amazing and service was great!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Lubo

    VIP

    Dallas

    49 Bewertungen

    1.0

    49 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 2
    4. Ambiente 2
    Possibly the worst fine dining experiences I’ve ever had. Having dined at the restaurant in 2016 I was looking forward to returning to spend a lovely evening with friends. Unfortunately, the dinner turned into an utter disaster. The food from start to finish was below any standard, let along for a one-star Michelin establishment. Amuse bouche was underwhelming with the crust overpowering the overall taste. The second course - two pieces of leak was not well balanced with the leak dominating the taste with no other flavours come through. The corn bread was cut into big wedges and was dry. Although it was paired with rosemary butter, the quince jam overpowered it. The quail was dry and impossible to eat given served in a bowl and not deboned. The lamb was overcooked and dry and even with the sauce which helped was unimpressive. The only course that actually could have been great was the bison tartare if it wasn’t for the unnecessary aioli and chips (yes chips) - a simply touch to truffle olive oil would have made it the star of the menu. When asked if I can see the chef, I was told she was having dinner at the bar!!!!! The manager who rather than acknowledging the feedback we gave him decided to disagree and said that maybe this establishment is not aimed for fine dining and going for ‘hearty’ earthy flavours of Louisiana. He then "attempted” to fix the situation with a vegan desert and a concoction of drink that looked like it was as mixed with spoilt cream. Furthermore both deserts were absolutely inedible. So all in all, an absolute disgrace for an establishment that wants to mark itself as Michelin fine dining. The situation should definitely be addressed as simply unacceptable and I will address with Michelin as well.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Patrick

    Raum New York

    1 Bewertung

    3.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 2
    4. Ambiente 5
    Food is very good, drinks are excellent. Adam, the somm, is exceptional. Overall I can see the potential for an amazing time at dinner, but our experience was just ok. Our server left early in our meal due to feeling sick- totally fine, totally understandable, so glad she got to go home to rest. But…no one picked us up as a table. Adam handled our drinks and checked in on us but no one was overseeing our food coming out in a timely fashion. Two other two tops next to us got seated well after us- one caught up to us, passed us, and had their full tasting menu done before us. The others caught up to us before one of the bussers seemed to finally notice what was going on and tried to speed us up. What should be about a two hour experience took over 3.5 hours. For the price point and a Michelin star experience I expect a more professional, organized experience with a front of house staff equipped to handle something routine like a server leaving. A shame the service put a damper on a fine culinary experience.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Anthony

    Raum New York

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing experience, food and service were outstanding, we had a good time on Christmas eve. Good wine good wine!!! Definitely will comeback and recommend to my friends

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Abby

    VIP

    San Francisco

    2 Bewertungen

    1.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 19. Dezember 2024

    1. Gesamt 1
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    The portions were extremely small. We all left hungry

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Jeff

    Raum New York

    10 Bewertungen

    5.0

    10 Bewertungen

    Besucht am 18. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent meal, as always! Can't go wrong with the tasting menu or a la carte. Don't skip the bread w/ anchovy butter!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Jackie

    Greater Boston

    22 Bewertungen

    5.0

    22 Bewertungen

    Besucht am 13. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    It's wonderful to return to a restaurant after many years and find that it is still excellent. Adam at the Musket Room was an incredibly gracious host. He said something that you don't hear in many restaurants in New York when our table was delayed, "We are here to wait on you, not for you to wait on us." He generously bought us some drinks and nibbles to make up for the wait. We were celebrating a birthday and he made the birthday girl feel very special. The breads and spreads were wonderful. I don't know which was better the anchovy butter or the chicken liver mousse and everything looked beautiful. We had the caviar service which was fun and delicious! Also, the Hamachi, the endive salad and the gnocchi. For mains we have the salmon, the Wagyu beef, and the duck. Everything was beautifully presented and gobbled up! We did think the desserts were not as delicious as the rest of the meal. The panna cotta and the vegan cheesecake were more curious than divine, but nice. He sent out the vacherin as a bday surprise and that was EXCELLENT! Totally SOLID meal. We look forward to trying Rafs and coming back to the Musket Room again. We

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

The Musket Room wurde mit 4,6 Sternen von 865 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 8 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
The Musket Room auf Google Maps

265 Elizabeth St., CI, New York, NY 10012

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2023
    2. MICHELIN 1 Star 2022
    3. MICHELIN 1 Star 2021
  • Querstraße
    Prince and Houston
  • Gebiet
    NoLita
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Di.–Sa. 17:00 Uhr–21:30 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Amerikanisch, Vegetarisch / Vegan, Moderne amerikanische Küche
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Two garages one block away.
  • Public transit
    6, B, D, F, M, N, R, W
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bar mit Speisen, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Nebenräume, Vegan, Wein
  • Telefonnummer
    (212) 219-0764
  • Räume für private Veranstaltungen
    The Musket Room has many options for Private Dining. We can accommodate up to 25 guests for a seated dinner in our back dining room overlooking our garden and up to 60 seated guests for the full restaurant. We can accommodate up to 75 guests for a cocktail reception.Please email Camilla at events@musketroom.com for inquires.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo