Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Irland, Republik
  3. Munster
  4. County Kerry
  5. Dingle
The Half Door Restaurant, Dingle, County Kerry

The Half Door Restaurant

4.6
4,6
221 Bewertungen
31 bis 50 Euro
Aus Dem Meer

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 5 Mal reserviert
  • Bezaubernd
  • Besondere Anlässe
  • Auserlesene Weine
Welcome to The Half Door! Exquisite dining experience, showcasing sumptuous dishes, lovingly prepared with the finest in Irish organic produce.

Restaurants die Ihnen auch gefallen könnten:

Alle anzeigen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 Euro
  • Küchen
    Aus Dem Meer, Modern Europäisch, Bioküche
  • Öffnungszeiten
    Di–Sa 17:00 Uhr–23:30 Uhr So 12:00 Uhr–15:30 Uhr
  • Telefonnummer
  • Zahlungsmethoden
    Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Conor O'Connor

Was 221 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,4Service
  • 4,5Ambiente
  • 4,2Preis-Leistung

LärmGemäßigt

221 Bewertungen
  1. JoachimT

    Maastricht2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 29. Juni 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Sehr netter zuvorkommender Service in schönem Ambiente. Das Essen war fantastisch, frischer Steinbutt, perfekt zubereitet und auch die Vorspeisen waren sehr gut. Eine ganz klare Empfehlung von uns!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Aimee

    New Orleans3 Bewertungen

    5.0

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Fantastic food and experience. Excellent service. So kind and understanding towards our 2 year old and provided a high chair and kids utensils. Quiet cute restaurant.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    Munster1 Bewertung

    4.0

    Besucht am 17. März 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent food and service. Portions just about adequate relative to cost. Monkfish definitely overpriced for the amount served on plate. Overall a very pleasant and enjoyable culinary experience!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. JerryK

    San Francisco2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 16. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    A great Dingle dining experience that has remained consistent through many years. Excellent fresh seafood and a considered and fairly priced wine list. Highly recommended 👏

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. OpenTable-Gast

    Dublin2 Bewertungen

    2.0

    Besucht am 15. März 2025

    1. Gesamt 2
    2. Essen 3
    3. Service 1
    4. Ambiente 4
    From my memory of growing up in the area, Half Door was always such a reputable restaurant that was always a treat with exceptional food and service. Unfortunately, I was really disappointed with our experience this weekend. We didn't get to sit for our 8pm booking until 8.50pm... Our table wasn't set properly, having to ask for glasses, cutlery, napkins, etc. There were also napkins left on the floor from the previous booking. They got our order wrong. The manager on duty apologised and told us our drinks were complimentary - when we got our bill, they were not.... I didn't even dispute it at that stage. I really hope this was just a blip or a result of a staffing issue, but I don't know if I will be going back to find out. It honestly just felt like we paid over 300euro to be put in a bad mood.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Frank

    Greater Boston2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 30. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    My wife and I ate there on 30th December and availed of the early bird dinner menu (3 courses for €45 I believe). We loved the starters (caeser salad - DELISH! and mushroom and bacon gratin), the main dishes were a sizeable portion (butternut squash risotto and wild fish of the day) followed by lovely desserts (vanilla caramel creme brulee and orange panna cotta). My wife appreciated the N/A drink options. And all the staff were lovely and very attentive. We will definitely return when we come back to Dingle.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Sinéad

    Dublin3 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 1. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Fabulous food, great service. Friendly staff, le Gaeilge.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Padraig

    Munster1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 27. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Beautiful food and setting with wonderful staff. I would highly recommend. We will be making this our go to in Dingle.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Karen VIP

    Dallas28 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 25. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent service w/deliciously fresh seafood & more

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Dennis

    Hawaii41 Bewertungen

    1.0

    Besucht am 21. Oktober 2024

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 1
    4. Ambiente 1
    We made a reservation and were placed first on a waiting list. When we arrived at the restaurant, the lights were off and the place closed. Tried calling, but got no answer.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

The Half Door Restaurant wurde mit 4,6 Sternen von 221 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 5 Mal reserviert
The Half Door Restaurant auf Google Maps

3 John's Street, Dingle, County Kerry V92 AY98

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    Dingle
  • Öffnungszeiten
    Di–Sa 17:00 Uhr–23:30 Uhr So 12:00 Uhr–15:30 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 Euro
  • Küchen
    Aus Dem Meer, Modern Europäisch, Bioküche
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Ohne
  • Zahlungsmethoden
    Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Conor O'Connor
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein, Wochenendbrunch
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo