Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York State
  4. Dutchess
  5. Hyde Park
Dining Room - The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America, Hyde Park, NY

The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America

4.7
4,7
4401 Bewertungen
31 bis 50 USD
Französisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 22 Mal reserviert
  • Besondere Anlässe
  • Innovativ
  • Besonders
Das elegante und auffallend moderne französische Restaurant ist nach Frankreichs bekanntestem Koch Paul Bocuse benannt. Das Bocuse Restaurant erfindet die klassische französische Küche durch das Prisma hochmoderner Kochtechniken neu und bringt so einen neuen Stil des ungezwungenen und dennoch anspruchsvollen Service inmitten einer atemberaubenden Innenarchitektur hervor. Mit seiner außergewöhnlichen Weinkarte an französischen Weinen und einem innovativen Cocktail-Programm stellt das The Bocuse Restaurant ein einzigartiges und spannendes kulinarisches Erlebnis der Weltklasse dar.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Französisch
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Di–Sa 11:30 Uhr–13:00 Uhr Abendessen Di–Sa 18:00 Uhr–20:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (845) 471-6608
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Keine Bargeldzahlung, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Räume für private Veranstaltungen
    Whether celebrating a special occasion with family and friends or hosting a corporate outing, The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America can accommodate all your special event needs.
  • Gebiet
    Hyde Park
  • Querstraße
    Route 9
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein

Was 4.401 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.7
4,7 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,6Service
  • 4,6Ambiente
  • 4,6Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • New York State

    Französisch

  • Dutchess

    Beste Gesamtbewertung

  • Dutchess

    Bestes Essen

  • Dutchess

    Bester Service

  • Dutchess

    Bestes Ambiente

  • Dutchess

    Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

  • Dutchess

    Für Gruppen geeignet

  • Dutchess

    Gesund

  • Dutchess

    Auserlesene Weine

  • Dutchess

    Besondere Anlässe

  • Dutchess

    Belebt

  • Dutchess

    Am häufigsten gebucht

4.401 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Raum New York

    5 Bewertungen

    VIP
    5.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 6. November 2021

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Tom

    Raum New York

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    A pleasurable experience. Food was excellent, wait staff were engaging and professional.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Carol

    New York State

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    A true culinary experience awaits you at the CIA Bocuse Restaurant. The servers are thoroughly professional and love explaining how the food is made and what the ingredients are. Questions are answered promptly. Service is precise (no one has to ask what you ordered). The food is exquisite and very special, exotic and delicious. We will definitely be back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Ellen

    Raum New York

    18 Bewertungen

    5.0

    18 Bewertungen

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    What a refreshing reminder of what great service looks and feels like, when under the guidance of professionals! The food, of course, was delicious-approachable but creative, portion size just right. A memorable experience-I hope to return soon.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Maureen

    Raum New York

    15 Bewertungen

    VIP
    5.0

    15 Bewertungen

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The Bocuse restaurant at the beautiful CIA is wonderful- a lovely experience … from entering/being seated … the service and meal were outstanding… we were dining with an Alum and were made to feel like returning home! Cheers to the Chef,team with Katie V leading and our student server Matthew R and entire team! Highly recommend this experience…

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Lisa

    Raum New York

    13 Bewertungen

    VIP
    4.0

    13 Bewertungen

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 2
    4. Ambiente 5
    The service really needs help. Some were not vocal enough. The ppl that delivered the food and provided the explanations regarding the dishes were great. When the server dropped off the gluten free bread they didn't even say it was gluten free bread. Then the real bread came by and my friends were like we just ate your bread. The dairy and gluten free dessert was excellent. We will be back, thank you.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Adam

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Steak tartare was outstanding. My wife got the crème brûlée and was the best ever.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. William

    Raum New York

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything was perfect! Food was delicious and the service was on point.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Deidre

    New York State

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Delicious food, wonderful service, and great atmosphere. We will definitely be back!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Todd

    San Diego

    1 Bewertung

    2.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 1
    4. Ambiente 1
    Eating any of the CIA restaurants requires a spirit of generosity to help students appreciate and tune their craft from a patron's perspective. Unfortunately, those students do not always have a receptive attitude, and instead believe (mistakenly) that they are competent in their skills and quality of customer interaction. Perhaps that is what CIA's primary objective is: to build that confidence. If only the food and service reflected some substance behind the facade! As one example at the Bocuse: Chicken Fricassée is one of the easiest dishes to make, but the Bocuse offering was awful and had to be sent back. Why? Far too much salt, no cream, and tough chicken, creating an inedible mess. Further, this dish sat in front of me uneaten while the rest of our party finished their entrees...no one ever checked in on our status. So on this day's prix fixe menu, I didn't receive a main course - but no adjustment was made to the bill. Now some of these young people are very nice, but many seem anti-social and really struggling with front-of-the-house comportment -- often not even able to make eye contact or communicate effectively. Which makes remedying problems like the ones we experienced during our visit to two CIA restaurants challenging. But after two years of CIA training, you would think something as simple and basic as Chicken Fricassée would be doable -- as would something as simple and basic as checking in on patrons. Combined with an equally poor performance the previous evening at American Bounty (where ***three*** dishes were an epic fail), we will not be returning to CIA for any of our meals. The concepts are dreary, execution is uneven or poor, presentation is equally all over the place, and service generally struggles. Frankly, if our experience is any indication, this does not bode well for culinary arts in America. Lastly, one Bocuse highlight was a "tableside Amish hand-crank ice cream experience." That performance was truly fun and yummy.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America wurde mit 4,7 Sternen von 4401 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 22 Mal reserviert
The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America auf Google Maps

1946 Campus Drive, Hyde Park, NY 12538

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Route 9
  • Gebiet
    Hyde Park
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Di–Sa 11:30 Uhr–13:00 Uhr Abendessen Di–Sa 18:00 Uhr–20:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Französisch
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Keine Bargeldzahlung, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein
  • Telefonnummer
    (845) 471-6608
  • Räume für private Veranstaltungen
    Whether celebrating a special occasion with family and friends or hosting a corporate outing, The Bocuse Restaurant at The Culinary Institute of America can accommodate all your special event needs.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo