Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area
  4. San Francisco
  5. Western Addition
State Bird Provisions, San Francisco, CA
Ikone

State Bird Provisions

51 USD und darüber
Kalifornisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 46 Mal reserviert
  • Belebt
  • Besondere Anlässe
  • Innovativ
Das State Bird Provisions ist ein abenteuerliches, einfallsreiches, köstliches, nachdenkliches und zeitgenössisches amerikanisches Restaurant; was als ein Rezept für die Zubereitung von Wachteln begann, hat sich langsam zu einem Restaurant ohne vorherbestimmte Elemente entwickelt.

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Stuart Brioza & Nicole Krasinski

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2024

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2023

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2022

Von der OpenTable-Redaktion: Oft gerät der Besuch in einem Restaurant mit MICHELIN-Stern etwas förmlich, nicht jedoch im visionären State Bird Provisions. Wenn hier der Dim-Sum-Wagen vorbeirollt, möchte man am liebsten gleich die nächste Bestellung aufgeben – etwa Käse-Sauerkraut-Pfannkuchen oder andere neu-amerikanische Gerichte mit asiatischem Twist. Dank der ständig wechselnden Speisekarte von den James Beard Award-prämierten Köchen Stuart Brioza und Nicole Krasinski wird jeder Besuch besser als der vorherige.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo–Do, So 17:30 Uhr–22:00 Uhr Fr, Sa 17:30 Uhr–22:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (415) 795-1272
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Gebiet
    Western Addition
  • Querstraße
    Geary
  • Parking details
    If street parking is not available, the closest parking garage is in the Kabuki Theater building on the corner of Fillmore and Post Streets.
  • Public transit
    Conveniently located near the MUNI 22 and 38 bus lines.
  • Weitere Details
    Bier, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Wein

Was 3.238 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,7Service
  • 4,6Ambiente
  • 4,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • San Francisco

    Kalifornisch

3.238 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    San Francisco

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 11. August 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    AMAZING!!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 2. Mai 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing! Amazing! Amazing!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    Baja California

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 27. Oktober 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    AMAZING!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. OpenTable-Gast

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 28. Juni 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. OpenTable-Gast

    Berlin

    7 Bewertungen

    5.0

    7 Bewertungen

    Besucht am 7. September 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Wenn man sich auf die Art wie in diesem Restaurant gekocht und serviert wird einlässt und es mag und versteht dann muss man es auf jeden Fall besuchen. Mit das beste was ich an der Westküste der USA in einem Restaurant gegessen habe. Richtig schön auch der Blick in die offene Küche.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. SusanM

    VIP

    San Francisco

    14 Bewertungen

    5.0

    14 Bewertungen

    Besucht am 2. Juni 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    So much flavor!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Jasmine

    Los Angeles

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing food. A must go in San Francisco! The trout dip and duck liver pate are our favorites.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Robin

    Las Vegas

    10 Bewertungen

    5.0

    10 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    We were able to snag a 5:30 tables at the counter on Friday night. Doors open at 5:30 and reservations are highly recommended and there is a waitlist line for those without. The team has a chat and a cheer before opening the doors and the vibe is upbeat and cheery. The waitstaff is friendly and accommodating. Our server explained how the menu worked and asked if we had any food allergies which we did. He consulted on the current menu and marked it so we me what was okay, what could be modified and what simply could not which was very helpful. We ordered a porter beer and I had 2 glasses of Syrah. The wine by the glass selection was nothing special but good. Most of the dishes are served dim sum style, tiny bites for two which allows you to sample many without getting too full to enjoy the experience. We began with a couple of oysters which my companion said were delicious. Then we shared the duck pate with teeny corn muffins. It was creamy with a great flavor. Then we shared the smoked trout dip with potato chips. Yummy with a nice balance of flavors., I ordered the broccoli which was a bit of a disappointment- blanched broccoli with some everything bagel seasoning thrown on it. Next up were these fabulous tiny pork ribs with a spicy sauce. Then we had a burrata topped with 5 pepper and in top of some sort of bread. It was good but not outstanding. I then ordered the beef tartare that was to die for in its complexity of flavors. Lastly we skipped dessert to try the blue corn pancakes with bruised bacon and coffee butter that simply rocked. Our damage was $175 I highly recommend you give this place a try!

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Rona

    San Francisco

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    SBP is an amazing spot. The food is delicious. They have a set menu as well tapas style dishes they present to you. These items run from $6-$16. Great spot to go with a few friends. The staff is friendly and very attentive.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Alex

    Chicago

    5 Bewertungen

    5.0

    5 Bewertungen

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Absolutely incredible meal! Everything about it from start to finish was near perfection! Firstly, the hospitality is on point. A server is always right there when you need them to be and they made the amazing suggestion to get half an order of each of the pancakes rather than a full order of one. The servers that come around with the trays of food also know what they’re doing. When I ordered a single oyster for myself and my partner made a comment about not liking oysters, the servers gave us an extra one for free just so my partner could try it. This was an absolutely amazing opportunity to show not just above-and-beyond hospitality, but also that the restaurant truly believes in the quality of its food. And you know what? My partner did say it was the best oyster he ever had! They’re known for their quail however, I just think it’s not meaty enough of a bird for how it was prepared (Most parts were more breading than quail). As for everything else I tried, I just can’t think of any criticisms at all. I guess I could complain about my glass of rosé but that’s entirely my fault. I went with sparkling when I should have gone with still. The hit of the night were the blue corn-pepita pancakes with braised bacon and coffee butter. I wasn’t even going to order it until the server made the suggestion and I’m glad they did! The pecorino and ricotta pancakes are good too just not as good. The wedge salad is all the right balance of flavors with a nice crunch of lettuce to feel extra bright and fresh. The fried brussel sprouts are paired with an incredibly deep cashew satay sauce. The umami richness is impeccable. The almond financiers with duck liver mousse are another example of perfect balance in flavor. The financiers are light and fluffy and the mousse is smooth and delicate. I thought the burrata and bread dish came a too late into the night for us to fully enjoy however the peanut milk was the perfect cap to our evening.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

State Bird Provisions wurde mit 4,8 Sternen von 3238 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 46 Mal reserviert
State Bird Provisions auf Google Maps

1529 Fillmore Street, San Francisco, CA 94115

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2024
    2. MICHELIN 1 Star 2023
    3. MICHELIN 1 Star 2022
  • Querstraße
    Geary
  • Gebiet
    Western Addition
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo–Do, So 17:30 Uhr–22:00 Uhr Fr, Sa 17:30 Uhr–22:30 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Amerikanisch
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    If street parking is not available, the closest parking garage is in the Kabuki Theater building on the corner of Fillmore and Post Streets.
  • Public transit
    Conveniently located near the MUNI 22 and 38 bus lines.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bier, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Wein
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo