Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois
  4. Chicago
  5. West Loop
Sepia, Chicago, IL
Ikone

Sepia

51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
Foto von Sepia Restaurant

Sepia

4,8
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
West Loop

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 47 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Auserlesene Weine
  • Besonders
Im Sepia fügen sich nahtlos vornehme und ländliche sowie klassische und moderne Elemente zusammen - das Restaurant ist ein echter Klassiker. Der stilvoll gestaltete Raum ist warm und einladend, die Atmosphäre ist gemütlich und lebhaft zugleich. Überall im Sepia spürt man die Liebe zum Detail, sowohl im Raum als auch auf dem Teller - angefangen bei den maßgefertigen Jugendstil-Fliesenböden, über handgefertigte Schreinerarbeiten bis hin zu Vintage-Gläsern. Die einfache Eleganz des Raumes dient als perfekte Kulisse für die erfinderische amerikanische Küche. Die produkorientierte, saisonale Speisekarte des Kochs Andrew Zimmerman ist auf die Reinheit und hohe Qualität der verwendeten Zutaten ausgerichtet und zeigt auch die Leidenschaft, die er für seine Arbeit empfindet. Das Sepia feiert Tradition mit modernen Akzenten.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Andrew Zimmerman

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2022

Von der OpenTable-Redaktion: Das saisonale amerikanische Degustationsmenü von Koch Andrew Zimmerman ist so gut, dass sein beliebtes Restaurant im West Loop seit der ersten Auszeichnung im Jahr 2011 durchgehend einen MICHELIN-Stern erhalten hat. Genießen Sie hier ein variables Vier-Gänge-Abendessen, etwa mit knusprigem Ricotta-Gnudi, geröstetem Seeteufel mit kleinen Venusmuscheln oder süßer Erbsen-Pavlova mit Meyer-Zitronensorbet. Bestellen Sie dazu auf jeden Fall den passenden Wein – für seine Auswahl hat das Sepia den 2022 Best of Award of Excellence des Wine Spectator gewonnen. Das einzigartige Ambiente – eine ehemalige Druckerei aus dem Jahr 1890 mit Jugendstilböden und unverputzten Ziegelwänden – rundet das Gourmet-Erlebnis gelungen ab.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Vom Hof auf den Tisch, Amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Fr., Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Abendessen Mo.–Do. 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (312) 441-1920
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Räume für private Veranstaltungen
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Gebiet
    West Loop
  • Querstraße
    Randolph
  • Parking details
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein, zum Mitnehmen

Experiences

  • New Year's Eve 2024

    125,00 $ pro Person

    Nur 31. Dez. 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!
  • New Year's Eve 2024

    175,00 $ pro Person

    Nur 31. Dez. 2024
    Ring in 2025 at Sepia with a special tasting menu designed by Executive Chef Andrew Zimmerman and Chef de Cuisine Kyle Cottle. For those with after-dinner plans, choose our abbreviated menu, available from 5:00 PM to 7:00 PM. For those looking for a more opulent experience, join us from 8:00 PM to 10:00 PM to enjoy extra courses and a champagne toast. Round out your experience with optional wine pairings, carefully selected by Wine Director Jake Bennie. First Seating: $125 per person Second Seating: $175 per person Menu details to follow!

Was 5.353 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,6Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Chicago / Illinois

    Moderne amerikanische Küche

  • Chicago

    Moderne amerikanische Küche

5.353 Bewertungen
  1. Diningoutandabout

    Austin

    19 Bewertungen

    5.0

    19 Bewertungen

    Besucht am 23. Januar 2022

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing, amazing, amazing!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Chicago

    5 Bewertungen

    VIP
    5.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 14. September 2021

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing :)

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    Chicago

    2 Bewertungen

    VIP
    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 9. Juni 2021

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Wonderful dinner.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Louis

    Chicago

    5 Bewertungen

    5.0

    5 Bewertungen

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Food was just outstanding and our waitress (Tangy) was absolutely outstanding! My wife and I visit many Michelin Star restaurants. Sepia ranks up there with the best of them!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Jen

    Richmond

    7 Bewertungen

    VIP
    2.0

    7 Bewertungen

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Unfortunately, the whole experience was underwhelming, mostly because a couple of the entrée courses were just not very good and for the price you pay, you really are hoping for it to be extra extraordinary. The smoked trout was quite fishy, I like roe but it did not pair well with the short rib at all and ruined the dish for a couple of us at the table and our dessert had such an overpowering flavor of butterscotch that it was practically in edible. Our server was really wonderful at the beginning, and we never, really even complained about the food, but towards the end of our meal, she just seemed to be annoyed with us and completely changed her attitude, which left us really feeling that we chose the wrong restaurant for our big night out in Chicago. Like I said before, sadly our visit was very underwhelming and I can’t say I’d recommend Sepia to others.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Yves

    Montreal

    5 Bewertungen

    5.0

    5 Bewertungen

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing dinner to celebrate the birthday of a friend, we were four guests. We got in, someone greets us with warmth hospitality, they offered to check our coats, then we get to our table and Sepia had printed a menu with a special Happy Birthday printed on it! Alex, the server, was so professional, hospitable and authentic: we felt like he was one of the owners! We ordered cocktails that were amazing, even the simple classic Gin and Tonic! The menu was a four courses with 4 or 5 choices per courses. We added an extra course by adding Caviar… OMG totally the best decision we could take! Every meals that followed, and I mean it, were a Heavenly delicacy. It was the first time for everyone of us going to a Michelin restaurant and we understood why it has such a rating… Worth to mention, we had gluten and soy allergy and all the guests were treated with such professionalism, it was very reassuring. The quality of every aliments was outstanding: all guests were feeling absolutely great after the dinner and the next day… definitely a blast and a must to go to once visiting Chicago. Thank you Sepia for offering such a wonderful experience!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Kassandra

    Chicago

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The most enjoyable food I have ever had and the greatest server ever!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Fredrick

    Chicago

    10 Bewertungen

    VIP
    5.0

    10 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Sepia never disappoints. The bar features creative, well balanced and delicious cocktails. We had the 4 course and each of the choices were bright and flavorful. The king crab etouffee was a great dish, I really loved all of what I ordered. Service was excellent, very attentive and knowledgeable.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. David

    Cleveland

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Outstanding dining experience. Celebrated a birthday and they had very nice attention to detail. Hostesses knew ahead of time, menus had “happy birthday” additional birthday plates etc. The whiskey flight was a great introduction to nice whiskey and the bartender was very knowledgeable. The wait staff was warm, responsive, and anticipatory which allowed us to fully immerse ourselves in the dining experience. Each course was exceptional. The dishes were flavorful, committed to a theme, complex but not unnecessarily so. I particularly enjoyed the king crab étouffée. Highly recommend this dining experience to anyone in the Chicago area!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Lesley

    New Orleans

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    From beginning to end my first experience at a Michelin star restaurant was wonderful! Each course was outstanding. My favorite was the Leek and Popcorn Veloute and the white sesame mont blac. Service was also thoughtful and elevated.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Sepia bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (312) 441-1920.

Sepia wurde mit 4,8 Sternen von 5353 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Foto von Sepia Restaurant

Sepia

4,8
51 USD und darüber
Moderne amerikanische Küche
West Loop

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 47 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Sepia auf Google Maps

123 North Jefferson St, Chicago, IL 60661

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Querstraße
    Randolph
  • Gebiet
    West Loop
  • Öffnungszeiten
    Fr., Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Abendessen Mo.–Do. 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Vom Hof auf den Tisch, Amerikanisch
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Public transit
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein, zum Mitnehmen
  • Telefonnummer
    (312) 441-1920
  • Räume für private Veranstaltungen
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo