Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Downtown / Gaslamp
Entrance  - Provisional Restaurant at Pendry San Diego, San Diego, CA
Provisional Restaurant at Pendry San Diego, San Diego, CA
Restaurant Interior  - Provisional Restaurant at Pendry San Diego, San Diego, CA
Outdoor Dining  - Provisional Restaurant at Pendry San Diego, San Diego, CA
Dining Area  - Provisional Restaurant at Pendry San Diego, San Diego, CA

Provisional Restaurant at Pendry San Diego

4.6
4,6
991 Bewertungen
31 bis 50 USD
Amerikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Verfügbare Uhrzeiten

Derzeit gibt es innerhalb von 2,5 Stunden vor/nach Ihrer angefragten Uhrzeit keine Online‑Verfügbarkeit. Möchten Sie es mit einer anderen Uhrzeit versuchen?

Heute 33 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Ideal zum Brunchen
  • Bezaubernd
  • Für Gruppen geeignet
Provisional Kitchen, Café & Mercantile, open for daily for brunch and select evenings for dinner. Provisional is a sprawling, sunlit communal dining space featuring a Vittoria Coffee espresso bar, bistro tables, and a retail space set within a greenhouse, where guests can shop a curated collection of homeware, ceramics, apothecary items, pantry staples, and jewelry.

Provisional serves some of the best cuisine in the city, featuring favorites such as housemade pasta, woodfire-oven baked pizza and Italian-inspired entrées; our lively brunch features bottomless mimosas and seasonal creations.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Restaurants die Ihnen auch gefallen könnten:

Alle anzeigen

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Pizza Bar, Italienisch
  • Öffnungszeiten
    Brunch Täglich 7:00 Uhr–14:00 Uhr Abendessen Mi., Do., So. 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr., Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (619) 738-7300
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Brandon Sloan
  • Gebiet
    Downtown / Gaslamp
  • Querstraße
    J Street
  • Parking details
    Paid Valet is also offered nightly at the Pendry Hotel, at the corner of 5th & J, and plenty of garage parking is available close by. **Currently, please be advised that 5th Avenue is closed for driving/parking Wednesday-Sunday**
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Hundefreundlich, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Experiences

  • Sunday Supper

    Mehrere Termine verfügbar
    Join us for Sunday Supper, a new weekly dinner series at Provisional Kitchen where Executive Chef Brandon Sloan puts his personal touch on a classic family-style meal. The January menu features Wagyu Osso Bucco Beef Bourguignon, February serves a homemade Lasagna Bolognese and March will highlight a SCF Roasted Pork Loin.
    Sunday Supper Foto
  • Valentine's Day

    14. Feb. 2025 - 16. Feb. 2025
    Bring your favorite Valentine to Provisional Kitchen for an enchanted evening featuring Executive Chef Brandon Sloan’s dinner for two alongside live music, champagne pairings, special surprises and more. Valentine’s menu available February 14-16.

Specials

  • Date Night at Provisional

    Mehrere Termine verfügbar
    Do - 17:00 - 20:00
    Table for two. Introducing Date Night at Provisional, a weekly special menu by Chef Brandon Sloan featuring three courses of Italian-inspired favorites alongside live music and a glass of bubbles, plus optional cocktail and wine pairings, set for you and your favorite plus one. Every Thursday evening, $100 per couple. Only at Provisional.
  • Wine Down Wednesdays

    Mehrere Termine verfügbar
    Mi - 17:00 - 20:45
    Join us at Provisional for live acoustic music, weekly wine specials, and complimentary cheese tastings from Chef Brandon Sloan. Every Wednesday from 5:00M – 8:00PM.

Was 991 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,6Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,3Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • San Diego

    Meistgebuchte 1000-Punkte-Tische

991 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    San Diego

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 25. Dezember 2022

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Xmas dinner

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. AprilD

    VIP

    San Diego

    10 Bewertungen

    5.0

    10 Bewertungen

    Besucht am 26. Dezember 2021

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Christmas dinner

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Karina

    Tahoe

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Food was exceptional ! Had great steak definitely recommend to try this place. Came here for a date night and it was perfect.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Nicholas

    San Diego

    25 Bewertungen

    5.0

    25 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great service, beautiful place and amazing food. Had multiple pasta dishes to share with my wife. We didn’t bring any food home! The food coma was worth it!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Yael

    VIP

    Chicago

    41 Bewertungen

    4.0

    41 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Food was meh. Nothing to go back for: grilled octopus was half warm half cold sitting on top of mashed red potatoes that was too salty. Filet mignon was just ok served next to fairly large bouquet of fresh herbs such as rosemary, thyme, parsley and Green Bay leaf tied together with a rubber band and obviously not edible. The warm berry crisp was tart and salty and as such was left on the table. Food took a long time to come out of the kitchen, and the waiter forgot to either put in the order of Calabrian potatoes, or simply forgot to serve them. In any rate, disappointing.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Snehit

    VIP

    San Diego

    11 Bewertungen

    4.0

    11 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Great food, good drinks . Carrots and the honey ricotta cheese were great apps. Dessert- chocolate bar was tasty as well.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Laura

    San Diego

    3 Bewertungen

    3.0

    3 Bewertungen

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    Expected more for a well-rated restaurant at a really nice hotel. Service was so-so (server seemed to be new, or not well trained). It was half price wine bottle night, but they were out of one of the two reds for the offer (but they did honor a request to substitute a different bottle in and get the half off, so that was good). They were out of the special entree for the night (and it was only 6:30pm!). The food we ordered was mostly really good and well-prepared (one person ordered a steak and it wasn't cooked to his liking, however). Only one seafood entree option on the menu (salmon). It was good but would have liked some other options for seafood. It was a Wednesday night, so maybe a mid-week lull?

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Jeff

    San Diego

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 19. Januar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 3
    4. Ambiente 5
    They did not have our reservation ready when we arrived. No reserved table. They sat other walk in customers before us, then we had to sit at a shared table. What is the use of a reservation if they don’t honor it?

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. OpenTable-Gast

    Greater Boston

    2 Bewertungen

    2.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 19. Januar 2025

    1. Gesamt 2
    2. Essen 1
    3. Service 2
    4. Ambiente 2
    Caccio e peppe sans goût, wagyu steak trop cuit et insipide. Service lent et table sans nappe. Vins hors de prix. Prix sans rapport avec la prestation. Pas recommandé.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Marian

    Glasgow

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 18. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Food and service were amazing. Highly recommended.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Provisional Restaurant at Pendry San Diego bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (619) 738-7300.

Provisional Restaurant at Pendry San Diego wurde mit 4,6 Sternen von 991 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Verfügbare Uhrzeiten

Derzeit gibt es innerhalb von 2,5 Stunden vor/nach Ihrer angefragten Uhrzeit keine Online‑Verfügbarkeit. Möchten Sie es mit einer anderen Uhrzeit versuchen?

Heute 33 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Provisional Restaurant at Pendry San Diego auf Google Maps

425 5th Avenue, San Diego, CA 92101

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    J Street
  • Gebiet
    Downtown / Gaslamp
  • Öffnungszeiten
    Brunch Täglich 7:00 Uhr–14:00 Uhr Abendessen Mi., Do., So. 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr., Sa. 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Pizza Bar, Italienisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Paid Valet is also offered nightly at the Pendry Hotel, at the corner of 5th & J, and plenty of garage parking is available close by. **Currently, please be advised that 5th Avenue is closed for driving/parking Wednesday-Sunday**
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Brandon Sloan
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Hundefreundlich, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo