Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Dallas - Fort Worth
  4. Dallas Suburbs
  5. Flower Mound
Prime Farm to Table, Flower Mound, TX

Prime Farm to Table

4.7
4,7
1087 Bewertungen
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:30
Heute 9 Mal reserviert
  • Nachbarschafts-Restaurant
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
Das PRIME bietet Ihnen gehobene neue amerikanische Küche in ungezwungener und entspannter Atmosphäre. Unser Ziel ist es unsere regionalen Bauern hier in Texas so stark wie möglich zu unterstützen. Wir sind stolz darauf und denken es geht nicht nur um Erzeugnisse direkt vom Bauern, sondern darum eine Beziehung zu unseren Bauern aufzubauen. Wir fordern uns selbst mit häufig wechselnden Speisekarten heraus und kochen sowohl wie in alten Zeiten, als auch mit modernen Kochtechniken.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Do–Sa 11:00 Uhr–15:00 Uhr Brunch Sa 11:00 Uhr–15:00 Uhr Abendessen Di–Sa 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (972) 539-1902
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Küchenchef
    Chris Flahaven
  • Gebiet
    Flower Mound
  • Querstraße
    2499 & Dixon
  • Parking details
    Ample parking located right in front of the restaurant for our guests and valet service on the weekends.
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Chef's Table, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Was 1.087 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.7
4,7 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,9Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,5Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Dallas - Fort Worth

    Moderne amerikanische Küche

  • Dallas Suburbs

    Moderne amerikanische Küche

1.087 Bewertungen
  1. Jarrod

    Dallas

    219 Bewertungen

    VIP
    5.0

    219 Bewertungen

    Besucht am 16. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    You can’t go wrong with this restaurant! Always consistently great.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Sandi

    Dallas

    9 Bewertungen

    3.0

    9 Bewertungen

    Besucht am 10. November 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The cocktails were excellent and the service was “perfect”, something the waitress said after every response to the questions we were asked, but she truly was attentive, helpful and kind. The food was disappointing. I don’t think any of the dishes had been salted at all. My crispy eggplant Parmesan was lightly battered and had a thin crust between 3 thick cut slices of eggplant. The crust became soggy between the slices. It was not well seasoned and was saved by the mozzarella. My partner’s chicken tomatillo soup was too heavy on the tomatillo & the “cornbread croutons” were simply cubes of cornbread, not crouton-like at all. His salad was overly sweet. We had also ordered the tempura brussel sprouts which were delicious, but the tempura was soft and not crisp, I suspect the oil wasn’t hot enough. This was our fourth visit. Each time we have found that the food is good but misses the mark of greatness.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Melanie

    Dallas

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 8. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Food and service was excellent. Highly recommend .

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. David

    Dallas

    1 Bewertung

    2.0

    1 Bewertung

    Besucht am 19. Oktober 2024

    1. Gesamt 2
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 1
    Happened to be in this area unexpectedly on a Saturday evening. Looked for a place with an available reservation within 30 minutes and this place came up with good ratings and a menu that promised to be culinary at a minimum. Pluses = Food Quality, taste, chef and farm to table forward. Minuses = dining room was far too cold for the day, and it appeared despite getting feedback on the temperature, the leadership nor the employees were able to affectively adjust the temperature. Total dining experience took far too long. Arrived at 6:20 pm and didn’t receive the check until almost 8:00pm. No alcohol was ordered so need to smooth/slow the process. We were sat within 8 feet of the door which was unpleasant given plenty of available 4 top tables. The area where they have placed the hostess podium, which was immediately adjacent to our table created an unpleasant view of cleaning product and rags. I’ll add that the placement of this podium likely was a factor (not sure ADA compliance is intact with the clearance between the podium and dining chairs) in our witnessing of an elderly gentleman fall as he attempted to leave the restaurant after dinner. In summary, food and wait staff were great! Operations and overall experience, not great.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Allison

    New Orleans

    5 Bewertungen

    VIP
    5.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 18. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Chef Chris always surprises us with innovative and delicious new dishes! Our new favorite is it the whipped brie with pumpkin infused honey starter. Probably the best burger in the DFW area, it’s so hard not to order, but went with the wagu hanger steak and did not regret deviating from my normal order, it was outstanding!

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Cheri

    Dallas

    26 Bewertungen

    5.0

    26 Bewertungen

    Besucht am 18. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    It was a wonderful experience! The food was exceptional as well as the service! Love the atmosphere, too.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Michael

    Dallas

    14 Bewertungen

    VIP
    2.0

    14 Bewertungen

    Besucht am 11. Oktober 2024

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    Prime farm to table is usually very good, but our recent dining experience was disappointing. The cornbread was not fresh. The octopus tasted like it was a lunchtime left over. Also, very few customers for a Friday night. We hope things will improve.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Grace

    Dallas

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 4. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Chef Chris’ menu is a marvel! We feasted on ultra-fresh New England oysters, perfectly cooked lobster risotto balls, sublime cornbread & crackling-crispy fried chicken with cheesy grits. We were treated like royalty & the 1/2 price wine by the glass on Thursday nights is the icing on the cake!

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. debrajo

    Dallas

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 28. September 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    As always, great food, great cocktails and fabulous service! Thank you Justin!!🍸🍸

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. JayY

    Dallas

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 28. September 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Always a great experience. Chef always has great specials and so many offerings that are stellar.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Prime Farm to Table bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (972) 539-1902.

Prime Farm to Table wurde mit 4,7 Sternen von 1087 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:30
Heute 9 Mal reserviert

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Prime Farm to Table auf Google Maps

5810 Long Prairie Rd., Suite 200, Flower Mound, TX 75028

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    2499 & Dixon
  • Gebiet
    Flower Mound
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Do–Sa 11:00 Uhr–15:00 Uhr Brunch Sa 11:00 Uhr–15:00 Uhr Abendessen Di–Sa 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Ample parking located right in front of the restaurant for our guests and valet service on the weekends.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Chris Flahaven
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Chef's Table, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo