Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Mexiko
  3. Baja California Sur
  4. San José del Cabo
  5. San José del Cabo
Penca Cocina de Brasa - PENCA COCINA DE BRASA, San José del Cabo, BCS

PENCA COCINA DE BRASA

4.4
4,4
27 Bewertungen
31 bis 50 Dollar
Modern mexikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
22:00
  • Innovativ
  • Kreative Cocktails
  • Livemusik
Local products cooked on wood-fired grill. Signature cocktails and a curated selection of wines. Located in the hotel corridor of San Jose del Cabo you will find the authentic mesquite flavor in a contemporary and relaxed atmosphere.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 Dollar
  • Küchen
    Modern mexikanisch, Vom Hof auf den Tisch, Grill
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Täglich 8:00 Uhr–12:00 Uhr Mittagessen Mo.–Sa. 11:00 Uhr–16:00 Uhr Brunch So. 11:00 Uhr–16:00 Uhr Abendessen Täglich 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    624 319 4889
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Joel Francisco López

Was 27 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.4
4,4 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,3Service
  • 4,4Ambiente
  • 3,8Preis-Leistung

LärmGemäßigt

27 Bewertungen
  1. David

    VIP

    San Antonio

    11 Bewertungen

    5.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 17. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We have enjoyed Penca for the last two years since it opened. This year we had our best experience enjoying an evening (Saturday November 17th) of the best Live Jazz in Los Cabos from Daline Jones and the Diego Ramirez Trio. We enjoyed both their sets along with amazing cocktails and dinner and brought two new guests who had never been to Penca before! Please continue the having this group and offering your great cuisine! Thank you!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Ernst

    Baja California

    1 Bewertung

    2.0

    1 Bewertung

    Besucht am 27. Juli 2024

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    Las entradas muy ricas. La ensalada de betabel mala. Los tacos de camarón regulares igual que el sashimi..

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    VIP

    San Francisco

    8 Bewertungen

    4.0

    8 Bewertungen

    Besucht am 20. Juni 2024

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 3
    4. Ambiente 5
    Beautiful place delicious food, my issue was parking in front of the place Parking in front is a big NO NO even if staff says is ok and they will let you know to move your vehicle The fine to park in front of the place is $240 pesos and will take you around two hours to get your fine paid so you can get the vehicles license plate.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. joses

    Baja California

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 28. April 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Just use a little less salt in the food, and please have “salero” available

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. OpenTable-Gast

    Phoenix

    9 Bewertungen

    2.0

    9 Bewertungen

    Besucht am 13. April 2024

    1. Gesamt 2
    2. Essen 1
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    Great atmosphere and seating. Service was ok, cocktails had nice presentation but lacked alcohol, food was once again great presentation but lacked spice, flavor, and was cold. The steak ordered was advertised as a rib-eye however it wasn’t a rjb-eye bit a carne asada cheap cut of meat of which they charged $990 pesos. I would not return.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. RichardD

    San Francisco

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 7. April 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We visited for the first time, had dinner and enjoyed the Saturday jazz trio performance. Service was prompt and attentive. The ceviche and garden salad appetizers were especially good. The roasted chicken was nicely flavored and cooked nicely. We also enjoyed the tacos. Cocktails were great. And finally we ate outside on the outdoor terrace, very comfortable and pleasant ambiance. I'd recommend going, especially on a Saturday night to hear the excellent musicians...their music was a nice change from the rock and roll cover music that's so common in much of San Jose.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. OpenTable-Gast

    VIP

    Palm Springs

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 16. März 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Service, food, and atmosphere worth all spot on . Started with the ceviche and bone marrow appetizers, that were unique and delicious . Our main courses were the fire grilled chicken And the Totoavo , a local fish , both cooked perfectly . Our waiter Alex was very knowledgeable and attentive.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. CarolP

    VIP

    Calgary

    16 Bewertungen

    3.0

    16 Bewertungen

    Besucht am 16. Februar 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 5
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    The food was very good but the prices of the wine, etc. were way too high especially compared to other restaurants in the immediate area. Most of the servers were not good at all, orders got mixed up due to the fact they could not understand what we were saying nor could we understand them. They seemed to only able to speak in Spanish, us in English. I got my breakfast, my husband did not even though we each ordered. Only a few of the servers could speak & understand English & also the owner Viry. She went out of her way to get us some gluten free bread which we very much appreciated. When we told her that the server at dinner didn't know how to pour wine & had no personality, she exclaimed that he is a very good server. We'll go back for the food only & only if we can be understood. This is the only restaurant in Plaza de Pescador that has servers speaking / understanding in 1 language only.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. MatthewS

    Vancouver

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 15. Februar 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    We had a fantastic meal at Penca. Wife and I visiting from Canada. We got the Valentine’s Day special and the portions for the meal were quite small for the price. Otherwise food, ambience, and service were fantastic and we would eat here again.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. HSDG

    Baja California

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 21. Januar 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    Muy buen ambiente, estuvimos para la noche de Jazz, muy recomendado. El servicio fue lento, pero creo que es porque no tienen suficientes meseros para cubrir el exterior e interior, no porque los chicos hagan un mal trabajo. La comida es rica, con la porción necesaria, ordenamos el betabel asado y fue una delicia, el vacío también es muy bueno.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

PENCA COCINA DE BRASA bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: 624 319 4889.

PENCA COCINA DE BRASA wurde mit 4,4 Sternen von 27 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
22:00

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

PENCA COCINA DE BRASA auf Google Maps

Paseo Malecón San José, Calle Rtno. Puntagorda, Campo de Golf Fonatur, San José del Cabo, BCS 23400

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    San José del Cabo
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Täglich 8:00 Uhr–12:00 Uhr Mittagessen Mo.–Sa. 11:00 Uhr–16:00 Uhr Brunch So. 11:00 Uhr–16:00 Uhr Abendessen Täglich 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 Dollar
  • Küchen
    Modern mexikanisch, Vom Hof auf den Tisch, Grill
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Joel Francisco López
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, BYO Liquor, Café, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Hundefreundlich, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Unterhaltung, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo