Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Orange County
  4. Süden von Orange County
  5. Irvine
Paul Martin's American Grill - Irvine, Irvine, CA

Paul Martin's American Grill - Irvine

4.5
4,5
3271 Bewertungen
Bis zu 30 USD
Amerikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 23 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Für Gruppen geeignet
  • Kreative Cocktails
Brian Bennett und Paul Fleming, die Gründer dieses Restaurants, hatten eine Vision von einem Restaurant, das sie gerne in ihrer Nachbarschaft gehabt hätten - einem Ort, an dem Gerichte aus hochwertigen Zutaten durchgängig von Hand einfach und gut zubereitet und zu erschwinglichen Preisen angeboten werden. Mit diesem Konzept und diesen Vorstellungen von einer Restaurantküche im Hinterkopf wurde Paul Martin's American Grill ins Leben gerufen. Heute lautet das Motto bleibt "Saisonal und Köstlich." Auf der Speisekarte finden Sie die besten Meeresfrüchte aus nachhaltiger Fischerei, natürliches Fleisch und Geflügel aus Freilandhaltung, besondere Käsesorten und Wurstwaren. Neben Speisen serviert das Restaurant handwerkliche Cocktails mit selbst aufgesetzten Spirituosen, Craft-Biere und eine große Auswahl von mehr als 100 Weinen, von denen die meisten auch offen ausgeschenkt werden. Probieren Sie die reichhaltigen und abwechslungsreichen Speisen, die zum Probieren und Austauschen ausgelegt sind. Gute Stimmung und bedachte Lebensmittel sind die Lebensform im Paul Martin’s.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Moderne amerikanische Küche, Steakhaus
  • Öffnungszeiten
    Mo–Do 11:30 Uhr–21:00 Uhr Fr, Sa 11:30 Uhr–22:00 Uhr Brunch So 11:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (949) 453-1144
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Christian Orozco
  • Räume für private Veranstaltungen
    Whether you’re celebrating a special occasion or hosting a business meeting, we have the space for you. From menus to decor, we are happy to customize every detail to fit your needs.
  • Gebiet
    Irvine
  • Querstraße
    Pacifica
  • Parking details
    Free parking structures in the center. Free parking during the weekends at Building 100 Parking structure.
  • Public transit
    Route D on the Irvine Shuttle
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Lieferung nach Hause, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein, zum Mitnehmen

Experiences

  • Create a New Tradition- Sunday Brunch

    Mehrere Termine verfügbar
    Join us Sundays from 11-2PM to experience our new brunch menu! Explore creative new à la carte entrées like our charcuterie board-inspired DIY Avocado Toast. For meatlovers our new Hangover Burger will delight — or go classic with our new Grill Benedict. No brunch is complete without refreshing cocktails and we’re serving them up by the glass or by the pitcher. Try our new Sangria or Blackberry Margarita Pitchers, or enjoy DIY Mimosas featuring a bottle of bubbly plus juices for the whole table.
    Create a New Tradition- Sunday Brunch Foto

Was 3.271 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.5
4,5 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,3Essen
  • 4,5Service
  • 4,5Ambiente
  • 4,1Preis-Leistung

LärmGemäßigt

3.271 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Orange County

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 6. März 2022

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    Meh. Meh. Meh

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Gladys

    Orange County

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Very easy to schedule our reservation. Unfortunately we were running about 20 minutes late so we called the restaurant and they were able to hold our reservation. We ended up sitting at the bar and our server, who was the bartender, was awesome. Had the prime rib special and it was cooked perfectly.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Cathy

    VIP

    Orange County

    19 Bewertungen

    4.0

    19 Bewertungen

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    We like it here, food is good as well as the service. My only complaint is the last few times we’ve been there in recent months, they are always out of something, whether it’s steak, lobster or whatever it’s always something. A bit of a bummer but we’ll go back since it’s close and most everything is else is good.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Olga

    VIP

    Orange County

    3 Bewertungen

    4.0

    3 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 3
    3. Service 2
    4. Ambiente 4
    I enjoyed my time but didn’t appreciate that having a Mayo food allergy I was lied to. I ordered shrimp tacos without aioli and when they were served they had the aioli sauce. Sent them back 3 times. They kept serving the shrimp with the aioli on them. They kept telling me they had redone my order. I took the opportunity to ask a different waiter that walk by to explain to me the sauce on my shrimp. They said aioli. They finally brought shrimp tacos without aioli. I enjoyed my time with friends. It was the first time at Paul Martini’s this happens. I was truly disappointed.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Candace

    Orange County

    13 Bewertungen

    3.0

    13 Bewertungen

    Besucht am 1. Januar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great staff NYE limited menu was a bit disappointing but we had great service which made it all worthwhile.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Martin

    VIP

    Los Angeles

    6 Bewertungen

    4.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 1. Januar 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    Food was good. The bisque was really good, the blackened Rib Eye was average. They do serve the best Old Fashion. Service was really late on the salad. There was no New Year’s Eve ambiance. Just a normal night with a seasonal menu.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. CHARLES

    San Diego

    16 Bewertungen

    3.0

    16 Bewertungen

    Besucht am 1. Januar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 1
    4. Ambiente 3
    After delivering our water, waitress ended up also being the bartender. We watched her for about 10 minutes making drinks. Not even looking in our direction. Finally, wife hailed down another waitress. She finally came back and said she could take our order. You would think on NYE, the bartender wouldn't have to do double duty. Filet Mignon was very dry. I asked the waitress/server for a pat of butter. She seemed confused. I asked for the same butter that came on the mashed potatoes. It NEVER came. How hard is to get a pat of butter? 2nd.- I asked for Medium- came rare to medium rare. The middle parts were extremely rare. Wife's Chilean Sea Bass was good she said. Best part of the dinner was the apple pie ala-mode. First time, last time. NO bueno!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Susan

    Orange County

    13 Bewertungen

    3.0

    13 Bewertungen

    Besucht am 1. Januar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    We have dined at Paul Martins on many occasions. Their Brick Chicken, one of the reasons, so we booked for New Years. Very disappointed to find out it was not on the menu for this night. Ordered their Chicken Parm hesitantly and Blackend Ribeye. Both were excellent! Service was slow for the amount of people at 6 PM. But had a nice time.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Tim

    San Diego

    2 Bewertungen

    2.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 1. Januar 2025

    1. Gesamt 2
    2. Essen 4
    3. Service 2
    4. Ambiente 4
    The entrees portion size are on the smaller size. I had short rib and the meat portion was small. Ditto for the salmon my wife ordered. In our opinion, the cost of nearly $40 per entree deserves a larger portion size. It took a long time to order drinks, and then receive them. Same with the reordering of another round of drinks. We (four of us) spent over $107 per person. We are NOT cheap and frugal diners, but feel the value wasn’t there. Food quality and drink quality was good.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Patty

    Orange County

    7 Bewertungen

    5.0

    7 Bewertungen

    Besucht am 31. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food was fantastic and my martini was fabulous.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Paul Martin's American Grill - Irvine does offer delivery in partnership with Chow Now, Postmates and Uber Eats. Paul Martin's American Grill - Irvine bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (949) 453-1144.

Paul Martin's American Grill - Irvine wurde mit 4,5 Sternen von 3271 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 23 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Paul Martin's American Grill - Irvine auf Google Maps

534 Spectrum Center Drive, Irvine, CA 92618

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Pacifica
  • Gebiet
    Irvine
  • Öffnungszeiten
    Mo–Do 11:30 Uhr–21:00 Uhr Fr, Sa 11:30 Uhr–22:00 Uhr Brunch So 11:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Moderne amerikanische Küche, Steakhaus
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Free parking structures in the center. Free parking during the weekends at Building 100 Parking structure.
  • Public transit
    Route D on the Irvine Shuttle
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Christian Orozco
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Lieferung nach Hause, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein, zum Mitnehmen
  • Telefonnummer
    (949) 453-1144
  • Räume für private Veranstaltungen
    Whether you’re celebrating a special occasion or hosting a business meeting, we have the space for you. From menus to decor, we are happy to customize every detail to fit your needs.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo