Officina [oh · fee · she · nah], or “workshop,” is an Italian-inspired culinary collective from Chef Nicholas Stefanelli of Michelin-star Masseria, Philotimo, and the newly opened Le Clou. Officina seeks to bring the very best of Italian gastronomy to Washington, D.C., and is an ode to Stefanelli’s travels, training, and distinctly Italian-American upbringing.
We look forward to welcoming you for unique experiences that capture the essence of Italy. From sunset cocktails atop our Terrazza or a weekday lunch in our Cafe.
Let us curate your next social or corporate event. We offer complete breakfast and lunch options designed for individuals or groups. Our personalized services will help you plan the perfect event.
Räume für private Veranstaltungen
With panoramic views overlooking of The Potomac, and an open atmosphere, your event will be customized based on your preferences. Our events team will help you curate a uniquely personal experience with a contemporary modern approach.
Join us for a high-energy atmosphere filled with love, confidence, and fierce queens that put on quite a show. Perched above the Potomac, The Terrazza is the perfect spot to take in the view and enjoy all the entertainment with friends and family for any kind of celebration! Between the champagne, the music, the queens, and the food, you’ll see why people keep coming back!
Your $25 reservation includes nonstop entertainment & a complimentary welcome cocktail.
Upcoming Shows:
- Oct 20th
- Nov 17th
- Dec 15th
Reservations are released 90 days in advance. PLEASE NOTE that the booking fee is NON REFUNDABLE within 48 hours of the reservation.
Wine Wednesday
Mehrere Termine verfügbar
Join us every Wednesday for half-off our specially curated wine menu to enjoy with your dinner.
Caramelized apple tart, dulcey cream, toffee cider, crema della nonna.
Gelati6,00 $
Choose a flavor: Cioccollato, Pistacchio, Sea Salt, Fior di Latte.
Was 315 Gäste sagen
Bewertungen insgesamt
Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.
4.1
4,1 basierend auf den neuesten Bewertungen
4,1Essen
4,1Service
4,4Ambiente
3,7Preis-Leistung
Lärm • Gemäßigt
315 Bewertungen
N
Nadja
RP
4 Bewertungen
1.0
4 Bewertungen
Besucht am 28. September 2024
Gesamt 1
Essen 1
Service 1
Ambiente 3
Der Empfang am Eingang sowie beim Seating waren herzlich und freundlich. Auf der Terrasse angekommen, waren wir über die Aussicht wirklich angetan.
Das war es dann aber auch schon. Der Kellner stellte sich kurz vor, fragte, ob wir gerne Brot hätten, was wir bejahten, und verschwand. Nach etwa 15 min kam er zurück, räumte ein, dass er das Brot vergessen hat, nahm unsere Cocktailbestellung auf - und verschwand erneut. 15 min später kam er mit Cocktails, aber noch immer ohne Brot. Nachdem wir eine Änderung der Vorspeise wünschten verschwand er wieder mit dem Kommentar „Make up your mind“. Ich konnte ihm gerade noch sagen, dass ich das Gefühl habe, dass er uns vergessen hat, woraufhin uns eine Servicekraft dann Brot brachte. Wer nicht mehr aufkreuzte, um endlich unsere Bestellung aufzunehmen, war James. Nach 45 min Wartezeit - nur mit einem Cocktail und Brot - fragten wir eine andere Servicekraft, ob sie unsere Bestellung aufnehmen würde, da wir sehr hungrig und zunehmend verärgert waren. Die gewünschte Änderung unserer Vorspeise wurde von ihr mit der Küche geklärt und uns bestätigt. Ebenso hat sie den Manager über unseren Unmut informiert und dieser sprach wohl mit James, der uns danach vollends ignorierte. Zwischendrin rauschte er am Tisch vorbei und sagte währenddessen etwas, das wir nicht verstanden haben. Nach 1:05 h erhielten wir unsere kalte Vorspeise (Burrata und Tomaten - wahrlich kein Hexenwerk). Andere Tische wurden zügig bedient. Als er dann fragte, wie die Vorspeise war - bis dahin kein Wort der Entschuldigung - ist uns der Kragen geplatzt. Wir haben ihm unser Missfallen mitgeteilt und die Rechnung verlangt, was er mit „Das ist eine gute Idee“ kommentierte.
Zwei Minuten später stand der Manager an unserem Tisch, der sich mehrfach entschuldigte und uns einladen wollte. Das haben wir dankend abgelehnt, unser Essen gezahlt und sind gegangen. Dieses Restaurant erhält definitiv keine Empfehlung.
War diese Bewertung hilfreich?
OT
OpenTable-Gast
Bayern
1 Bewertung
5.0
1 Bewertung
Besucht am 30. Januar 2024
Gesamt 5
Essen 5
Service 5
Ambiente 5
Tolles Essen- sehr schöne Atmosphäre und ganz aufmerksamer Service! Jederzeit gerne wieder
War diese Bewertung hilfreich?
R
Robert
Washington, D.C
1 Bewertung
2.0
1 Bewertung
Vor 7 Tagen besucht
Gesamt 2
Essen 2
Service 3
Ambiente 3
The food was not horrible, it just wasn’t good. I would not go back.
War diese Bewertung hilfreich?
M
Matt
Washington, D.C
13 Bewertungen
VIP
2.0
13 Bewertungen
Vor 7 Tagen besucht
Gesamt 2
Essen 2
Service 2
Ambiente 5
The place is very nice, but the food is average and the wait staff was at our table every few minutes trying to rush us to order, then later tried to clear all of our plates even though not everyone was done eating yet!! Felt totally rushed and it ruined the meal.
War diese Bewertung hilfreich?
A
Aaron
Washington, D.C
11 Bewertungen
VIP
5.0
11 Bewertungen
Besucht am 15. November 2024
Gesamt 5
Essen 5
Service 4
Ambiente 5
Always a great experience at Officina. Staff is welcoming and efficient and the food is fantstic.
War diese Bewertung hilfreich?
S
Stephanie
Montreal
7 Bewertungen
5.0
7 Bewertungen
Besucht am 15. November 2024
Gesamt 5
Essen 5
Service 5
Ambiente 5
We went early because we had a show after dinner. So it might get a little loud when it's busy, i wouldn't know.
But the service was great and the food was awesome. I will definitely go back if I'm ever in DC again.
We had the Lioni burrata, so creamy. The chicken liver crositni, so smooth. The veal ravioli and tortellone aragosta, both great. My teenager had pasta with just butter and parmesan and it was also great. That's simple but it's still easy to mess it up.
War diese Bewertung hilfreich?
S
Susan
Richmond
15 Bewertungen
VIP
3.0
15 Bewertungen
Besucht am 31. Oktober 2024
Gesamt 3
Essen 2
Service 5
Ambiente 5
Loved the restaurant and service. However my ravioli was undercooked so it felt like cardboard in my mouth. My husband’s bolognese was uninspired and tasteless. Overpriced and unappetizing
War diese Bewertung hilfreich?
LS
LatoyahS
Washington, D.C
2 Bewertungen
5.0
2 Bewertungen
Besucht am 25. Oktober 2024
Gesamt 5
Essen 5
Service 5
Ambiente 5
It was an amazing experience the staff was very at tentative. The food was great; the waitress knew the menu well!
War diese Bewertung hilfreich?
A
Abad
Washington, D.C
2 Bewertungen
2.0
2 Bewertungen
Besucht am 19. Oktober 2024
Gesamt 2
Essen 4
Service 2
Ambiente 1
Food was good but salty service was poor ambiance was dead and cost was high.
War diese Bewertung hilfreich?
J
Jane
Las Vegas
12 Bewertungen
3.0
12 Bewertungen
Besucht am 19. Oktober 2024
Gesamt 3
Essen 3
Service 3
Ambiente 4
The food was decent. I was expecting so much more because of the reviews and location. I had the lobster tortellini and it came with 5 or 6 medium size tortelloni and nothing else. That was disappointing. The fritto misto wasn’t very tasty and their drinks were bitter. We picked this place for the rooftop view at sunset but there really isn’t a view of much other than more of the wharf and bridge. Service wasn’t the best for a slow Saturday night. There were only 3-4 tables seated when we got there. It wasn’t horrible but I wouldn’t go back again or recommend.
War diese Bewertung hilfreich?
FAQ
Officina at The Wharf wurde mit 4,1 Sternen von 315 OpenTable-Gästen bewertet.
Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.
Let us curate your next social or corporate event. We offer complete breakfast and lunch options designed for individuals or groups. Our personalized services will help you plan the perfect event.
Räume für private Veranstaltungen
With panoramic views overlooking of The Potomac, and an open atmosphere, your event will be customized based on your preferences. Our events team will help you curate a uniquely personal experience with a contemporary modern approach.