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Nopa - San Francisco, San Francisco, CA

Nopa - San Francisco

4.7
4,7
3602 Bewertungen
31 bis 50 USD
Kalifornisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 76 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Belebt
  • Trend-Restaurant
Das nopa ist ein Treffpunkt in San Francisco nördlich des Panhandle, das schlichte urbane Speisen serviert und auf Bio-Holzofen Küche spezialisiert ist. Die einfachen Speisen werden aus saisonalen Zutaten von Lieferanten aus der Region zubereitet.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Kalifornisch, Mediterran
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo.–Do. 17:30 Uhr–22:00 Uhr Fr., Sa. 17:30 Uhr–23:00 Uhr So. 17:00 Uhr–21:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (415) 864-8643
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Küchenchef
    Laurence Jossel
  • Räume für private Veranstaltungen
    We have unique spaces that can accommodate large groups of 10 to 32 people. We serve a prix fixe, three-course, family-style menu and will do our best to accommodate dietary restrictions, allergies, and preferences. We look forward to hosting your group!
  • Gebiet
    North Panhandle / USF
  • Querstraße
    Hayes
  • Parking details
    Street parking may be available. Please allow time to find a spot.
  • Public transit
    Muni Hayes 21 stops on the corner across from the restaurant.
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein

Experiences

  • Nopa x Idlewild Wine Dinner

    120,00 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 23. März 2025
    Join us for a special one-night-only dinner celebrating the artistry of food and wine. Owner and winemaker Sam Bilbro of Idlewild has long pursued balance and grace in his Piedmontese-inspired wines, a passion mirrored by Chef Maria Clarke in her cooking as Chef de Cuisine at Nopa. Together, they’ve created a menu that brings their shared love for the region to life. This intimate four-course dinner, held on our mezzanine level, will be paired with thoughtfully selected Idlewild wines. Guests will be welcomed at 4:00 p.m. on March 23—an early arrival that offers a rare glimpse of the restaurant “coming alive” behind the scenes before dinner service begins downstairs. Throughout the evening, Chef Maria and Sam will share the stories and inspirations behind their creations, making this a uniquely immersive experience for food and wine lovers alike.
    Nopa x Idlewild Wine Dinner Foto

Was 3.602 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.7
4,7 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,7Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,3Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • San Francisco

    Kalifornisch

3.602 Bewertungen
  1. ATWe VIP

    Düsseldorf7 Bewertungen

    2.0

    Besucht am 16. Oktober 2018

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    Burger anstatt medium-well, mehr als well done. Geschmacklich ausreichend, Pommes ok. Bier aus der Dose (warum nicht in einem schönen Glas servieren? Nudel mit Muschel schmackhaft, Portion klein. Ich rate ab.

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  2. Paul VIP

    London13 Bewertungen

    5.0

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great wine list in a casual atmosphere - perfect venue

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. GreenTea

    Los Angeles37 Bewertungen

    5.0

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Nopa was a fantastic experience - haven’t been back for a decade and the food and service are as I remembered. Accommodated a seating request and a late guest arrival ; service was friendly and helpful. Food was exceptional. Best porchetta ever tasted; agnolotti was juicy; fried chicken was addicting. Great desserts; good bar experience. Won’t wait so long to return again. Parking is a challenge; take ride share and avoid the stress.

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  4. Marilyn VIP

    San Francisco213 Bewertungen

    3.0

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    This was a special evening with Chef Scott Clark, author of the cookbook Coastal so maybe too many things were going on in the kitchen Some things were quite good , the snap pea salad and the gigante beans. The Korean BBQ beef. was a bit overcooked and had not much flavor although the sauce and the Kim Chi with it were great. The charred broccolini also lacked flavor other than garlic. Our Coastal cocktails, a pink peppercorn spritz and the bramble (huckle?) berry old fashion were delicious. the fried dough dessert was good but needed more of the maple mascarpone sauce or maybe a bowl that one could dip the beignets in. I am a big fan of Dad’s Luncheonette so I think that some of these dishes were “off”might have more to do with the event than the chef.

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  5. Lucy

    Denver1 Bewertung

    5.0

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great experience! Request Matthew’s section, he’s a gem & the food is outstanding!

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  6. SEGAL VIP

    San Francisco2 Bewertungen

    2.0

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 1
    4. Ambiente 3
    We used to love this place, but something happened and it's not quite the same. The service was horrible; the guy who served us made it his mission to be rude and give minimal service. Maybe he used to be a barista in the city? The cocktails were way more potent than the average ones and we got the face when we asked for something lighter. We woke up with a terrible headache like after a night at the club with the cheapest booze. Food was meh, again, nothing close to what they used to have a couple of years ago. Overall, very mediocre experience and what I would expect in the suburbs, and not in SF

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  7. Heather VIP

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 6. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Say was a fantastic server and made our experience at Nopa so special! We loved being at her table!

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  8. Barb

    San Francisco3 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 3. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything was ideal; I wouldn’t order $9 bread again. Two slices was pretty sad. Love Josie bread and felt it was ridiculous. Hands down the best burger ever. Have been coming over the years and does not disappoint. $9 for two small cookies was also a disappoint. Service was excellent.

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  9. Carolyn

    Greater Boston2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 3. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Was going to be a few minutes late for our reservation, called the host & they appreciated the call and we still got to table shortly after arriving. Food was excellent and even better than that was the staff!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. PamelaS

    San Francisco4 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 3. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Wonderful each time we dine!! Service, food, staff and ambience - EXCELLENT!! Thank you We will be back again

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Nopa - San Francisco wurde mit 4,7 Sternen von 3602 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 76 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Nopa - San Francisco auf Google Maps

560 Divisadero Street, San Francisco, CA 94117

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Hayes
  • Gebiet
    North Panhandle / USF
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo.–Do. 17:30 Uhr–22:00 Uhr Fr., Sa. 17:30 Uhr–23:00 Uhr So. 17:00 Uhr–21:30 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Kalifornisch, Mediterran
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Street parking may be available. Please allow time to find a spot.
  • Public transit
    Muni Hayes 21 stops on the corner across from the restaurant.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Laurence Jossel
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein
  • Telefonnummer
    (415) 864-8643
  • Räume für private Veranstaltungen
    We have unique spaces that can accommodate large groups of 10 to 32 people. We serve a prix fixe, three-course, family-style menu and will do our best to accommodate dietary restrictions, allergies, and preferences. We look forward to hosting your group!
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