Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Tampa / Central Florida Westen
  4. Tampa
  5. Tampa
Mise en Place, Tampa, FL

Mise en Place

4.6
4,6
1730 Bewertungen
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche
  • Romantisch
  • Besondere Anlässe
  • Innovativ
Das Mise en Place hat sich in Tampa seit 1986 zu einem erstklassigen Restaurant für moderne amerikanische Küche mit einem spannenden und dynamischen Menü entwickelt, das Gerichte bietet, die die unersättliche Liebe des preisgekrönten Chefkochs/Inhabers Marty Blitz zum Essen widerspiegelt. Sein Kochstil verbindet die regionalen Aromen der globalen Gemeinschaft an der Westküste von Florida mit seiner europäischen Ausbildung in den Klassikern. Die Leidenschaft des unabhängigen Inhabers Maryann Ferenc spiegelt sich in der Tatkraft des Personals und dem Niveau, mit sich persönlich um Ihr kulinarisches Erlebnis bemüht wird, wieder. Das Mise En Place bietet eine umfangreiche und ständig wechselnde Weinkarte. Zudem verfügt das Team über eine außergewöhnliche Befähigung, Ihre Mahlzeit mit einer sensationellen Auswahl zu paaren, wodurch ihr kulinarisches Erlebnis bereichert wird. Die Leidenschaft des Chefkochs Marty Blitz reicht über die regelmäßigen Menüpunkte hinaus, weshalb er das „Get Blitzed Tasting Menu“ kreiert hat, das ein Fünf-Gänge-Menü mit dazu passendem Wein umfasst.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Es gibt mehr zu entdecken

Entdecken Sie zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App.

Scannen Sie den QR-Code, um zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App zu entdecken.

App öffnen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Moderne europäische Küche, Aus aller Welt
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Di–Fr 11:30 Uhr–14:30 Uhr Abendessen Di–Do 17:30 Uhr–22:00 Uhr Fr, Sa 17:30 Uhr–23:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (813) 254-5373
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Küchenchef
    Marty Blitz
  • Catering
    Having a party at your venue instead of ours? We can bring the Mise Hospitality to you with our Catering Team. Contact Dean@miseonline.com to get information on our Catering and Event Planning services.
  • Räume für private Veranstaltungen
    Looking for the perfect place to hold your next party or corporate function? Consider the unique options at Mise en Place and the Tampa Museum of Art! With 30 years of experience in the business, we feel confident guaranteeing you a simply spectacular event and truly impressive dining experience.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Aaron Ewing: (813) 253-6473
  • Gebiet
    Tampa
  • Querstraße
    Hyde Park Avenue
  • Parking details
    Complimentary self parking is available in the parking garage within the Altis apartment building directly across Grand Central Ave from Mise en Place. The garage can be accessed on with Magnolia st, or Cedar st.
  • Weitere Details
    Aussicht, Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Chef's Table, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Lieferung nach Hause, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein, zum Mitnehmen

Was 1.730 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

4.6
4,6 basierend auf allen Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,5Service
  • 4,5Ambiente
  • 2,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

1.729 Bewertungen
  1. TyanaW

    San Francisco

    10 Bewertungen

    VIP
    5.0

    10 Bewertungen

    Besucht am 23. Mai 2020

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything was amazing! Such a wonderful place and excellent service.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. BrooklynFoodie

    Tampa

    5 Bewertungen

    4.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 14. März 2020

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 2
    4. Ambiente 4
    The food was wonderful. The scallop appetizer was particularly well balanced. If you want fine dining in Tampa, please skip Bern's and come here. We nor our guests have been disappointed. This was an anniversary dinner that hit almost all the right notes. However, our waiter was perfectly fine for diner service, not for $100/head. I tipped the guy 20%+ so as not to perpetuate the terrible stereotype of poor women tippers. However, he was generally non attentive to our table, and we're not hard to please. For example, the hot tea arrived after dessert was consumed and other indications that he was just not paying attention to us, either in the ways a good wait staff does without being told, or in specific requests like water with no ice.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    Chicago

    1 Bewertung

    3.0

    1 Bewertung

    Besucht am 14. März 2020

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    We've been coming here regularly for 10 years, last night will have been the last time. We went to dinner here friends who had never been. We talked up the restaurant, how we've been coming for years, how's its the best food in Tampa. We were embarrassed to have brought them. Mise en Place has been one of the few Tampa fine dining restaurants worth visiting. The operating word being "was." My wife had the scallops which were rubbery overcooked and dry. Her broccoli was burned and the lentils dry. I had the coq au vin, which was anything but coq au vin. It was roasted chicken with parsnip puree, mushrooms in sauce and carrots. It was not chicken in wine. I get interpretations or deconstructed versions of classic dishes, but if that's what you are doing, tell me so I know what to expect. The server also had no concept of what coq au vin was when I asked him. The rest of the food our friends had was OK at best, even the not-coq au vin was passable. But OK and passable is what you expect at Olive Garden, not a restaurant that bills itself as fine dining. Lastly they seem to have increased all their prices by 20-30%. All good as long as your food measures up. But charging more for lower quality is unacceptable. Let's not even talk about the $20 Manhattan cocktail I was served when all the cocktails on the menu were $12-15, we're in Tampa, not Manhattan... Mise en Place current state is a sad fall from grace, I can only hope they can find their way again before they lose more loyal customers.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Iceman

    Tampa

    6 Bewertungen

    VIP
    5.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 14. März 2020

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Food was superb!!! Understaffed, but will give them a pass as to the current situation and I am sure they were not expecting so many people to be there on Saturday night.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. JamesL

    Tampa

    5 Bewertungen

    VIP
    4.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 11. März 2020

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Well done. Service exceptional . Wine tasting excellent

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. OpenTable-Gast

    Tampa

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 11. März 2020

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Eduardo was amazingly awesome! Made our experience a fabulous one.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. GeeJay

    Greater Boston

    13 Bewertungen

    5.0

    13 Bewertungen

    Besucht am 10. März 2020

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    So amazing we went 3 nights in a row. The Staff, Food and the space were all perfect.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. OpenTable-Gast

    Tampa

    2 Bewertungen

    1.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 8. März 2020

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 1
    4. Ambiente 1
    The service was basic. Nothing special. The food was okay, prices were fair, but just not yummy. Just overall wasn’t an experience that matched the ambience. White table cloth didn’t match the service.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. OpenTable-Gast

    Tallahassee

    2 Bewertungen

    VIP
    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 8. März 2020

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Great food, overall a fantastic restaurant

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Sweep

    Salt Lake City

    5 Bewertungen

    4.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 7. März 2020

    1. Gesamt 4
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Very nice evening. The remodeling was quite remarkable, a definite improvement. Service was good, no issues. Only one question, who thought up the idea of serving the octopus appetizer with cold (was it sushi) octopus and warm accompaniments? It’s a loser. I took the octopus home and heated it up in the microwave. Very tasty.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Mise en Place bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (813) 254-5373.

Mise en Place wurde mit 4,6 Sternen von 1730 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Mise en Place auf Google Maps

442 W. Kennedy Blvd. Suite 110, Tampa, FL 33606

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Hyde Park Avenue
  • Gebiet
    Tampa
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Di–Fr 11:30 Uhr–14:30 Uhr Abendessen Di–Do 17:30 Uhr–22:00 Uhr Fr, Sa 17:30 Uhr–23:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Moderne europäische Küche, Aus aller Welt
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Complimentary self parking is available in the parking garage within the Altis apartment building directly across Grand Central Ave from Mise en Place. The garage can be accessed on with Magnolia st, or Cedar st.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Marty Blitz
  • Weitere Details
    Aussicht, Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Chef's Table, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Lieferung nach Hause, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein, zum Mitnehmen
  • Telefonnummer
    (813) 254-5373
  • Catering
    Having a party at your venue instead of ours? We can bring the Mise Hospitality to you with our Catering Team. Contact Dean@miseonline.com to get information on our Catering and Event Planning services.
  • Räume für private Veranstaltungen
    Looking for the perfect place to hold your next party or corporate function? Consider the unique options at Mise en Place and the Tampa Museum of Art! With 30 years of experience in the business, we feel confident guaranteeing you a simply spectacular event and truly impressive dining experience.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Aaron Ewing: (813) 253-6473
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo