Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. Point Loma
Mess Hall, San Diego, CA

Mess Hall

4.3
4,3
44 Bewertungen
Bis zu 30 USD
Kalifornisch
  • Innovativ
  • Nachbarschafts-Restaurant
  • Für Gruppen geeignet
Vertrauen Sie dem Koch und dem Sommelier! Wir kaufen jeden Tag auf dem Markt ein, um neue Gerichte zu erschaffen und dann verschiedene passende Getränke vorzuschlagen, um Sie auf ein kulinarisches Abenteuer mitzunehmen. Sagen Sie uns, was Sie essen möchten, und wir werden etwas für Sie zaubern.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben

Es gibt mehr zu entdecken

Entdecken Sie zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App.

Scannen Sie den QR-Code, um zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App zu entdecken.

App öffnen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Kalifornisch, Moderne amerikanische Küche, Fusion / Eklektisch
  • Öffnungszeiten
    Lunch: Monday - Saturday 11:00 pm - 4:00pm Dinner: Wednesday - Saturday; 5:00 pm - 9:00 pm; Sunday Brunch: 10:30 am - 3:00 pm; Sunday Roast: 5:00 pm - 9:00 pm;
  • Telefonnummer
    (619) 255-8360
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Tim Kolanko

Was 44 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

4.3
4,3 basierend auf allen Bewertungen
  • 4,3Essen
  • 4,4Service
  • 4,1Ambiente
  • 3,9Preis-Leistung

LärmLebhaft

44 Bewertungen
  1. Mjbeach

    San Diego

    62 Bewertungen

    5.0

    62 Bewertungen

    Besucht am 6. November 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great birthday dinner. Love the different menu because I'm up for variety in my selection.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. ErinPW

    San Diego

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 5. November 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing place. Surrounded by culture and a unique place to have deliacious food in a historic beautiful atmosphere.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. hanse

    San Diego

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 2. November 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    it's an excellent place, have dined there many times suggest a res. if you dine at night nice wine list...good wine at more reasonable prices

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. AshleySchmidt

    VIP

    San Diego

    14 Bewertungen

    4.0

    14 Bewertungen

    Besucht am 22. Oktober 2016

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    The food was very good. Limited but creative and well executed menu. My husband had the best Blt of his life.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. OpenTable-Gast

    San Diego

    1 Bewertung

    4.0

    1 Bewertung

    Besucht am 9. Oktober 2016

    1. Gesamt 4
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    The ambiance was great for a fun, casual brunch with friends - Big open space with lots of light, friendly but not overbearing service. The food was good, nothing exceptional and a bit pricey. The beer and wine list was good and the brunch cocktails a hit.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Kimbocats

    San Diego

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 9. Oktober 2016

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    Food was good and service was prompt. Not an easy place to have a conversation as it's pretty loud. Portions were nice but I would have like more variety on my plate. Overall pretty good!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. OpenTable-Gast

    San Diego

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 29. September 2016

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    We did the Restaurant week special $30 for 3 courses. I had the fig and pear salad to start- Delicious with a light vinaigrette the Grouper which was served over beans and greens. The fish was delicious, but the beans and greens were kind of bland. My husband had the rare beef with a potato gnocchi and it was outstanding. Beef was perfectly cooked and the gnocchi was very flavorful. The deserts were beautifully presented. Hubby had the crème brule, but it wasn't the best he's had. Can't comment on mine as I took it home-I was too full! :)I had walked by this place a few days ago and thought it would be fun/ lively, but truthfully it is a bit too loud for our tastes. The beautiful high ceilings allow all the noise in from the Market hall. Small but annoying thing: ordered a couple of gin and tonics (WELL brand) and a glass of wine with our food and it was $35.00 for the drinks. $10 each for small well brand seems steep

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. OpenTable-Gast

    San Diego

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 26. September 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    I loved the restaurant! I was disappointed though that although I made a reservation through opentable and received a confirmation via email, the restaurant had no notification of my reservation. The hostess said this was not the first time this happened.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. GaryK

    San Diego

    13 Bewertungen

    2.0

    13 Bewertungen

    Besucht am 12. September 2016

    1. Gesamt 2
    2. Essen 1
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    Our family of four adults went there to celebrate our 46th wedding anniversary and our youngest son's 40th birthday. We ordered the Sunday family style meal special and we were disappointed in both the preparation of the food and the quantity of the food. Some dishes were over-salted and not prepared up to the standards that the price would have suggested. While our waiter was very friendly and helpful and congratulated us on our special occasions but the restaurant did nothing to help us celebrate.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Babs4316

    VIP

    San Diego

    149 Bewertungen

    4.0

    149 Bewertungen

    Besucht am 11. September 2016

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    We very much enjoyed our dinner at Mess Hall. Our experience was greatly enhanced by our attentive, knowledgeable and humorous server - Chris. We had the snapper and the hangar steak. The steak, although tasty, could have been warmer and was a tad under cooked. Cocktails and wine pairings were top notch. The place is relatively casual, very busy and pretty noisy. Tables for two are oddly sized and placed at perimeters, which seem extremely busy due to their proximity to a main walkway. Better to ask if a 4 top is available....

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Mess Hall wurde mit 4,3 Sternen von 44 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben
Mess Hall auf Google Maps

2820 Historic Decatur Road, Liberty Public Market, San Diego, CA 92106

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Sims Road
  • Gebiet
    Point Loma
  • Öffnungszeiten
    Lunch: Monday - Saturday 11:00 pm - 4:00pm Dinner: Wednesday - Saturday; 5:00 pm - 9:00 pm; Sunday Brunch: 10:30 am - 3:00 pm; Sunday Roast: 5:00 pm - 9:00 pm;
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Kalifornisch, Moderne amerikanische Küche, Fusion / Eklektisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Ample parking lots across Historic Decatur
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Tim Kolanko
  • Weitere Details
    Bar mit Speisen, Bar/Lounge, Bier, Chef's Table, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Farm zu Tisch, Komplette Bar, Korkengeld, Wein, Wochenendbrunch
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo