Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Portland / Oregon
  4. Portland
  5. SW Portland
Lilia Comedor, Portland, OR

Lilia Comedor

4.8
4,8
347 Bewertungen
51 USD und darüber
Vom Hof auf den Tisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 7 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Innovativ
  • Kreative Cocktails
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.

Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Privatveranstaltungen

Privatveranstaltungen

Buchen Sie Ihre nächste Veranstaltung bei uns

Details ansehen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Vom Hof auf den Tisch, Amerikanisch, Modern mexikanisch
  • Öffnungszeiten
    Mi–So 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (541) 900-5836
  • Zahlungsmethoden
    Carte Blanche, Cheque Gourmet, Diners Club, Discover, EC-Karte, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Küchenchef
    Juan Gomez
  • Räume für private Veranstaltungen
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
  • Gebiet
    SW Portland
  • Querstraße
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Weitere Details
    Bier, Chef's Table, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein

Experiences

  • Chef's Counter

    90,00 $ pro Person

    Mehrere Termine verfügbar
    Join us at the chef's counter for a tasting menu experience delivered by Chef Juan. You will get to taste every dish on the menu for the week. The menu changes every week so you will always have something new!

Was 347 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,5Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Portland / Oregon

    Innovativ

  • Portland

    Innovativ

347 Bewertungen
  1. CarolF

    VIP

    Portland

    5 Bewertungen

    5.0

    5 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    I rarely give a rating of 10 for a restaurant and they are consistently a 10! 

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Sally

    Portland

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Fabulous food - every dish! Service was perfectly timed and the recommended water be pairings were spot on

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. John

    VIP

    West Palm Beach

    30 Bewertungen

    5.0

    30 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This was our best meal at this always wonderful restaurant. The prawn starter was beautiful to see and delicious. The second course, a "sopa", was so very tasty. And the pork main was melt in your mouth good. Oh, and the drinks were to of the world great. Can't wait to return for another visit!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Shannon

    Phoenix

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Really great experience, innovative menu, and accommodating staff. They were very understanding of dietary restrictions and made great substitutions when needed. Fun to watch the chef interact with customers and his team throughout the night.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Angela

    Raum New York

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    This is a wonderful restaurant with lovely food, beautifully presented. It is on the expensive side so perfect for a special occasion. My one gripe is that there isn’t a phone number on the website and the open table phone number is not in service.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Jeffrey

    Philadelphia

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Fabulous as always. Inventful and delicious. I would go weekly if I could.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Melinda

    Los Angeles

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 14. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This was one of the best meals I’ve ever had in Portland. Even better than my last meal at Republica. Exceptional!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Kirk

    Portland

    14 Bewertungen

    5.0

    14 Bewertungen

    Besucht am 7. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The most exciting restaurant in Portland at the moment. Chef Juan comes up with new ways to elevate and expand classic dishes each week; as well as coming up with startling good and mind and mouth engaging new creations. Wife Sam’s baking and desserts are also not to be missed. The whole brigade is firing on all pistons.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Kit

    Portland

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 7. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    I enjoy Chef Juan's descriptions of what you are about to consume. He not only tells you about the food but also where they are sourced. This is a delightful part of the meal. Stella's amazing tequila sour with egg white foam was so delicious that we had three each.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Teri

    Dallas

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 6. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This was an amazing way to start off our trip to Portland. If given the opportunity, snag a res and enjoy whatever menu the chef and co creates for the week! We opted to sit at the chef counter, which was a great way to see the dishes finished and chat with the chef. Every dish we feasted on was artfully prepared and exquisite in taste. Though the standouts were the huitlacoche/brussels/black garlic dish, pork collar/cabbage/hominy, and the chilaquiles. The huitlacoche provided a Ratatouille moment where I was reminded of my childhood. The flavors and textures were intricate, but the bean mousse was phenomenal. It packed so much flavor, despite how airy it was. I also never realized that charred Brussels sprouts could pair so well with a Mexican inspired dish. The pork collar/cabbage dish was almost a deconstructed pozole. The amount of texture the dish lacked was insane and despite its heat, I couldn’t stop eating the sauce! The housemade chips were the perfect vessel for that dish. I don’t usually enjoy chilaquiles, but this dish blew that previous notion up. The flavors, the spice, and how well they paired together is something I’ll never forget. The desserts were both perfect, with the fromage blanc being extremely light and airy. The before from the wait staff to the kitchen/chef made this experience one for the books and I’m thankful to have had the opportunity to try this place. Love that they work with local sources for ingredients. Like I said, if able to, this place is a must try!

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Lilia Comedor wurde mit 4,8 Sternen von 347 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 7 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Lilia Comedor auf Google Maps

3159 S Moody Ave, Portland, OR 97239

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    On S Moody Ave, 1 block N. of the South Waterfront Lower Tram Terminal.
  • Gebiet
    SW Portland
  • Öffnungszeiten
    Mi–So 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Vom Hof auf den Tisch, Amerikanisch, Modern mexikanisch
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Public transit
    S Moody & Gibbs
  • Zahlungsmethoden
    Carte Blanche, Cheque Gourmet, Diners Club, Discover, EC-Karte, JCB, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Juan Gomez
  • Weitere Details
    Bier, Chef's Table, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein
  • Telefonnummer
    (541) 900-5836
  • Räume für private Veranstaltungen
    Please reach out to olivia@republicapdx.com for private event inquiries!
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    our Private Event Coordinator: (541) 900-5836
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo