Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. La Jolla
Le Coq, San Diego, CA
Ikone

Le Coq

51 USD und darüber
Moderne französische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 48 Mal reserviert
  • Besondere Anlässe
  • Trend-Restaurant
  • Kreative Cocktails
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Tara Monsod

Von der OpenTable-Redaktion: Das neueste Highlight der erfolgreichen Restaurantgruppe Puffer Malarkey Collective, Le Coq, ist der perfekte Ort, um moderne Interpretationen französischer Klassiker mit Einflüssen aus Südkalifornien und Asien zu genießen. Die vom James Beard Award nominierte Köchin Tara Monsod begeistert mit besonderen Gerichten wie Ente à l’Orange mit Tamarindenpüree, Kumquat und Chicorée. Das stilvolle Ambiente mit freiliegenden Backsteinwänden aus dem historischen Gebäude der 1930er Jahre, roten Samtsofas und üppigen Pflanzen verstärkt das mondäne Pariser Flair dieses einzigartigen Lokals.

Zusätzliche Informationen

  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne französische Küche, Französisch, Steakhaus
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Di.–Do., So. 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Bar Di.–Do., So. 17:00 Uhr–0:00 Uhr Fr., Sa. 17:00 Uhr–1:00 Uhr
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Valet
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa

Was 414 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,5Essen
  • 4,7Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,1Preis-Leistung

LärmGemäßigt

414 Bewertungen
  1. Kaye

    San Diego7 Bewertungen

    5.0

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing experience. Food and service both top notch. Will definitely come back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Tom

    Poconos3 Bewertungen

    5.0

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Wednesday night chicken special to die for. Great option. Also had the mussels and onion tart. Every looks great

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Kathleen VIP

    San Diego26 Bewertungen

    5.0

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Loved it!! Great food, service and really enjoyed the lively atmosphere. The basque cheesecake was unbelievable. And you have to get the baguette.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Clara

    San Diego4 Bewertungen

    3.0

    Besucht am 7. März 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 2
    Noisy restaurant and only half full on a Thursday evening at 7. The food was good, 'though not outstanding. The menu was quite limited. Presentation was definitely poor an unimaginative.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Carina

    San Diego1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 3. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We went for our anniversary and the service was spectacular! Our waiter went above and beyond and had a very charismatic personality. We went on a Sunday night and it was not as busy so it felt very intimate and we were able to enjoy the ambience a little more. Their food is really good and their deserts left me wanting seconds.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. DeniseG

    San Diego1 Bewertung

    3.0

    Besucht am 3. März 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    Baguette was a disappointment not at all like we’ve had in Paris we order steak frites and it was cold service was terrible and it was not busy had to keep flagging the guy over to order drinks and wi e

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Sasha VIP

    San Francisco3 Bewertungen

    2.0

    Besucht am 2. März 2025

    1. Gesamt 2
    2. Essen 4
    3. Service 1
    4. Ambiente 3
    Service was chaotic…everything from hostesses, bartenders, and waitstaff seemed inexperienced and lacked care and interest. Food was okay to good. Not worth going back

    3 Personen fanden das hilfreich

  8. OpenTable-Gast

    San Diego6 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 1. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Service was excellent, food was delicious, we had great time.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. AlmaV

    San Diego2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 1. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We had a great experience with our waitress. Very sweet and attentive.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Sue VIP

    San Diego13 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 1. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We had a wonderful dinner at Le Coq. The interior is beautiful. The service was outstanding, and the food was delicious. We loved the baguette - they make them just the way I like best, crunchy on the outside and a bit chewy inside, and the butter was sooo good. I want to buy some of that butter. Steak frites was excellent as was the lamb, and a large portion. Also loved the tuna tartare, interesting combination - I’d never had it served with a cream sauce. Definitely also recommend the Pomme Darphin - crispy on the outside, melt in your mouth shredded potatoes on the inside. We were celebrating 3 birthdays, and the staff took excellent care of us. We will definitely look forward to going back.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Le Coq wurde mit 4,6 Sternen von 414 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 48 Mal reserviert
Le Coq auf Google Maps

7837 Herschel Ave, San Diego, CA 92037-4408

Zusätzliche Informationen

  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Moderne französische Küche, Französisch, Steakhaus
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Di.–Do., So. 17:00 Uhr–21:00 Uhr Fr. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Bar Di.–Do., So. 17:00 Uhr–0:00 Uhr Fr., Sa. 17:00 Uhr–1:00 Uhr
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Valet
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo