Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Frankreich
  3. Paris
  4. 75008
  5. Champs-Élysées
L’Attilio Paris, Paris, Ile-de-France

L’Attilio Paris

4.5
4,5
2 Bewertungen
51 Euro und darüber
Italienisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Experiences verfügbar.

Attilio was as a student of Joël Robuchon, the chef with the most Michelin stars
in the world, that he made his debut. He then perfected his culinary art
in various prestigious Parisian establishments:
Le Pavillon Elysée, La Table, L'Atelier Étoile
and at the George V with Éric Briffard.
Attilio Marrazzo was awarded two stars at Chez Jean and at L'Atelier Robuchon;
he is now at the height of his career.
Today, in the heart of the kitchen, where imagination is combined
with tradition, the visionary chef is transcending the limits of
gastronomy to write a new culinary story.
He is daring to reinvent the classics of French cuisine to
offer a complete sensory experience, where passion and creativity
converge in an unforgettable gastronomic journey.
Attilio Marrazzo selects rare ingredients and refined products
to compose dishes that push the boundaries of excellence,
fusing contemporary audacity with the French culinary heritage

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    51 Euro und darüber
  • Küchen
    Italienisch, Französisch, Modern italienisch
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Fr. 12:00 Uhr–14:30 Uhr Mo.–Sa. 19:00 Uhr–0:00 Uhr
  • Telefonnummer
    01 85 74 62 97
  • Zahlungsmethoden
    Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Küchenchef
    Attilio Marrazzo

Experiences

  • Menu Noel

    149,00 € pro Person

    Nur 24. Dez. 2024
    Menu en 5 temps Amuse-Bouche La St-Jacques Scallops carpaccio, Galician sea urchins, citrus gel Le Veau et Sardine Veal and sardine, escabeche, vitello tonnato-style L'Escargot Snail tempura, fregola sarda with parsley sauce Trou Normand Les Paccheri di Gragnano Paccheri di gragnano with blue lobster and thermidor emulsion La Volaille de Racan Racan poultry, forest sauté and chestnuts, cromesquis, cacciatora sauce La Bûche de Noël
  • Menu du Nouvel an

    250,00 € pro Person

    Nur 31. Dez. 2024
    Amuse-Bouche Nuage de Châtaigne Chesnut cloud, truffled céleri-rave and livèche, porcini mushrooms La St-Jacques Duo of scallops, tartare and quenelle, iodized emulsion La Langoustine Langoustine, with its glazed raviole in Thermidor sauce Le Sandre Poached zander on a truffle veil with beurre blanc sauce Trou Normand Le Bœuf Wagyu Wagyu beef, forest sauté with Malabar pepper sauce Le Chèvre Cendré Ash-coated goat cheese, apple infused with hibiscus La Sphère Clementine sphere, Champagne emulsion

Was Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.5
4,5 basierend auf allen Bewertungen
  • 4,5Essen
  • 5Service
  • 5Ambiente
  • 4,5Preis-Leistung

LärmLebhaft

2 Bewertungen
  1. Vanessa

    Miami

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 11. September 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Restaurant de très grande qualité. nourriture sensationnelle.

    1 Person fand das hilfreich

  2. OpenTable-Gast

    VIP

    Greater Boston

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 30. Juli 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This was the best meal I’ve ever had. The food was amazing and the servers super attentive. It was such a wonderful evening, one we will remember forever.

    1 Person fand das hilfreich

FAQ

L’Attilio Paris wurde mit 4,5 Sternen von 2 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Experiences verfügbar.
L’Attilio Paris auf Google Maps

184 Rue du Faubourg Saint-Honoré, Paris, Ile-de-France 75008

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    Champs-Élysées
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Fr. 12:00 Uhr–14:30 Uhr Mo.–Sa. 19:00 Uhr–0:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 Euro und darüber
  • Küchen
    Italienisch, Französisch, Modern italienisch
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Ohne
  • Zahlungsmethoden
    Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Attilio Marrazzo
  • Weitere Details
    Bier, Cocktails, Wein
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo