Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Australien
  3. Sydney
  4. Sydney Zentrum
  5. Circular Quay
Signature Ablone Claypot Rice - Kobo, Sydney, AU-NSW

Kobo

4.8
4,8
102 Bewertungen
101 AUD und daruber
Koreanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 2 Mal reserviert
  • Innovativ
  • Besondere Anlässe
  • Romantisch
Kobo is the workshop for Hatted Chef, Jacob Lee, a space for him to demonstrate his love for his homeland of Korea, re-engineering regional dishes onto a contemporary platform, incorporating Japanese and Australian influences for a dining experience like no other.

A solid marble chef’s table is front and centre, seating 8 guests at a time for an intimate chef's table (meaning “I leave it up to you.”), Chef Jacob breaks the menu down into “Episodes” with each episode featuring a core focus on a culinary moment of his life.

Kobo is located in Sydney's new Quay Quarter Lanes, a short walk from Circular Quay station, nestled just behind the historic Hinchcliffe House.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    101 AUD und daruber
  • Küchen
    Koreanisch, Modern koreanisch, Japanisch Spezialitätenküche
  • Öffnungszeiten
    Di–Sa 18:00 Uhr–23:00 Uhr
  • Telefonnummer
    0458 332 352
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Jacob Lee
  • Räume für private Veranstaltungen
    Kobo is a limited 8 seat Omakase experience, for those seeking a unique private event you may book the entire venue out for the evening. To do this please contact the venue manager well ahead of time.
  • Gebiet
    Circular Quay
  • Querstraße
    Loftus Street & Lotus Lane
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Public transit
    Circular Quay Station, Circular Quay Light Rail, Stand B Circular Quay Bus Stop.
  • Weitere Details
    Bier, Chef's Table, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein

Was 102 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiente
  • 4,6Preis-Leistung

LärmLebhaft

Besonders beliebt

  • Sydney

    Beste Gesamtbewertung

  • Sydney

    Innovativ

  • Sydney Zentrum

    Beste Gesamtbewertung

  • Sydney Zentrum

    Bestes Essen

  • Sydney Zentrum

    Bester Service

  • Sydney Zentrum

    Bestes Ambiente

  • Sydney Zentrum

    Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

  • Sydney Zentrum

    Innovativ

  • Sydney Zentrum

    Besondere Anlässe

102 Bewertungen
  1. Gary

    Toronto

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 27. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Exquisite food paired with exceptional soju and wines presented in a refined style and supported by interesting stories of the chef’s childhood that inspired his creations!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Yun

    Sydney

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 26. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Very nice restaurant, unique Korean culinary experience. Highly recommended

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Summer

    Hong Kong

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 24. August 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    The restaurant is lovely, but is not value for money. I have never been to a fine dining restaurant that serves humble food (cucumber, bun, etc). Overall food too salty.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Emily

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 24. August 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    One of the best meals we’ve had anywhere in the world!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Jennifer

    Melbourne

    7 Bewertungen

    5.0

    7 Bewertungen

    Besucht am 23. August 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Jacob Lee and his two sous chefs delivered an exquisite 11 course degustation menu which was cooked, curated and presented in front of diners. Locale - on Loftys Lane, in a simple sleek intimate setting even though guests are seated with backs to large glass panels, high bar seating where diners can view all the work to be presented and consumed at after being provided with local Korean background. Food - in a word, stunning. Simply cannot explain how beautiful each dish was presented and how the flavour combinations all work together to give guests a mouthful of Korea. Chefs - knowledgeable, friendly, delicate handwork, the care taken to ensure each dish was perfect. Value - yes, this is an expensive night but after seeing the care and attention taken by each chef, the willingness to share background stories of their Korea, I’m happy to pay. It was 2.5 hrs that ended with the most stunning burnt rice ice cream I suspect I will never taste again. A night meant for special occasions that you will not regret. Just go.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Ben

    Melbourne

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 17. August 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent, a really great experience, strongly recommended.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. LizaG

    Sydney

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 18. Juli 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent food and experience. Will definitely return to try new menu

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. OpenTable-Gast

    Sydney

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 11. Juli 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    A well thought out journey through Korean BBQ. (This menu only available for another 9 weeks) Staff were inviting. One dish in particular brought tears to my eyes. A very special birthday night for my sister. Thank you

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. OpenTable-Gast

    Sydney

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 6. Juli 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    The food is really good. The setting is intimate. They explained the dish before serving it.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. AdrianneW

    San Francisco

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 4. Juli 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The restaurant is beautiful and the food was really delicious

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Kobo wurde mit 4,8 Sternen von 102 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 2 Mal reserviert
Kobo auf Google Maps

4 Loftus Ln, Circular Quay, Sydney, AU-NSW 2000

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Loftus Street & Lotus Lane
  • Gebiet
    Circular Quay
  • Öffnungszeiten
    Di–Sa 18:00 Uhr–23:00 Uhr
  • Preisklasse
    101 AUD und daruber
  • Küchen
    Koreanisch, Modern koreanisch, Japanisch Spezialitätenküche
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Public transit
    Circular Quay Station, Circular Quay Light Rail, Stand B Circular Quay Bus Stop.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Jacob Lee
  • Weitere Details
    Bier, Chef's Table, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein
  • Telefonnummer
    0458 332 352
  • Räume für private Veranstaltungen
    Kobo is a limited 8 seat Omakase experience, for those seeking a unique private event you may book the entire venue out for the evening. To do this please contact the venue manager well ahead of time.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo