Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Kanada
  3. Kanada, Atlantische Provinzen
  4. New Brunswick
  5. Caraquet
Hotel Paulin, West Caraquet, NB

Hotel Paulin

4.7
4,7
3 Bewertungen
51 Kanadische Dollar und darüber
Modern Kanadisch
  • Romantisch
  • Innovativ
  • Besondere Anlässe
All reservations must be confirmed by phone 24 hours in advance. The hotel is open year round, providing customized packages and personalized services offered up by the innkeepers themselves. With an ever-changing menu, Chef/owner Karen Mersereau and partner, Gerard Paulin, 3rd generation owner, offer farm to table cuisine using fresh-local, wild foods from New Brunswick. Karen offers chef-guided culinary vacations, food & wine tours, cooking classes where guests forage for wild foods later to be used for dinner. A fully licensed dining room and sommelier-selected wines are all features of this hotel. In-room spa services and private meeting spaces make this property a perfect venue for romance, weddings, special events and meetings.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben

Es gibt mehr zu entdecken

Entdecken Sie zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App.

Scannen Sie den QR-Code, um zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App zu entdecken.

App öffnen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    51 Kanadische Dollar und darüber
  • Küchen
    Modern Kanadisch, Französisch-kanadisch, International
  • Öffnungszeiten
    Täglich 18:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (506) 727-8988
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Küchenchef
    Karen Mersereau
  • Catering
    Tapas, petites bouchées, light meals and full Chef Tasting Dinners. You can order by the platter , by the bite or select from customized menus. <br />
  • Räume für private Veranstaltungen
    Perfect for private group venues of 6 to 50 persons. Ideal for small intimate weddings, corporate meetings and private dinners. All menus are customized to meet guest requirements. Groups of 6 to 10 require 24-48 hrs notice. Larger groups require at least 1 week's notice.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Karen Mersereau: (506) 727-8988
  • Gebiet
    Caraquet
  • Parking details
    Hotelparkplätze
  • Public transit
    Private Charters and landing strip close by. Air Canada flights arrive twice daily 50 minutes from hotel. Shuttle and limousine service available by advanced reservation.
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Farm zu Tisch, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Wein

Was Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

4.7
4,7 basierend auf allen Bewertungen
  • 5Essen
  • 4,7Service
  • 5Ambiente
  • 4,3Preis-Leistung

LärmGemäßigt

3 Bewertungen
  1. RichardB

    Montreal

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 21. August 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Marvellous dinner experience! I booked on Open Table after seeing some positive reviews. I was impressed the next morning, when chef (and co-operator of the hotel) Karen called me to go over menu options and my preferences. When I showed up at the appointed time, I learned from the server/host Anthony that I would be the only dinner guest. Which meant that I had exceptional, warm, thoughtful service. Began in the lounge with a glass of wine (well-selected wine list); moved on to the charming dining room to eat. Meal began with a cold gazpacho-type soup, slightly piquant with some shrimp. Went on at a comfortable pace to the main course: locally-farmed Arctic char, stuffed with smoked salmon; sautéed scallops; roasted potatoes and veg. Dessert of sponge cake with peaches and local blueberries, with a dollop of ice cream. Best meal in Caraquet! Highly recommended.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. ClaudetteDanL

    Kanada, Atlantische Provinzen

    4 Bewertungen

    4.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 21. Juli 2017

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    Karen did an excellent job with our meal. Very memorable evening.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. kmr140616

    VIP

    Chicago

    13 Bewertungen

    5.0

    13 Bewertungen

    Besucht am 7. Juni 2016

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Found this restaurant by chance burning a business trip. The food was prepared to order and made form the freshes ingredients. The owners are also the chef and service staff. WOuld highly recommend, but not if you are in a hurry. Made for a very relaxing evening.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Hotel Paulin wurde mit 4,7 Sternen von 3 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben
Hotel Paulin auf Google Maps

143 Boulevard St-Pierre, West Caraquet, NB E1W 1B6

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    Caraquet
  • Öffnungszeiten
    Täglich 18:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 Kanadische Dollar und darüber
  • Küchen
    Modern Kanadisch, Französisch-kanadisch, International
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Hotelparkplätze
  • Public transit
    Private Charters and landing strip close by. Air Canada flights arrive twice daily 50 minutes from hotel. Shuttle and limousine service available by advanced reservation.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Karen Mersereau
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Farm zu Tisch, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Wein
  • Telefonnummer
    (506) 727-8988
  • Catering
    Tapas, petites bouchées, light meals and full Chef Tasting Dinners. You can order by the platter , by the bite or select from customized menus. <br />
  • Räume für private Veranstaltungen
    Perfect for private group venues of 6 to 50 persons. Ideal for small intimate weddings, corporate meetings and private dinners. All menus are customized to meet guest requirements. Groups of 6 to 10 require 24-48 hrs notice. Larger groups require at least 1 week's notice.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Karen Mersereau: (506) 727-8988
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo