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Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4,8
97 Bewertungen
Bis zu 30 USD
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute einmal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Malerische Aussicht
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Amerikanisch, Bistro
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Di., Mi. 11:30 Uhr–14:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (231) 995-3120
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Küchenchef
    Chef James Morse
  • Gebiet
    Traverse City
  • Querstraße
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Weitere Details
    Aussicht, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Vegan, Wein

Experiences

  • World Cusine Lunch- Taste of Lebanon

    35,00 $ pro Person

    Nur 27. Feb. 2025
    Enjoy a taste of Lebanon created and served by students in our World Cuisine classes. Lunch consists of 3 courses of shareable plates including a variety of appetizers, main course and dessert for $35 plus tax & gratuity.
  • World Cusine Dinner- Taste of Spain

    55,00 $ pro Person

    Nur 13. März 2025
    Enjoy a taste of Spain created and served by students in our World Cuisine classes. Dinner consists of 4 courses of shareable plates including a variety of appetizers, soup or salad, main course, dessert, and one glass of wine, beer, or non alcoholic beverage for $55 plus tax & gratuity.
  • World Cusine Lunch- Taste of Spain

    35,00 $ pro Person

    Nur 13. März 2025
    Enjoy a taste of Spain created and served by students in our World Cuisine classes. Lunch consists of 3 courses of shareable plates including a variety of appetizers, main course and dessert for $35 plus tax & gratuity.

Was 97 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,7Service
  • 4,9Ambiente
  • 4,7Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Beste Gesamtbewertung

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Bestes Ambiente

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Ideal zum Brunchen

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Innovativ

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Gesund

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Malerische Aussicht

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Am häufigsten gebucht

  • Northern Michigan

    Beste Gesamtbewertung

  • Northern Michigan

    Bestes Ambiente

  • Northern Michigan

    Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

  • Northern Michigan

    Ideal zum Brunchen

  • Northern Michigan

    Innovativ

  • Northern Michigan

    Gesund

  • Northern Michigan

    Malerische Aussicht

  • Northern Michigan

    Am häufigsten gebucht

97 Bewertungen
  1. Ira

    VIP

    San Francisco

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    A fantastic way to support the Great Lakes Culinary Institute and the students while enjoying a terrific meal.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Cathy

    Detroit

    9 Bewertungen

    5.0

    9 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    You can’t beat the creativity of the menu or quality of the food!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Betty

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Taste of Italy with fixed menu. Outstanding. Entree perfectly cooked grouper.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Carolyn

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Our lunch was amazing. We had a delicious variety of foods and tasty beverages. Our server Danielle was thoughtful and prompt, available but did not hover. The Thai cashew mango salad was a highlight, a symphony of flavors and textures, truly yummy. Don't skip the beverages, they were beautifully paired with the courses and lovely to linger over. We were very relaxed, and delighted with our meal

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  5. Anne

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We sat at the bar and Merrill was our server. Very personable and efficient. A wonderful experience as always. Food was beautifully presented and delicious

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  6. Richard

    Des Moines

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 5. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    As usual, it was a great meal! Wonderful setting, attentive but not overwhelming server, awesome food preparation and presentation. Very enjoyable!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Denise

    Detroit

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 5. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    First time here, and what a delightful experience. Husband had salmon, with risotto, and I had chicken mushroom pasta. Both dishes were delicious, although the pasta could have been a little hotter.. We were too full for dessert, but took an apple blondie home and enjoyed it thoroughly.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. NANCY

    VIP

    Seattle

    8 Bewertungen

    5.0

    8 Bewertungen

    Besucht am 4. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    As always, the food was excellent. The view is superb and the students and staff do a wonderful job serving you.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Paula

    Detroit

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 4. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Had an amazing lunch. I had the trout which was delicious and was accompanied by shrimp and cheesy grits, the other two diners with me had the chicken and gnocchi and vegetarian pasta. We all loved our meals!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. David

    VIP

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    63 Bewertungen

    5.0

    63 Bewertungen

    Besucht am 4. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 3
    4. Ambiente 5
    It's a teaching restaurant, so allow 1 ½ hrs for lunch and more for dinner. Classic choices such as the beef bourguignon entree and the soup of Shredded Chicken with fennel and a hint of star anise were very good. No time today to linger for deserts which are superb. Pastry Chef Megan is a pro. Merrill at the bar always has a fun delicious special drink, plus the standard classic cocktails. It's nice to see they now offer a better range of Non-area wines , as well as local wines to please visitors. Wine choices are 8 or so of both whites and reds. Best view of the bay, even on a very snowy day. Beautiful setting.

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FAQ

Great Lakes Culinary Institute wurde mit 4,8 Sternen von 97 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute einmal reserviert
Experiences verfügbar.
Great Lakes Culinary Institute auf Google Maps

715 E Front St, Traverse City, MI 49686-2619

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Front Street and Barlow
  • Gebiet
    Traverse City
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Di., Mi. 11:30 Uhr–14:30 Uhr
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Amerikanisch, Bistro
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Chef James Morse
  • Weitere Details
    Aussicht, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Vegan, Wein
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