Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Northern Michigan / Upper Peninsula
  4. Northern Michigan
  5. Traverse City
Great Lakes Culinary Institute, Traverse City, MI

Great Lakes Culinary Institute

4.8
4,8
90 Bewertungen
Bis zu 30 USD
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
23:30
  • Malerische Aussicht
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
At Lobdell's, a Teaching Restaurant, you'll enjoy food prepared and served by Great Lakes Culinary Institute students and beautiful bayside views. Lunch is served regularly during fall and spring, while bakery and coffee service is provided in summer. Special events throughout the year include farm to table and world cuisine dinners, as well as cocktail and charcuterie events.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Amerikanisch, Bistro
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Di., Mi. 11:30 Uhr–14:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (231) 995-3120
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Küchenchef
    Chef James Morse
  • Gebiet
    Traverse City
  • Querstraße
    Front Street and Barlow
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Weitere Details
    Aussicht, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Vegan, Wein

Was 90 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,7Service
  • 4,9Ambiente
  • 4,7Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Beste Gesamtbewertung

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Bestes Ambiente

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Ideal zum Brunchen

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Innovativ

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Gesund

  • Northern Michigan / Upper Peninsula

    Malerische Aussicht

  • Northern Michigan

    Beste Gesamtbewertung

  • Northern Michigan

    Bestes Ambiente

  • Northern Michigan

    Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

  • Northern Michigan

    Ideal zum Brunchen

  • Northern Michigan

    Innovativ

  • Northern Michigan

    Gesund

  • Northern Michigan

    Malerische Aussicht

90 Bewertungen
  1. NANCY

    VIP

    San Francisco

    8 Bewertungen

    5.0

    8 Bewertungen

    Besucht am 4. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    As always, the food was excellent. The view is superb and the students and staff do a wonderful job serving you.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Paula

    Detroit

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 4. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Had an amazing lunch. I had the trout which was delicious and was accompanied by shrimp and cheesy grits, the other two diners with me had the chicken and gnocchi and vegetarian pasta. We all loved our meals!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. David

    VIP

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    62 Bewertungen

    5.0

    62 Bewertungen

    Besucht am 4. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 3
    4. Ambiente 5
    It's a teaching restaurant, so allow 1 ½ hrs for lunch and more for dinner. Classic choices such as the beef bourguignon entree and the soup of Shredded Chicken with fennel and a hint of star anise were very good. No time today to linger for deserts which are superb. Pastry Chef Megan is a pro. Merrill at the bar always has a fun delicious special drink, plus the standard classic cocktails. It's nice to see they now offer a better range of Non-area wines , as well as local wines to please visitors. Wine choices are 8 or so of both whites and reds. Best view of the bay, even on a very snowy day. Beautiful setting.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. diane

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 3. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Always great service and food. Noise level high because there's nothing to absorb sound.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Susan

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 26. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We truly enjoyed our meal Beef borignone would like the receipt Staff were a pleasure

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Leslie

    Raleigh

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 21. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We had such a fun time dining at the charcuterie and cocktail event hosted by Great Lakes Culinary Institute and the students in training in the Beverage Management class. Traverse City is blessed to have such a beautiful culinary Institute that provides its students an outlet for practicing their trade.  Reservations go quickly, so it is hard to get into events, but when you do get in, you will be impressed. 

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Brian

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 21. November 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    The bar let this experience slip. They could not keep up with the pace. And we understand. So it’s important to these learners to know that all aspects of a restaurant experience matter. Not getting drinks, and even just water, out quickly can taint a customer experience. We waited 15 minutes for a glass wine and a two mix cocktail. I hope they do get better.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. David

    VIP

    Northern Michigan / Upper Peninsula

    62 Bewertungen

    4.0

    62 Bewertungen

    Besucht am 21. November 2024

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Appetizer & cocktails special event. The smoked duck is my favorite. Merrill mixes up some great cocktails and this event had eight or so to choose from along with several beers and wines. Students are fun and engaging as they are working on their craft. Worth a try if you can snag a table.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Michelle

    Washington, D.C

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 21. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We had bar seating and we love sitting at the bar. Merrill was fabulous as usual. William, who was new, started out nervous (they are in training), but then once he found his grove, he was chatty and engaging!! We had a GREAT time and they even made an accommodation for a vegetarian! Fabulous!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Ira

    San Francisco

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 20. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This Cocktails & Charcuterie series is fantastic.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Great Lakes Culinary Institute wurde mit 4,8 Sternen von 90 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
23:30
Great Lakes Culinary Institute auf Google Maps

715 E Front St, Traverse City, MI 49686-2619

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Front Street and Barlow
  • Gebiet
    Traverse City
  • Öffnungszeiten
    Mittagessen Di., Mi. 11:30 Uhr–14:30 Uhr
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Amerikanisch, Bistro
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Public transit
    In front of the building on Front Street
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Chef James Morse
  • Weitere Details
    Aussicht, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Vegan, Wein
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo