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Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle, Seattle, WA

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle

4.5
4,5
1791 Bewertungen
31 bis 50 USD
Amerikanisch Regional (Nordwest)

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 26 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Über dieses Restaurant

  • Malerische Aussicht
  • Besondere Anlässe
  • Besonders
Hier erwarten Sie mit den besten regionalen Zutaten schlicht zubereitete Gerichte der gehobenen aber nicht abgehobenen Nordwestpazifik-Küche, die in einem vom Thema Meer inspiriert gestaltetem Speiseraum bei fantastischer Aussicht auf die Elliott Bay serviert werden. Ethan Stowell und das Four Seasons Hotel Seattle freuen sich ganz besonders, den Namen ihres neuen, aus der gemeinsamen Zusammenarbeit entstandenen Restaurants bekanntzugeben: Goldfinch Tavern. Benannt nach dem Wappenvogel von Washington, dem Goldzeisig. Diese Taverne auf gehobenem Niveau ist den Pioniertagen der Stadt gewidmet, als in Tavernen Holzfäller und Segler gleichermaßen bewirtet wurden und es ein Ort für Reisende und Einheimische zum Kennenlernen und knüpfen von geschäftlichen Kontakten war, die dabei alle gemeinsam Speisen und Getränke genießen.
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Zusätzliche Informationen

  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch Regional (Nordwest), Aus Dem Meer, Moderne amerikanische Küche
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Mo.–Fr. 6:30 Uhr–11:00 Uhr Sa., So. 6:30 Uhr–9:00 Uhr Brunch Sa., So. 9:00 Uhr–14:30 Uhr Mittagessen Mo.–Fr. 11:00 Uhr–15:00 Uhr Happy Hour Mo.–Fr. 15:00 Uhr–17:00 Uhr Sa., So. 14:30 Uhr–17:00 Uhr Abendessen Mo.–Mi., So. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Do.–Sa. 17:00 Uhr–23:00 Uhr
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Valet parking is $25 when dining in the restaurant.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Brian Doherty

Experiences

  • Seattle Restaurant Week

    65,00 $ pro Person

    30. März 2025 - 10. Apr. 2025
    Join Goldfinch Tavern for Seattle Restaurant Week to experience the best of spring! Taste the best of Goldfinch Tavern with our 3-course pre-fix menu curated by our passionate Executive Sous Chef Jeffrey Hunter and Pastry Chef Danielle Grogan. DATES | March 30 - April 3, April 6 - April 10 DAYS | Sundays - Thursdays only HOURS | Dinner, 5:00pm - 9:00pm PRICE | USD 65, plus 20% service charge and 10.35% tax MENU | choice of appetizer, main and dessert APPETIZER- choice of one MARINATED BURRATA roasted eggplant, crispy shallot, brioche BEET & DUNGENESS CRAB SALAD (DF, GF) watercress, sauce gribiche, tarragon GOLDFINCH CHOWDER Dungeness crab, bacon, clams, oyster crackers MAIN- choice of one SEARED JUMBO SCALLOPS* (GF) bacon fries, melted leek, truffle butter sauce RIGATONI pomodoro, fennel sausage, curly parsley GOLDFINCH BURGER* American Wagyu, Beecher's cheese, smoked onion marmalade, fennel aioli, fries CARROT RISOTTO tri-color carrot arugula salad, aged balsamic, pickled onion Dessert- choice of one VANILLA CHEESECAKE (NF) candied lemon, berry compote, whipped cream TIRAMISU (NF) mascarpone mousse, espresso soaked coffee sponge cake, coffee-feuilletine, coffee crémeux' *King County Department of Health would like to inform you that consuming raw or undercooked meats & seafood may contribute to your risk of food-borne illness. (df): items are dairy-free. (gf): items are gluten-free. (nf): items are nut-free. A pre-tax 20% service charge is added to each guest check. At least 65% of this service charge will be retained by your server or bartender. The remainder is distributed entirely to the hourly employees who are responsible for the Goldfinch Tavern meal experience.
    Seattle Restaurant Week Foto
  • Easter Brunch 2025

    35,00 $ - 140,00 $ pro Person

    Nur 20. Apr. 2025
    Easter Brunch Buffet at Goldfinch Tavern is a time to gather with loved ones over an unforgettable dining experience. With an exceptional menu, warm hospitality, and stunning waterfront views of the Seattle Great Wheel and Elliott Bay, it’s easy to see why guests return year after year. This Easter, indulge in a thoughtfully curated brunch by Chef Jeffrey Hunter, featuring vibrant seasonal ingredients and a special visit from the Easter Bunny. Savor a bountiful Starter Buffet with fresh salads, baked pastries, seasonal fruits, and an indulgent Waffle Bar. Enjoy charcuterie, artisan cheeses, and Goldfinch’s signature Seafood Tower before selecting an entrée from options such as Dungeness Crab Frittata, Alaskan Wild King Salmon, Smoked & Peppered Prime Rib, and Spring Morel Mushroom Hash. Cap off your meal with a decadent Dessert Buffet from Chef Danielle Grogan, showcasing over a dozen sweet creations - ranging from classic Carrot Cake to modern favorites like the Very Berry Eton Mess. Whether continuing a beloved tradition or starting a new one, it’s the perfect setting for both intimate gatherings and joyful family celebrations this Easter. USD 140 per adult, USD 65 per child* (5 - 12yr), USD 35 per child* (3-4yr), plus 20% service charge and 10.35% tax. APPETIZER BUFFET Our Easter brunch menu includes a buffet of appetizers, choice of main, and spring-themed dessert buffet. Complimentary drip coffee, tea and juice. SEASONAL FRUITS & BERRIES (GF, NF, V) ELLENOS PARFAIT SELECTION OF HOUSE MADE PASTRIES GOLDEN EGGS (NF) HEIRLOOM TOMATO SALAD (GF, NF) SPRING WHITE AND GREEN ASPARAGUS SALAD CLASSIC CAESAR SALAD (NF) ORGANIC SPINACH SALAD (GF, NF) SEAFOOD TOWER OLYMPIA PROVISIONS MEATS & HOUSE MADE CHARCUTERIE LOCAL & EUROPEAN CHEESES EASTER BUNNY’S WAFFLE KNOLL Mains Choice of one DUNGENESS CRAB FRITTATA (GF, NF) free-range eggs, goat cheese, heirloom tomato, avocado hash, hollandaise CINCO JOTAS IBÉRICO HAM BENEDICT (NF) poached free-range eggs, fresh made English muffin, basil hollandaise, crispy hashbrowns ALASKAN WILD KIND SALMON (NF) asparagus, pickled ramps, Hasselback potato, lemon butter SMOKED & PEPPERED PRIME RIB (NF) pommes purée, baby carrots, spring favas, red wine jus SPRING MOREL MUSHROOM HASH (NF) poached free-range eggs, jumbo asparagus, truffle hollandaise, French country salad HAND FORGED RICOTTA AGNOLOTTI (NF) English pea, castelvatrano olives, pecorino, pine vines, balsamic reduction SQUID INK RISOTTO (GF, NF) crispy calamari, clams, Dungeness crab, nduja parmesan, fines herbs DESSERT BUFFET VANILLA CRÈME BRÛLÉE (GF, NF) STRAWBERRY LEMON BAR (NF) COCONUT ‘BUNNY TAIL’ (NF) VERY BERY ETON MESS (GF, NF) CARROT CAKE (NF) PEANUT BUTTER CUP (GF) CHOCOLATE RASPBERRY FUDGE CAKE (GF, NF, V) PISTACHIO PRALINE CHOUX BLUEBERRY CHEESECAKE (NF) CHOCOLATE PASSIONFRUIT MOUSSE (GF, NF) ASSORTED COOKIES ASSORTED CUPCAKES (NF) FRUITY PEBBLE KRISPY TREATS (NF) PEANUT BRITTLE (GF)
    Easter Brunch 2025 Foto

Was 1.791 Gäste sagen

Bewertungen für Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle von Gästen, die dieses Restaurant besucht haben. Basierend auf den neusten Bewertungen.

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.5
4,5 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,4Essen
  • 4,6Service
  • 4,6Ambiente
  • 3,9Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Seattle

    Amerikanisch Regional (Nordwest)

1.791 Bewertungen
  1. DanV

    Vancouver2 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 20. September 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent waiter

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    San Francisco1 Bewertung

    5.0

    Besucht am 1. Februar 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Work dinner

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Rose VIP

    Seattle54 Bewertungen

    3.0

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    I generally like Ethan Stowell's restaurants, but not this one. It's an attractive setting with attentive service, but the food was average at best and quite expensive. There are many better options nearby.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Gary VIP

    Seattle28 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 5. März 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Delightful dinner! Had oysters on the half shell and the king salmon.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. HNR19 VIP

    Las Vegas7 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 2. März 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 2
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The service at Goldfinch is wonderful! The food is subpar honestly. It was really nice to have vegan and gluten free options and the kitchen is very flexible with dietary restrictions but the flavor profiles were basic and unsurprising in all of our dishes.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. David

    Seattle6 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 28. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Lovely lunch with excellent service. Note that a 25% gratuity was added to the ticket before running the card, so any gratuity added later is on top.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Nicolas

    San Francisco59 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 22. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The Eggs Benedict, ambiance & service were so wonderful when I got to Seattle, I had to visit once more before flying out! This visit did not disappoint—great food, and outstanding, friendly service!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Taylor VIP

    San Francisco1 Bewertung

    2.0

    Besucht am 17. Februar 2025

    1. Gesamt 2
    2. Essen 1
    3. Service 3
    4. Ambiente 2
    Just not worth it at all- this place tries to be something it isn’t. Service was fine but food is where this restaurant lacks.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Carla VIP

    Seattle18 Bewertungen

    5.0

    Besucht am 17. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food is always top notch, and the staff is amazing. This is our go-to downtown restaurant.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Scott

    Seattle9 Bewertungen

    4.0

    Besucht am 17. Februar 2025

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    Food perfect; service exceptional; ambience annoying. We arrived for our 5:00 reservation and were seated at a lovely table in an upscale dining room. Ten minutes later, havoc ensued. Enter a family of five: Two parents that never looked up from their phones, a blissfully quiet young teenager and two young children who talked nonstop in outside voices and ran around the dining room like they owned it. To be clear, we are not crotchety old people who dislike children. We have five grandkids and understand the challenges of parenting. But please don’t bring your kids to an inappropriate restaurant for children and leave your parenting at the door with seemingly no regard for other diners who are attempting to enjoy their $300 dinner in a nice environment! I should add that we’ve been to this restaurant many times and this was an isolated experience. We love the food, and our server, Milli, was the epitome of perfection. Don’t stay away; consider doing what we will next time. Ask to be seated in an adult-only section.

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FAQ

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (206) 749-7070.

Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle wurde mit 4,5 Sternen von 1791 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 26 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Goldfinch Tavern at Four Seasons Hotel Seattle auf Google Maps

99 Union Street, Seattle, WA 98101

Zusätzliche Informationen

  • Telefonnummer
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch Regional (Nordwest), Aus Dem Meer, Moderne amerikanische Küche
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Mo.–Fr. 6:30 Uhr–11:00 Uhr Sa., So. 6:30 Uhr–9:00 Uhr Brunch Sa., So. 9:00 Uhr–14:30 Uhr Mittagessen Mo.–Fr. 11:00 Uhr–15:00 Uhr Happy Hour Mo.–Fr. 15:00 Uhr–17:00 Uhr Sa., So. 14:30 Uhr–17:00 Uhr Abendessen Mo.–Mi., So. 17:00 Uhr–22:00 Uhr Do.–Sa. 17:00 Uhr–23:00 Uhr
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Valet parking is $25 when dining in the restaurant.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
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