Glass Island
Keine Bewertungen
41 bis 100 AUD
Modern australisch
Tisch reservieren
2 Personen
30. Dez. 2024
19:00
Zusätzliche Informationen
- RestaurantartZwangloses Restaurant
- Preisklasse41 bis 100 AUD
- KüchenModern australisch
- ÖffnungszeitenCruise Sa, So 12:30 Uhr–17:00 Uhr
- Telefonnummer0419 016 326
- ZahlungsmethodenMastercard, Visa
- Dress codeLegere Kleidung
- KüchenchefSimon Ekas
- CateringOn the food front Glass Island is proud to announce a partnership with Simon Ekas Catering who have implemented a new weekend food menu as well as looking after Glass Island’s private event catering. Menu highlights include Simon’s take on the ‘Classic Cheeseburger’ focusing on only the best ingredients, including the world famous Martin’s Potato Bun (used by US Hamburger chain – Shake Shack), an incredible ‘Slow Roasted Beef Brisket Roll with horseradish’ and the dangerously moreish ‘cheeseburger spring rolls’. Freshly shucked Sydney Rock Oysters with a glass of champagne in hand and the sun on your face is still one of life’s simple pleasures. “Simon Ekas Catering is proud to partner with Glass Island to deliver a menu featuring modern twists on good old fashioned favourites. Fresh, high quality ingredients dominate the menu and will contribute to the overall standout Glass Island experience”. Simon Ekas, Director
- Räume für private VeranstaltungenPlease contact us at events@glassisland.com.au for private event inquiries
- GebietPyrmont
- Parking detailsAuf der Straße
- Weitere DetailsAussicht, Bier, Cocktails, Komplette Bar, Raucherbereich außen, Terrasse/Im Freien, Unterhaltung, Wein
Geben Sie die erste Bewertung für dieses Restaurant ab
Zur Zeit hat Glass Island noch keine Bewertungen. Bitte geben Sie nach Ihrem Restaurantbesuch eine Bewertung ab, um anderen Gästen bei ihrer Entscheidung zu helfen.
FAQ
Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.
Tisch reservieren
2 Personen
30. Dez. 2024
19:00
37 Bank Street, Pyrmont, AU-NSW 2009
Zusätzliche Informationen
- GebietPyrmont
- ÖffnungszeitenCruise Sa, So 12:30 Uhr–17:00 Uhr
- Preisklasse41 bis 100 AUD
- KüchenModern australisch
- RestaurantartZwangloses Restaurant
- Dress codeLegere Kleidung
- Parking detailsAuf der Straße
- ZahlungsmethodenMastercard, Visa
- KüchenchefSimon Ekas
- Weitere DetailsAussicht, Bier, Cocktails, Komplette Bar, Raucherbereich außen, Terrasse/Im Freien, Unterhaltung, Wein
- Telefonnummer0419 016 326
- CateringOn the food front Glass Island is proud to announce a partnership with Simon Ekas Catering who have implemented a new weekend food menu as well as looking after Glass Island’s private event catering. Menu highlights include Simon’s take on the ‘Classic Cheeseburger’ focusing on only the best ingredients, including the world famous Martin’s Potato Bun (used by US Hamburger chain – Shake Shack), an incredible ‘Slow Roasted Beef Brisket Roll with horseradish’ and the dangerously moreish ‘cheeseburger spring rolls’. Freshly shucked Sydney Rock Oysters with a glass of champagne in hand and the sun on your face is still one of life’s simple pleasures. “Simon Ekas Catering is proud to partner with Glass Island to deliver a menu featuring modern twists on good old fashioned favourites. Fresh, high quality ingredients dominate the menu and will contribute to the overall standout Glass Island experience”. Simon Ekas, Director
- Räume für private VeranstaltungenPlease contact us at events@glassisland.com.au for private event inquiries