Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Seattle / Eastern Washington
  4. Seattle
  5. Greenwood
FlintCreek Cattle Co., Seattle, WA

FlintCreek Cattle Co.

4.6
4,6
1860 Bewertungen
Bis zu 30 USD
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 25 Mal reserviert
  • Nachbarschafts-Restaurant
  • Besondere Anlässe
  • Belebt
Das FlintCreek Cattle Co. ist eine Restaurant-Bar mit Bedienung im Viertel Greenwood in Seattle, WA. Das FlintCreek serviert Premium-Fleisch von gut geführten kleinen Farmen und Ranches, wo die Tiere verantwortungsvoll auf Weideland und ohne Zusatz von Hormonen und Antibiotika gehalten werden.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Wildspezialitäten, Amerikanisch Regional (Nordwest)
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 16:00 Uhr–22:00 Uhr Happy Hour Täglich 16:00 Uhr–17:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (206) 457-5656
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Küchenchef
    Eric Donnelly
  • Gebiet
    Greenwood
  • Querstraße
    N 85th St.
  • Parking details
    We are located in a dense neighborhood with free street parking available.
  • Public transit
    #5
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein, zum Mitnehmen

Was 1.860 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,7Service
  • 4,5Ambiente
  • 4,1Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Seattle

    Moderne amerikanische Küche

1.860 Bewertungen
  1. Maxwell

    Seattle

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    Had the duck confit, the pickled vegetables and the potato rolls, with a true grit (house mezcal cocktail). Also sampled a little of my date's filet mignon in anchovy butter. All excellent. Expensive, but you get what you pay for. My only beef is that with the high ceilings and hard surfaces everywhere it gets pretty loud. But that's every restaurant these days so I can't hold it against this one in particular.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. monty

    Seattle

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great, creative food and cocktails paired with excellent service. I now know why FlintCreek is on the Eater 38 list.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Cara

    Seattle

    4 Bewertungen

    2.0

    4 Bewertungen

    Vor 7 Tagen besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 1
    3. Service 1
    4. Ambiente 4
    Completely overpriced. The whole concept is dressed/priced like a high end experience, but the food was less than average. It seemed pre-made and just heated to order, because it came out so fast and because our food was overdone (I got the duck confit and my husband got the wild boar shoulder). The gnocchi that came with my husband’s dish were like hockey pucks—small, rubbery, and flavorless. Would not recommend, unless you just want to sit at the bar for cocktails and appetizers.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Prasanna

    Seattle

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 7. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great restaurant, great food, great service. The tomahawk was done great. I added up the tip wrong, if the restaurant sees this, can you please correct and charge me for the tip correctly (my addition was short, don’t want the wonderful waitress to be not get what she deserve). Overall a great experience! The only constructive comment is that they should charge less for corkage fees, consistent with other establishments in Seattle. $40 is a bit much, $25 -$30 is more appropriate, IMO.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Susanne

    Seattle

    4 Bewertungen

    2.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 2. Dezember 2024

    1. Gesamt 2
    2. Essen 5
    3. Service 1
    4. Ambiente 4
    I booked a table for 3 at 5pm Sunday for a family birthday. The restaurant was just beginning to get busy but rather subdued. Our waitress was initially attentive in taking our drink order and then our starter and dinner order. All were delivered by other servers. That was the last time our waitress came to us ... we stopped her at one point to ask for pepper which also was delivered by someone else. We had also asked her for another beverage which never showed up Another 'waiter' boxed up our food and brought dessert menus. Again, no interaction with our waitress -- who bustled around at other tables next to ours with larger parties. We finally asked a different server if we could get our check ... thoroughly deflated and upset at this point. This was supposed to be a special evening. Clearly it was not. The food was excellent! The food and beverage servers were efficient. Definitely order at least one starter or small plate if you are hungry.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Misty

    Seattle

    4 Bewertungen

    1.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 27. November 2024

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 1
    4. Ambiente 1
    The food was unappetizing. The lamb tartar was covered in cumin. I didn’t understand The chickpea purée with my beef cheek . It didn’t work with the dish. The flavor over powered the check and the texture was too thick. Beef cheek is supposed to be a very delicate, fine dish. My husband’s $67 steak was ruined with heavy char marks. The char flavor overpowered the steak. The best things about our meal out were the cocktails and bottle of wine, and, of course, each other’s company. We will not be back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Jillayna

    Seattle

    19 Bewertungen

    VIP
    5.0

    19 Bewertungen

    Besucht am 25. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The grits and mushroom small plate was outstanding. The ribeye steak is always the best choice. Wild boar gnocchi was also impressive

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Andy

    Seattle

    5 Bewertungen

    1.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 18. November 2024

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    Unbelievably expensive for very poor quality food.  just trying to wash the experience from my mind

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Jim

    Seattle

    11 Bewertungen

    VIP
    5.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 12. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Food and service were top-notch. The restaurant has high-ceilings and an open kitchen so it’s a bit noisy, but not so much that you have to shout at your table. Try the grits!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Erik

    Seattle

    3 Bewertungen

    4.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 10. November 2024

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Always a great time! Never have had a bad experience here. Great food.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

FlintCreek Cattle Co. bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (206) 457-5656.

FlintCreek Cattle Co. wurde mit 4,6 Sternen von 1860 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 25 Mal reserviert

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

FlintCreek Cattle Co. auf Google Maps

8421 Greenwood Ave N, Seattle, WA 98103

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    N 85th St.
  • Gebiet
    Greenwood
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Täglich 16:00 Uhr–22:00 Uhr Happy Hour Täglich 16:00 Uhr–17:30 Uhr
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Wildspezialitäten, Amerikanisch Regional (Nordwest)
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    We are located in a dense neighborhood with free street parking available.
  • Public transit
    #5
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Eric Donnelly
  • Weitere Details
    Bankett, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Happy Hour, Komplette Bar, Korkengeld, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein, zum Mitnehmen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo