Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Greater Boston
  4. Boston
  5. Fenway–Kenmore
EasternStandard dining room - Eastern Standard, Boston, MA
Ikone

Eastern Standard

31 bis 50 USD
Amerikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 41 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Für Gruppen geeignet
  • Belebt
Originally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant has reopened its doors just up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare, including raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like steak tartare, baked rigatoni, steak frites, and butterscotch bread pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.

Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event or large party reservation.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Deshalb ist es eine Ikone

Von der OpenTable-Redaktion: Die beliebte Brasserie Eastern Standard hat im luxuriösen Apartmentturm Bower seine fulminante Wiedereröffnung gefeiert. Entspannen Sie an der Bar, deren Design von Austernschalen inspiriert ist, oder wählen Sie einen Tisch im mit Mahagoni-Holz ausgestatteten Speisesaal. Zu den langjährigen Favoriten des Hauses zählen etwa gebackene Rigatoni und geröstetes Knochenmark. Dazu schmeckt ein Drink von der spannenden Cocktailkarte, die bereits von Esquire und Tales of the Cocktail gefeiert wurde.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Bistro, Französisch-amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Do. 11:30 Uhr–22:00 Uhr Fr. 11:30 Uhr–23:00 Uhr Sa. 11:00 Uhr–23:00 Uhr So. 11:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (617) 530-1590
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Gebiet
    Fenway–Kenmore
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Experiences

  • Pasta-Making Class with Chef Brian Rae 

    75,00 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 19. Jan. 2025
    14:30
    Learn the secrets of fresh, handmade pasta with Chef Brian Rae, known for his passion and expertise in all things pasta. This interactive class will leave you with new skills, fresh pasta to take home, and a new love for the craft. What’s included: * A recipe to recreate your pasta magic at home * Your own fresh pasta to enjoy later * Light bites to keep you fueled as you learn Whether you’re looking for a thoughtful gift or a fun, skill-building afternoon, this class is sure to hit the spot.
    Pasta-Making Class with Chef Brian Rae  Foto
  • "The Martini" Cocktail Class with Jackson Cannon

    100,00 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 11. Jan. 2025
    15:00
    Famed local cocktailian and ES Hospitality bar director Jackson Cannon is leading an exciting journey into the world of martinis with this exclusive cocktail class. This immersive experience explores the craft, methods, and service of the world's most iconic cocktail, uncovering the secrets behind its enduring allure during the violet hour. Embark on a tasting journey through history, sampling iconic martini styles while tracing the cocktail's origins in 19th-century New York to its glamorous 150-year reign of pop culture. What's included: - light bites paired with expertly crafted cocktails - a recipe book filled with martini essentials - a surprise souvenir to take home
    "The Martini" Cocktail Class with Jackson Cannon Foto
  • Bread-Making Class ES Bakeshop Lead Emma Hughes

    75,00 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 26. Jan. 2025
    14:00
    Spend a Sunday in January learning the timeless art of bread-making with Emma, our head baker at the ES Bakeshop. This hands-on class will guide you through the steps to create your very own artisan loaf—fresh from the oven and ready to impress. What’s included: * A recipe to take home and bake again * Your freshly baked bread to share (or not!) * Light bites and a welcoming, community vibe This is the perfect experience to treat yourself or gift to the bread lover in your life.
    Bread-Making Class ES Bakeshop Lead Emma Hughes Foto

Was 755 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.5
4,5 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,5Essen
  • 4,5Service
  • 4,4Ambiente
  • 4,2Preis-Leistung

LärmGemäßigt

755 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Greater Boston

    3 Bewertungen

    1.0

    3 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 1
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 1
    We were seated next to the main door with cold air blowing into our face every 5 minutes. They should not be offering reservations for this seating.

    1 Person fand das hilfreich

  2. Kevin

    Greater Boston

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    Good potential with this still relatively new restuarant.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. PATRICK

    VIP

    Greater Boston

    33 Bewertungen

    1.0

    33 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 3
    4. Ambiente 2
    ES presents itself as an upscale French restaurant. It is pricy. Te interior of the restaurant is pleasant. It is noisy enough that it's difficult having a conversation across the table. The food is bad. Three of us ordered the "plat du jour " for Saturdays - braised short ribs. The point of braising meat is so that it is TENDER when eaten. In our cases, we got three hockey pucks of beef that we could not slice with the table knifes provided. We borrowed another persons steak knife so we could saw through the beef. Chewing the beef was an Olympian task. None of us finished our short rib entrees. The chocolate cake for dessert was good but I assume it was from an outside bakery. Very disappointing experience.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Elizabeth

    Greater Boston

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Fantastic dinner-food was excellent, the environment was very festive and our service was top-notch!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Robert

    Chicago

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great food and service, great location a lovely evening!

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Nicole

    VIP

    Greater Boston

    12 Bewertungen

    5.0

    12 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The service was exceptional! The meal was great and it was a great venue for our dinner with friends.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Katherine

    Greater Boston

    4 Bewertungen

    2.0

    4 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 3
    3. Service 1
    4. Ambiente 2
    Meh. Food was OK; cocktails were excellent. Service was spectacularly awful. We had a waitress introduce herself as our waitress—“I’ll be right back for your drink order”—and she never returned to our table. Another waitress picked up for her but appeared to spread the table to 4 others. Ordered a cheese plate; it was dropped off without explanation. Was asked if we wanted more crostini at one point: said yes, 20 minutes went by (I finally got up and asked someone else to please send it—along with our drink order). I could give many more examples but bottom line: we were a party of two—so, not a large group—and we struggled across 2.5 hours to get drinks, food and dessert (had to ask if there was a dessert menu, etc.). The restaurant was INSANELY hot (I stripped down to a tshirt and was still very, very warm) and loud. Such is life in a busy restaurant, but worth mentioning as overall—the basic food (salt cod fritters; dry rigatoni; cheese platter) and terrible service combined with the sweltering room makes us strongly avoid recommending it. Maybe just go to the bar for a drink and pick a better food/service spot nearby?

    1 Person fand das hilfreich

  8. PeterK

    Greater Boston

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    This was an overall great experience. Service and food were great and the seating comfortable. When we arrived we were struck by the very high noise level which sometimes makes it hard for a conversation. It was pretty crowded for a Wednesday evening. All the staff was very friendly, cheerful and efficient. Thank you!

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. pam

    Greater Boston

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    ES is the best restaurant/bar/place to be with your friends in boston. period.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Judi

    Greater Boston

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Needed last minute requests (extra seat, wine and apps) before guests arrived. Eastern Standard (Kristie and team) performed miraculously to honor my request.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Eastern Standard bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (617) 530-1590.

Eastern Standard wurde mit 4,5 Sternen von 755 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 41 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Eastern Standard auf Google Maps

775 Beacon St, Boston, MA 02215

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    Fenway–Kenmore
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Do. 11:30 Uhr–22:00 Uhr Fr. 11:30 Uhr–23:00 Uhr Sa. 11:00 Uhr–23:00 Uhr So. 11:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Bistro, Französisch-amerikanisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo