Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Australien
  3. New South Wales
  4. Region Illawarra
  5. Stanwell Tops
Dining on the Edge, Stanwell Tops, AU-NSW

Dining on the Edge

Keine Bewertungen
101 AUD und daruber
Modern australisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute einmal reserviert
Experiences verfügbar.
Experience Dining On the Edge by Tumbling Waters Retreat, where modern Australian cuisine meets French finesse. Led by Executive Chef Thierry Molimard and Sous Chef Mark Pain, we offer two unique dining experiences: our unique Chef's Set Menu on Thursdays and Saturdays featuring dishes like Beef Tenderloin with Pomme Lyonnaise and Portobello Mushroom Sauce, and a more casual Small Plates Menu on Fridays with highlights like Crispy Pork Belly, Soy Caramel Pumpkin, and Thai Herb Salad. Perched above the treetops, with stunning ocean, rainforest, and escarpment views, our intimate restaurant is complemented by a cocktail bar designed to perfectly pair with every dish. Ideal for romantic evenings or intimate group gatherings, Dining On the Edge offers an unforgettable culinary journey in a breathtaking setting that will keep you on the edge of your seat.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    101 AUD und daruber
  • Küchen
    Modern australisch, Fusion / Eklektisch, Tapas / Kleine Gerichte
  • Öffnungszeiten
    Do.–Sa. 17:30 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (02) 4294 1666
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Gebiet
    Stanwell Tops
  • Querstraße
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein

Experiences

  • Thursday & Saturday Night - Chefs Menu

    Mehrere Termine verfügbar
    On Thursday and Saturday nights, Dining On the Edge transforms into a culinary showcase with our exquisite 3-course set menu. Crafted by our French Executive Chef, each course is a masterpiece, blending modern Australian flavors with French finesse. Immerse yourself in an unforgettable dining experience, complemented by breathtaking views of the ocean and rainforest.
    Thursday & Saturday Night - Chefs Menu Foto
  • Friday Night - Small Plates

    Mehrere Termine verfügbar
    Join us for a relaxed and unforgettable culinary experience as our Small Plates menu invites you to share, savor, and indulge in a variety of exquisitely crafted dishes. Perfect for intimate gatherings or a laid-back evening with friends and loved ones, highlights include the Crispy Pork Belly with soy caramel pumpkin and Thai herb salad. Set against breathtaking ocean and rainforest views, Dining On the Edge is the ideal setting to unwind at the end of the week. Complete your experience with a drink from our carefully curated cocktail bar, designed to perfectly complement each dish.
    Friday Night - Small Plates Foto

Geben Sie die erste Bewertung für dieses Restaurant ab

Zur Zeit hat Dining on the Edge noch keine Bewertungen. Bitte geben Sie nach Ihrem Restaurantbesuch eine Bewertung ab, um anderen Gästen bei ihrer Entscheidung zu helfen.

FAQ

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute einmal reserviert
Experiences verfügbar.
Dining on the Edge auf Google Maps

31 Stonehaven Rd, Stanwell Tops, AU-NSW 2508

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Corner of Stonehaven Road and Longview Crescent, Stanwell Tops 2508
  • Gebiet
    Stanwell Tops
  • Öffnungszeiten
    Do.–Sa. 17:30 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    101 AUD und daruber
  • Küchen
    Modern australisch, Fusion / Eklektisch, Tapas / Kleine Gerichte
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Chef Thierry Molimard and Chef Mark Pain
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo