Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Connecticut
  4. Fairfield
  5. New Canaan
Chef Luis Restaurant  and Boquitas Bar, New Canaan, CT

Chef Luis Restaurant and Boquitas Bar

4.7
4,7
36 Bewertungen
31 bis 50 USD
Kontinental

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 7 Mal reserviert
  • Für Geschäftsessen
  • Für Gruppen geeignet
  • Nachbarschafts-Restaurant
Chef Luis is a vibrant restaurant serving unique, creative fare influenced by flavors from around the world. No matter what cuisine you fancy, Chef Luis Lopez, one of New Canaan’s most beloved local chefs, has cultivated a contemporary global menu bursting with clean, fresh ingredients. Set amidst a warm atmosphere, be treated to the passion and richness of an international culinary celebration, right here in your backyard!

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Kontinental, Moderne amerikanische Küche, Modern italienisch
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Do. 11:30 Uhr–21:00 Uhr Fr., Sa. 11:30 Uhr–21:30 Uhr So. 11:00 Uhr–20:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (203) 972-5847
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Gebiet
    New Canaan
  • Parking details
    Ohne
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Nichtraucher, Späte Öffnungszeiten, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Was 36 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.7
4,7 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,7Service
  • 4,4Ambiente
  • 4,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Connecticut

    Kinderfreundlich

  • Fairfield

    Kinderfreundlich

36 Bewertungen
  1. ROY

    VIP

    Raum New York

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 15. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Chef is a master . Cuisine and service is exceptional

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Kathy

    Raum New York

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 30. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Delicious food and very attentive and friendly service.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Suzanne

    VIP

    Raum New York

    8 Bewertungen

    4.0

    8 Bewertungen

    Besucht am 9. November 2024

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Really enjoyed our first experience at Chef Luis. Food was delicious, great atmosphere, could actually talk and hear each other over dinner. Lamb lollipops were tender and delicious. Sesame crusted tuna was perfectly prepared and very tasty. Needed a tad more seasoning IMO. My husband had the pasta vongole which he said was a bit garlicky but really tasty. Our friend said the chicken was very tender and tasty. Just a nice vibe. We will be back and will highly recommend to friends.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Lynn

    Baltimore

    8 Bewertungen

    5.0

    8 Bewertungen

    Besucht am 7. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    So nice to dine in a restaurant with a vibrant bar scene yet a quiet dining room, where you can engage in conversation. Service was outstanding as was the food.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Don

    VIP

    Raum New York

    3 Bewertungen

    3.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 14. September 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 2
    Tacos were dry and bland Shells were too oily Calamari was very good

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. pabloG

    Connecticut

    2 Bewertungen

    2.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 17. August 2024

    1. Gesamt 2
    2. Essen 3
    3. Service 2
    4. Ambiente 2
    This place used to be a good value. The bread was fresh, the main course portions were generous, the corkage fee was $25, and the desserts superb. This time, the bread was stale, did not taste that good, the main course portions were just ok, the corkage fee was $32. The tres leches dessert was great and the churros were delicious but they shrank in size to be tiny. The place was quite loud and busy. It is still good but not as great as it used to be since my last visit.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Suzi

    Connecticut

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 17. August 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We live it there. The food is amazing. The wait staff is attentive. And the owner is a character!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Cathy

    VIP

    London

    11 Bewertungen

    5.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 16. August 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Always a great experience! Good is consistently good. Service is awesome! They do a great job!

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Lynn

    VIP

    Raum New York

    24 Bewertungen

    5.0

    24 Bewertungen

    Besucht am 15. August 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    An excellent dinner with attentive service. And we could actually hear each other!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Ken

    Orlando

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 15. August 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Staff was really friendly and service was excellent. The Deutsch Linguine Vongole continues to be an all time favorite!! wonderfully prepared and plenty of whole clams! The Karl’s Crusted Seared Tuna was prepared as requested, medium rate, just the way we like it! We started with sharing of the Bonnie and Sheila salad. It was delightfully divided by the kitchen on two plates! We enjoyed the mixture of Leaf lettuces, Asian pears, grapes, pistachios, sundried cranberries, stilton with the orange mustard vinaigrette. Had an enjoyable dining experience.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Chef Luis Restaurant and Boquitas Bar bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (203) 972-5847.

Chef Luis Restaurant and Boquitas Bar wurde mit 4,7 Sternen von 36 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 7 Mal reserviert

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Chef Luis Restaurant  and Boquitas Bar auf Google Maps

129 Elm St, New Canaan, CT 06840

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    New Canaan
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Do. 11:30 Uhr–21:00 Uhr Fr., Sa. 11:30 Uhr–21:30 Uhr So. 11:00 Uhr–20:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Kontinental, Moderne amerikanische Küche, Modern italienisch
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Ohne
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Happy Hour, Komplette Bar, Nichtraucher, Späte Öffnungszeiten, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo