Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Raleigh / Durham / Chapel Hill
  4. Raleigh
  5. Kinston

Chef and The Farmer

4.7
4,7
2145 Bewertungen
31 bis 50 USD
Amerikanisch regionale (Modern südliche)
  • Innovativ
  • Besondere Anlässe
  • Romantisch
Für zusätzliche Reservierungsanfragen, wenden Sie sich bitte von Montag bis Freitag von 9:00 bis 17:00 Uhr an das Reservierungsteam. Gehen Sie nach Nirgendwo und biegen Sie links ab...Sie werden eine außergewöhnliche, epikuräische Erfahrung erleben, wo die Chefköchin Vivian Howard an einem Ort mit Tradition ihre Kochkunst praktiziert. Vivian ist ihren südlichen Wurzeln zurückgekehrt, um das Chef and The Farmer zu erschaffen. Es zelebriert Einfachheit, Frische und sein eigenes Erbe. Es befindet sich in einem Gebäude, das der kleinen Gemeinschaft, in der Vivien aufgezogen wurde, viel bedeutet hat. Sie und ihr Partner Ben Knight verwandelten einen 100 Jahre alten Maultierstall in eine warme, einladende, einzigartig moderne Atmosphäre. Das Chef and Farmer verbindet, wie sein Name schon sagt, das Alte mit dem Neuen, nahtlos, bequem und unvergesslich.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Es gibt mehr zu entdecken

Entdecken Sie zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App.

Scannen Sie den QR-Code, um zahlreiche weitere Restaurants wie dieses mit unserer App zu entdecken.

App öffnen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch regionale (Modern südliche)
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo–Do 17:00 Uhr–21:30 Uhr Fr, Sa 17:00 Uhr–22:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (252) 208-2433
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Küchenchef
    Vivian Howard
  • Räume für private Veranstaltungen
    Please note: We accept online reservations for groups of 5 or less. Please call us directly for groups over 5 guests.Chef & the Farmer Events | Planning an event? Chef & the Farmer has 3 unique event spaces to meet a variety of event needs. We host over 100 events each year, including:Rehearsal Dinners, weddings, anniversaries, baby showers, bridesmaid lunches, birthdays, class reunions and a variety of business functionsFor more information, please call 252.208.2433 x3
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Kristin Streeter: (252) 208-2433 ext. 3
  • Gebiet
    Kinston
  • Querstraße
    Herritage & Gordon
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Weitere Details
    Bankett, Bar mit Speisen, Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein

Was 2.145 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

4.7
4,7 basierend auf allen Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,7Service
  • 4,5Ambiente
  • 1,5Preis-Leistung

LärmGemäßigt

2.145 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Unspecified

    1 Bewertung

    2.0

    1 Bewertung

    Bewertet am 19. September 2019

    1. Gesamt 2
    After some very good meals previously, this time was pretty disappointing. Appetizers were very good as were the desserts. Wine good too, but the meal was pretty bad. My $40+ steak was tough as leather and full of gristle. That is not an exaggeration. So was the pork chops. The veggies were mushy. We waited a very long time for all our courses and the air conditioner wasn't working so we got cooked too. No acknowledgement that we were celebrating a person's birthday, although the waitress was very competent. Something is changing from what our previous experience had been. I think they need some old fashion management to get back on track. Where the heck is Vivian?

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Orlando

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Bewertet am 10. Februar 2019

    1. Gesamt 5
    We dined at Chef and The Farmer for the first time this past Thursday. The food and service was outstanding. Very impressed with wine selection and the attention to detail with using local and NC grow produce and NC cheese as well. We will be going again. As good as Farrington House outside of Chapel Hill. Very impressed with the chefs as well.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    Raleigh

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Bewertet am 5. Mai 2017

    1. Gesamt 5
    To begin, I adore Chef and the Farmer experience from the moment I walk in the door to the sad moment I leave. Your staff is excellent (last time our server was the pretty lady with glasses, long pony tail, thank you who ever you are) and she took such care of us. The time before we sat at the counter watching the line. Lots of fun. Josh or Jason, big guy with beard, was a lot of fun, also! I brought 5 friends, some of whom were "afraid" of some of the menu items like Tom Tom and left a BIG FAN OF TOM TOM!!! Thank you for your creative inspiring food and atmosphere. If I could change anything, it would to relocate you closer to Clayton, where I live. Please..... open CF 2 closer to me! I have cooked my way through half of Deep Roots, loved every minute of it, and my friends love eating it. As Zac Brown Band says....."You Got What Ever It Is"! ps. screw the bad reviews......they don't know what the hell they're talking about! Be well, Sarah Tuccelli

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. OpenTable-Gast

    Asheville / W. North Carolina

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Bewertet am 17. April 2017

    1. Gesamt 5
    Made the mistake of waiting until 10 days before a promised event for my daughter and husband for a holiday weekend. Received a 10PM reservation. We were driving in from Asheville- NC, a 5-6 hour drive. Hotel reservations were not available for Kinston. Made reservations for Goldsboro, which is a thirty minute drive to Kinston. Happily, we left Goldsboro @ 9PM. Our NAV program in our 2016 Cadillac went dark coming into Kinston. A quick call to the restaurant gave us good turn-by-turn instructions to the restaurant. We were seated at a great table with views of the open kitchen and wood-burning oven. Service was impeccable, menu options were still fully available at that late hour. We had a delicious and memorable meal. We plan to bring friends from out-of-state to visit despite the lengthy drive. We COULD NOT BE HAPPIER with our experience @ Chef and the Farmer.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. PeterG

    Raleigh

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 9. März 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great meal for a dining experience. Great experience for a different dining experience.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. foodie1

    Hawaii

    8 Bewertungen

    VIP
    4.0

    8 Bewertungen

    Besucht am 4. März 2017

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 3
    4. Ambiente 5
    The meal was excellent, but service was slow and somewhat lacking in detail. The coffee was lukewarm and the server didn't tell us about any specials(we overheard her tell the table next to us after we ordered). That said, I would still go back for the food...loved the collard "chips" and catfish salad!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. OpenTable-Gast

    Raleigh

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 3. März 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    My wife and I went for our 10th wedding anniversary all the way from the St. Lours area. The service was great and the food was awesome.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. DavidS

    Greater Boston

    11 Bewertungen

    5.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 3. März 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    I have watched the pbs show A Chef's Life and wanted to try the restaurant. My experience there lived up to all of my expectations. The staff was welcoming and very well trained which helped with the overall experience. The food was different than what I have experienced but also something that I enjoyed very much. I feel that it is a very good value and would not hesitate to return.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. OpenTable-Gast

    Raleigh

    1 Bewertung

    4.0

    1 Bewertung

    Besucht am 25. Februar 2017

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    We made the drive over from the Raleigh area for early Saturday dinner and it was well worth it. The food was outstanding and did not disappoint, the pairing of different flavors in somewhat traditional dishes is such a treat. The craft cocktails were delicious and the sommelier made excellent wine recommendations for our entrees. The dining area is a little smaller than I expected and tables for two are scattered about in the least desirable locations. We were seated in the back corner next to the wait station, which is the only thing I can complain about. Otherwise I would have given 5 stars across the board as we had a very enjoyable experience.

    1 Person fand das hilfreich

  10. ElizabethA

    Raleigh

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 24. Februar 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Such a treat! Our waitress was fantastic and the food was so delicious! We particularly loved Miss Lily's biscuits, the crispy collards, and the rice pudding!

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Sie können mit dem „Online bestellen“-Button die Lieferung direkt bei Chef and The Farmer bestellen.

Chef and The Farmer wurde mit 4,7 Sternen von 2145 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Nicht verfügbar auf OpenTable

Leider ist dieses Restaurant nicht Teil des OpenTable-Reservierungsnetzwerks. Bitte wenden Sie sich direkt an das Restaurant, um Informationen über die Verfügbarkeit zu erhalten.

Ist das Ihr Restaurant?
Anspruch auf Eintrag erheben

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Chef and The Farmer auf Google Maps

120 W. Gordon St., Kinston, NC 28501

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Herritage & Gordon
  • Gebiet
    Kinston
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo–Do 17:00 Uhr–21:30 Uhr Fr, Sa 17:00 Uhr–22:30 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch regionale (Modern südliche)
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Privater Parkplatz
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Vivian Howard
  • Weitere Details
    Bankett, Bar mit Speisen, Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Wein
  • Telefonnummer
    (252) 208-2433
  • Räume für private Veranstaltungen
    Please note: We accept online reservations for groups of 5 or less. Please call us directly for groups over 5 guests.Chef & the Farmer Events | Planning an event? Chef & the Farmer has 3 unique event spaces to meet a variety of event needs. We host over 100 events each year, including:Rehearsal Dinners, weddings, anniversaries, baby showers, bridesmaid lunches, birthdays, class reunions and a variety of business functionsFor more information, please call 252.208.2433 x3
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Kristin Streeter: (252) 208-2433 ext. 3
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo