Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Mexiko
  3. Baja California Sur
  4. Cabo San Lucas
  5. Cabo San Lucas
Cayao by Chef Richard Sandoval, Cabo San Lucas, BCS

Cayao by Chef Richard Sandoval

4.9
4,9
4 Bewertungen
51 Dollar und darüber
International

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 3 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
A Culinary Celebration of Peruvian Nikkei Fusion Chef Richard Sandoval creates culinary harmony with Nikkei cuisine, bringing together the flavors of Japan and Peru. Be sure to try the “suviche” that combines sushi and ceviche. Expect a truly remarkable oceanfront experience.

Zusätzliche Informationen

Experiences

  • New Year´s Eve Dinner at Cayao

    9.315,00 MX$ pro Person

    Nur 31. Dez. 2024
    Nikkei is the name of the game for a spectacular end-of-year dinner at Cayao, where Chef Richard Sandoval blends Japanese culinary techniques and Peruvian flavors in perfect harmony. Enjoy canapés and spritzes on the terrace before embarking on this culinary journey, available à la carte or as a seven-course tasting menu. A live band will bring the evening to life. Cayao – 7:00 PM – 11:30 PM $8,100 MXN per guest New Year's Eve Dinner Includes a glass of Champagne and access to the New Year's Eve party at La Plaza starting at 10:00 PM *After your booking our F&B Team will contact you for Payment Details* Please note all prices includes 16% of tax and is subject to 15% of service charge

Was Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.9
4,9 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,9Essen
  • 5Service
  • 5Ambiente
  • 4,9Preis-Leistung

LärmGemäßigt

4 Bewertungen
  1. AnnaR

    Sacramento

    24 Bewertungen

    5.0

    24 Bewertungen

    Besucht am 13. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This was our first time at Cayao. The restaurant was very beautiful. Our server Aime was very knowledgeable of the menu and very attentive to service. The food was another level… we had the edamame to start with(which let me tell you was incredible. Nothing like we had ever had before. Not your ordinary edamame for sure) the flavor was a 10+. Next we had the chef’s sashimi sample. 12 pieces of fish presented in a beautiful display .. it looked like a flower garden. The fish was so fresh and delicious. For our dinner we had the catch of the day. The miso glaze on the fish was to die for and the side we chose was a rice.. but of course not your ordinary fried rice.. it had such an intense flavor and it had a over easy egg on top to mix into it. It was our anniversary so they presented us with 2 glasses of champagne to celebrate. We thought that was so thoughtful. The staff was so nice. Met the director of the hotel restaurants and the head chef. Both came to our table to introduce themselves.. a very nice touch that you may not get at all the restaurants in Cabo. I would highly recommend this restaurant!! We loved it so much, that se will be going there again Sunday night.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Puerto Vallarta

    11 Bewertungen

    5.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 10. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excelente servicio, la comida deliciosa. Sabores y mezclas nuevos, inesperados y riquísimos. El lugar y la vista insuperables

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Jonatan

    Mexiko Stadt

    6 Bewertungen

    VIP
    4.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 6. November 2024

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Los platos fuertes son un espectáculo. Le he probado al chef mejor rollos. Muy buena materia prima. Muy mal que no hagan descuento q locales.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. richard

    Phoenix

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 31. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This was the BEST food I have ever had! What an experience! Lobster..FABULOUS!! Waygu perfection!! Sushi to start..off the chart!! Ambiance..on the Cabo ocean at the Four Seasons! Chef Richard….AMAZING!!

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Cayao by Chef Richard Sandoval wurde mit 4,9 Sternen von 4 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 3 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Cayao by Chef Richard Sandoval auf Google Maps

México 1 Km 10.3, Tourist Corridor, del Sol., Cabo San Lucas, BCS 23455

Zusätzliche Informationen

  • Gebiet
    Cabo San Lucas
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Di.–So. 17:30 Uhr–22:30 Uhr
  • Preisklasse
    51 Dollar und darüber
  • Küchen
    International, Japanisch, Peruanisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Resort Casual
  • Parking details
    Hotelparkplätze
  • Weitere Details
    Aussicht, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo